Faedah-faedah ini dianjurkan di tempat kerja

Faedah-faedah ini dianjurkan di tempat kerja

Ada anda pernah berhenti dan bertanya diri sendiri bagaimana anda boleh mendapat manfaat daripada ini dianjurkan? Manakala beberapa faedah, seperti membebaskan sesetengah ruang, mungkin jelas, Terdapat banyak sebab-sebab lain untuk mula mendapat menghilangkan kekacauan dan lebih baik menguruskan masa anda.

Sama ada ia adalah kesihatan anda, pernafasan anda, keluarga atau diri sendiri, waris lebih baik organisasi menjalankan gamut dalam kehidupan. Menghabiskan masa menganjurkan dan anda akan meningkatkan dompet anda, kerja anda – dan hidup anda.

Apakah faedah-faedah menjadi lebih dianjurkan?

1.You akan mempunyai lebih banyak masa untuk diri sendiri
Dengan lebih cekap, seperti mendapatkan projek-projek anda dilakukan dengan lebih cepat, dapat mewakilkan, membuang masa kurang mencari perkara-perkara dan dapat membuat keputusan yang lebih cepat, anda akan menghabiskan ditolak masa ‘kerja’ dan akan mempunyai lebih banyak masa untuk diri sendiri dan perkara-perkara yang anda suka lakukan.
Anda akan meningkatkan produktiviti sebaik sahaja anda mempunyai jadual yang teratur dan cekap untuk mengekalkan anda di landasan yang betul. Anda akan terkejut berapa banyak anda dapat dilaksanakan dalam jumlah masa yang lebih pendek. Dan dengan memberi tumpuan keutamaan dan matlamat anda, anda akan dapat akhirnya bergerak ke hadapan ke arah mencapai mereka. Tetapi manfaat tidak berhenti di situ.

2.You akan berasa baik tentang persekitaran anda.
Yang disorganized sering mengakibatkan rasa malu. Anda mungkin berasa bimbang apabila pelawat singgah rumah anda atau pejabat dan melihat kekacauan atau perkara-perkara ditempatnya. Dianjurkan, dan anda akan sentiasa berasa baik tentang persekitaran anda–cukup baik untuk menjemput orang dalam tanpa kebimbangan.

Sebaik sahaja anda sedang dianjurkan, anda akan mempunyai imej diri yang positif dan longkang malu. Pejabat yang teratur anda akan membolehkan anda untuk membentangkan satu imej profesional kepada rakan sekerja, pelanggan dan pegawai atasan. Persekitaran yang bebas dari kekacauan ini juga lebih mudah untuk menguruskan. Tahap tekanan anda akan berkurangan secara dramatik. Apabila anda boleh mencari apa yang anda perlukan, berada di atas tugasan anda, dan tiba pada masanya, anda akan merasa calmer dan mempunyai lebih banyak ketenangan fikiran. Tiada lagi perasaan kagum dengan kehidupan — anda akan berada di dalam kawalan. Anda juga akan dapati lebih banyak masa untuk diri sendiri. Apabila anda sedang dianjurkan, hari-hari anda pergi seperti yang dirancang, dan anda mendapat banyak dilakukan. Yang meninggalkan lebih banyak masa untuk menikmati sedikit “saya masa.” Sekarang tidak yang kedengaran bagus?

3.You akan menjadi lebih sihat
Dianjurkan dan anda akan mempunyai masa yang lebih daripada cukup untuk bersenam dan memasak makanan yang sihat untuk diri anda dan keluarga anda.

4. Anda akan menjimatkan lebih.
Wang, itulah. Apabila anda sedang dianjurkan, anda akan sentiasa tahu apa yang anda ada.

5 Anda akan mencapai lebih.
Apabila anda sedang disorganized, orang mencari jalan untuk menghapuskan tugas-tugas yang tidak perlu dan memperkemaskan orang-orang yang mengambil terlalu banyak masa.

Saya harap ini membantu anda menjadi lebih tersusun!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *