Faedah-faedah seronok Diet

Faedah-faedah seronok Diet

Pelan diet Hollywood atau pelan diet buah-buahan adalah semua tentang pengambilan buah-buahan semata-mata untuk beberapa hari. Pelan diet ini memberikan hasil yang ketara pada skala, tetapi anda mesti mengekalkan bahawa mana-mana kehilangan cepat berat badan ini diet, kebanyakan lelaki dan wanita akhirnya mendapat berat badan yang lebih banyak dalam jangka panjang. Hollywood diet dibentangkan dalam beberapa variasi (pelan diet nenas, limau gedang Diet hanya untuk menamakan beberapa) dan menjadi hak popular selepas diterima pakai oleh beberapa bintang-bintang Hollywood.
Pelan Hollywood Diet prinsip-prinsip
Untuk membolehkan pelakon untuk mengurangkan berat badan sepanjang tempoh penggambaran, beberapa pelakon diminta untuk makan hanya buah-buahan bagi tempoh 10 hari. Buah-buahan menawarkan beberapa kalori, lebih banyak serat dan vitamin, membolehkan anda untuk langsing turun benar-benar cepat.
Dinasihatkan buah-buahan akan terutamanya eksotik (nenas, limau gedang, betik, tembikai) kerana mereka terkenal untuk hartanah kelangsingan tubuh badan mereka, namun ia mesti ditunjukkan belum lagi terbukti dari segi saintifik. Walau bagaimanapun, Semua buah-buahan digalakkan, kecuali pisang, yang dianggap terlalu manis.
Betul-betul selepas ini intensif diet buah-buahan, anda perlu secara beransur-ansur mula makan anda pelan diet yang standard; hanya seberapa segera sebagai atau dua kali seminggu mula makan hanya sedikit roti dan daging dan sup juga dinasihatkan, sehingga anda secara beransur-ansur kembali kepada makan hidangan lengkap.
Hollywood Diet dalam amalan
Inilah sering pelan diet sampel untuk 1 minggu:
Hari pertama: dari pagi hingga petang hanya makan Nenas (setiap 2 jam)
Hari berikutnya: epal atau betik, Nanas untuk makan tengahari, epal dan mangga di waktu malam
Hari ketiga: epal atau kiwi, nenas untuk makan tengahari, epal dan kiwi di waktu malam
Hari keempat: tembikai atau Raspberi
Hari kelima: tembikai, apricot Tengahari, blueberry atau currant hitam pada waktu malam
Hari keenam: pagi, plum, nenas untuk Makan tengah hari, petang tembikai
Hari ketujuh: tembikai atau epal dari pagi hingga petang (memakan buah setiap 2 jam).
Minggu depan sepatutnya memperkenalkan semula sayur-sayuran, roti dan tepung kepada pelan diet seimbang yang jauh lebih banyak, dengan keluar mencari lebih, susu dan putih daging dalam minggu kedua selepas diet.
Pelan Hollywood Diet keberkesanan
Jika keputusan diukur dalam nombor-nombor yang jatuh pada skala, maka ya, skim ini adalah benar-benar berguna kerana kehilangan berat badan adalah dramatik dalam minggu yang pertama. Kesejahteraan, pelan diet ini boleh menjadi bencana, dan juga anda perlu berhati-hati mengambil kira motivasi anda untuk bermula ia.
Aspek-aspek positif: perbandingan mudah ikut, Semua anda perlu lakukan adalah untuk makan buah-buahan. Ia benar-benar mudah untuk jatuh 5-10 paun benar-benar dengan cepat, dan boleh membuat perbezaan yang memuatkan ke dalam pakaian itu untuk keluar dengan perkahwinan atau malam.
Kelemahan: Terdapat beberapa semata-mata kerana pelan diet tidak berdasarkan mana-mana prinsip-prinsip saintifik dan pemakanan. Pelan diet ini terutamanya tertumpu pada lelaki dan wanita yang perlu lepaskan beberapa paun sangat cepat, dan bukan pada umum penurunan kesihatan atau berat badan. Dan kebanyakan individu yang pergi pelan diet, mendapati bahawa mereka cepat meletakkan kembali pound apabila kembali ke memakan biasanya. Perlu diingat pada asasnya yang paling berkesan teknik-teknik untuk mengurangkan berat badan akan membuat penyesuaian gaya hidup di dalam kehidupan anda. Memilih untuk tidak makan atau makan buruk untuk satu atau dua minggu hanya tidak hanya merosakkan badan anda, tetapi tidak benar-benar apa-apa untuk objektif jangka panjang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *