Faedah-faedah membeli pembersih vakum Dyson DC33 yang

Faedah-faedah membeli pembersih vakum Dyson DC33 yang

Pembersih hampagas Dyson akan aksesori rumah yang penting untuk memudahkan mereka menggunakan dan kuasa pembersihan yang hebat. Dyson adalah salah satu nama yang paling dihormati dalam bidang elektronik pengguna untuk pembersih hampagas berkualiti tinggi dan produk-produk berkaitan seperti driers tangan dan bladeless peminat mereka. Syarikat ini paling dikenali kerana teknologi cyclone proprietari, yang menggunakan cyclonic pengasingan untuk mengelakkan kehilangan prestasi seperti vakum yang diisi dengan kotoran dan habuk.

Teknologi mencipta cyclone yang di dalam pembersih vakum yang membaling daripada serpihan dari dalam aliran udara ke dalam bekas untuk pembuangan kemudian. Teknologi cyclonic juga memastikan penyingkiran yang lebih cekap daripada bulu binatang dan lain-lain alergen udara, yang membuat mereka ideal untuk kegunaan isi rumah dengan ahli-ahli yang mengalami asma atau alahan lain. Malah, pembersih vakum Dyson telah diperakui sebagai asma dan Alergi mesra oleh asma dan Alergi Yayasan Amerika, kerana ekzos yang dibuang dari vakum mempunyai bakteria dan acuan berbanding udara rumah biasa sehingga 150 kali ditolak.

Terdapat pelbagai pelbagai Dyson model pembersih vakum yang disediakan, dengan ciri-ciri yang direka untuk memenuhi keperluan pembersihan rumah dan komersial yang pelbagai. Salah satu yang paling popular adalah Dyson DC33 tegak pembersih vakum, yang direka untuk bekerja dengan pelbagai jenis permukaan lantai dari lantai yang terdedah kepada orang-orang yang berkarpet. Brushbar bermotor yang boleh toggled dan dengan pedal kawalan di bawah vakum, membuat peralihan antara pembersihan permaidani dan lantai yang mudah di samping menyediakan jenis lain mendalam kotoran-mengangkat kering untuk permaidani. Tongkat panjang-jangkauan telescoping dengan lima belas kaki daripada jangkauan, membolehkan pengguna menggunakan vakum untuk kawasan bersih sukar dicapai seperti di bawah perabot dan tangga serta sudut-sudut siling dan membuat pengstrukturan tetingkap.

Walaupun pembersih dengan alahan dan penyakit-penyakit pernafasan yang lain boleh menggunakan Dyson DC33, kerana Reka bentuk Tong habuk menyelamatkan mereka daripada mula terkena habuk dan kotoran yang dikumpul. Tong mempunyai dalaman yang besar sebanyak 2.3 liter dan diperbuat daripada bahan polycarbonate yang jelas yang membolehkan anda untuk melihat apabila ia perlu dikosongkan. Untuk mengosongkan Tong, Semua anda perlu lakukan adalah mengalih keluarnya dari vakum dan pegang atas bekas sampah anda. Ia akan kosong terus ke trashcan dari bawah tanpa kotoran yang mewujudkan awan alergen yang anda mungkin secara tidak sengaja bernafas dalam. DC33 ini juga dilengkapi dengan penapis patuh HEPA seumur hidup yang boleh dibasuh dan tidak sentiasa perlu diganti. HEPA penapis boleh keluarkan sebanyak 99.97|of zarah-zarah di udara dengan diameter sekurang-kurangnya 0.3 mikron.

Dyson DC33 merupakan salah satu model Dyson ringan, berat sekitar 17.6 lbs. aksesori yang datang dengan pembersih vakum Dyson ini termasuk 35 kaki kuasa dan beberapa lampiran, termasuk alat tangga untuk pembersihan tangga dan tangga permaidani, alat berus dengan berus yang panjang untuk kerja-kerja pembersihan yang halus dan alat ceruk yang menyediakan aliran halaju tinggi udara kering asas papan dan kawasan yang tidak dapat dicapai seperti antara perabot.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *