Faedah-faedah air yang berion bagi individu autistik

Faedah-faedah air yang berion bagi individu autistik

Cecair dalaman badan kita sepatutnya mempunyai baki antara keasidan dan alkalinity. Keseimbangan ini memastikan badan seperti metabolisma, sistem imun, dan lain-lain berfungsi otak berfungsi dengan baik. Pencongan terlalu banyak ke arah mana-mana satu dan badan anda akan mencerminkan yang dalam bentuk penyakit atau semakin teruk sudah syarat-syarat yang sedia ada seperti autisme. Kanak-kanak autistik Tempahan juga mengalami tekanan oksidatif. Doktor biasanya menetapkan anti oxidant suplemen untuk melegakan kanak-kanak daripada tekanan itu; Walau bagaimanapun, mereka mengabaikan potensi manfaat terapi air yang berion pada hubungan itu. Keasidan dibangunkan kerana diet, antibiotik dan ketoksikan. Sebagai kanak-kanak autistik tahap pH menjadi berasid, ia menghasilkan masalah-masalah seperti kekurangan malabsorption, dehidrasi dan mineral.

Yang air ionizer adalah sebuah mesin air penyembuhan yang electrolyzes air ke dalam bentuk ionik dan mineral yang sudah ada di dalam air (kalsium, magnesium, kalium) menumpukan perhatian. Bentuk ionik memastikan bahawa mineral ini menjadi boleh didapati untuk penyerapan oleh badan. Sifat air ini adalah alkali. Oleh itu; Ia pergaduhan atas keasidan ia menekan dan meningkatkan tahap pH badan dan menarik kira-kira.

Badan semakin dirosakkan oleh radikal bebas yang makan ke dalam pembuluh darah dan arteri dan wreck perandakan dengan sel-sel yang sihat. Radikal bebas ini akan lebih keasidan. Anti oxidants yang ada untuk melindungi kita daripada kerosakan radikal. Antioksidan ini mungkin semula jadi iaitu sebahagian daripada sistem imun badan kita dan juga dalam bentuk off suplemen seperti Vitamin C. yang beralkali air dari mesin air penyembuhan yang meningkatkan fungsi anti oxidants kedua-dua jenis ini. Ia adalah kerana ini bahawa air minuman dari mesin air penyembuhan / air ionizer menghapuskan radikal bebas yang lebih banyak daripada yang sebaliknya mungkin. Oleh itu, kanak-kanak autistik menerima manfaat kesihatan yang utama dari air alkali berion.

Bagaimana boleh Ionizer air beralkali untuk memperbaiki kesihatan anda?
Setelah berbincang faedah tertentu air yang berion bagi orang-orang spektrum autistik, kita kini melihat Ketua manfaat kesihatan air beralkali.

Memulihkan fungsi sel
Mesin air yang berion menghasilkan elektrik dikenakan air yang berion yang sebenarnya boleh “menderma” arus elektrik dan meremajakan sel-sel anda.

Meningkatkan penghidratan
Air yang berion Pas melalui tisu-tisu anda lebih mudah kerana kelompok molekul yang lebih kecil. Malah, air yang berion adalah kering sehingga enam kali lebih banyak daripada air yang konvensional!

Meneutralkan asid
Adakah badan anda terlalu berasid? Badan-badan kebanyakan rakyat Amerika adalah, mengakibatkan pelbagai masalah kesihatan. Mesin Pengalkali mencipta pH tinggi, air yang berion yang sebenarnya meneutralkan asid dalam badan anda, mengurangkan keasidan anda dalam proses.

Menyahtoksin tubuh
Kerana air yang berion membawa caj elektrik yang negatif, ia bertindak sebagai antioksidan yang kuat di tubuh – menyerap radikal bebas yang boleh menyebabkan disfungsi sel dan lain-lain masalah.

The bottom line
Apa-apa penyakit atau penyakit yang anda telah boleh menerima faedah-faedah utama apabila anda menggunakan satu air ionizer. Menikmati peningkatan tenaga, kejelasan mental yang lebih baik, pembakaran lemak yang meningkat, pencegahan penyakit, dan banyak lagi.

Autisme dan air beralkali
Beberapa kajian menunjukkan air alkali berion melegakan aduan-aduan yang berkaitan dengan mal-penghadaman, usus Hiper-penapaian atau pergerakan usus yang luar biasa bersama-sama dengan melindungi kecederaan lambung borang selepas pendedahan kepada bahan-bahan yang berasid tinggi. Berdasarkan kajian ini, ia adalah jelas bahawa sebuah mesin air penyembuhan akan mempunyai peranan penting untuk dimainkan dalam menyelesaikan beberapa isu-isu kesihatan yang utama untuk kanak-kanak pada spektrum autisme.

Penyembuhan dengan air Mesin / air ionizer alamat isu-isu berikut:
• imbangan pH
• keseimbangan mineral, esp magnesium, kalsium dan kalium
• penghidratan optimum
• memulihkan saluran penghadaman yang sihat
• menyediakan pengurangan pengoksidaan yang kuat
• air menjadi kira-kira 6 kali lebih cepat pada kering pada peringkat selular

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *