Faedah-faedah Commerial landskap

Faedah-faedah Commerial landskap

Tidak ada yang tidak benar-benar memuja rasa atau semata-mata pandangan landskap dan sebagainya. Landskap komersil adalah seterusnya di barisan hadapan untuk hijau esok. Ini telah dibuktikan oleh pelbagai kaedah yang digunakan oleh kontraktor lanskap yang komersial. Langkah-langkah ini, walaupun mahal untuk membina, adalah sangat berfaedah untuk masyarakat secara keseluruhannya, dalam jangka panjang.

Penggunaan utama landskap komersil adalah untuk memperbaiki vista kawasan urbanized; manakala pendapatan wang daripadanya. Warna-warna sejuk yang disediakan oleh pokok-pokok mossy memainkan peranan utama dalam memastikan penduduk yang sihat dan segar pada masa yang sama. Memotong dari cahaya matahari langsung boleh bukan sahaja mengurangkan risiko sunburns tetapi menyediakan persekitaran yang lebih selesa dan menyenangkan bagimu. Sesiapa yang hidup di an adalah urbanized akan bersetuju bahawa laluan konkrit boleh menjadi suram dan berulang-ulang. Oleh itu, kehijauan landskap akan memberikan penduduk dan tempat-tempat menarik yang lebih menarik di pejalan kaki untuk melihat. Landskap komersil juga boleh sampai ke langit yang tinggi nilai hartanah!

Mempunyai landskap komersil adalah seperti memberi ubat-ubatan percuma untuk penyakit. Kos penjagaan kesihatan adalah terikat untuk turun kerana akan terdapat pesakit-pesakit angin ahmar atau kanser dikurangkan berjemur di sekitarnya kerana sinar UV yang terus matahari akan potong. Pokok-pokok akan membersihkan udara di sekitar kawasan itu yang mengalami asma akan lega juga. Tidak menyebut hakikat bahawa semata-mata pandangan daripada tumbuh-tumbuhan bermanfaat psikologi sebagai warna hijau adalah untuk reliever tekanan. Landskap komersil juga dirujuk sebagai ‘hutan bandar’ oleh ramai kerana keindahan alam semula jadi. Tahap-tahap oksigen di banyak kawasan bandar adalah sangat rendah. Satu pokok boleh membekalkan untuk seisi keluarga dengan oksigen. Beberapa pokok boleh membekalkan persekitaran. Jadi penggunaan pokok-pokok yang lebih banyak akan membantu membasmi seterusnya menggalakkan lagi kesihatan untuk dan penduduk dengan Tunisia semata-mata serta gas yang tidak diingini.

Landskap komersil merupakan cara terbaik untuk menggalakkan pemikiran yang hijau. Banyak bandar-bandar sekarang sedang mencari cara untuk mengurangkan tahap penggunaan air yang diperlukan untuk menguruskan Taman-Taman dan bangunan. Sistem yang baru di mana air perenjis diletakkan, jenis-jenis tumbuh-tumbuhan yang digunakan dan sistem pengairan yang diikuti akan semua fikirkan oleh landscapers komersial. Pensijilan LEED yang diberikan kepada lanskap pengeluar menggalakkan kerja lebih jujur dan hijau oleh semua syarikat-syarikat lanskap.

Landskap komersil juga boleh digunakan untuk mengawal perosak tanpa menggunakan sebarang bahan kimia yang berbahaya. Penggunaan tumbuh-tumbuhan yang menghindari nyamuk, horseflies dan tikus dan sebagainya yang betul adalah cara baru untuk menggunakan alam semula jadi untuk kebaikan kita. Pengenalan tumbuh-tumbuhan penangkap lalat dan belukar tertentu yang akan membawa maut kepada tikus adalah cara yang berturut-turut untuk mengawal haiwan perosak.

Penggunaan produk-produk yang mesra alam seperti ‘air ribut rasa’ dan Santuari sintetik adalah semua cara yang hebat untuk bergerak ke hadapan dengan landskap komersil. Pendekatan yang digunakan oleh pengeluar landskap komersil adalah untuk manfaat alam sekitar kita. Oleh itu pembangunan tambahan ini akan memastikan lebih baik esok untuk masyarakat. Semua dalam semua, landskap komersil akan bermanfaat untuk masa depan masyarakat bandar. Walaupun tag harga projek ini yang tinggi mereka akan menjadi satu pelaburan yang berbaloi dan akan dekad yang akan datang. Pergi hijau untuk masa depan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *