Faedah dan masalah dengan minuman Rockstar tenaga – tenaga kafein minuman remaja dan dewasa mengambil setiap hari!

Faedah dan masalah dengan minuman Rockstar tenaga – tenaga kafein minuman remaja dan dewasa mengambil setiap hari!

Minuman tenaga berlaku menjadi industri yang sepuluh bilion dolar di Amerika Syarikat, dan adalah meramalkan untuk berkembang dengan pesat sebagai masa terus. Pasaran sasaran seolah-olah menjadi remaja dan pelajar-pelajar pengajian tinggi, yang mana Rockstar dipasarkan. Namun, saya spot individu daripada semua peringkat umur dan jenis minum minuman ini di mana-mana yang saya lihat. Ini sumber kafein dan tenaga orang memberikan dorongan mereka mencari untuk mendapatkan mereka sepanjang hari. Kecuali adalah Rockstar yang benar-benar berkhidmat kepada mereka? Adakah minuman ini tanpa risiko?

Di sini saya akan membincangkan bahan-bahan utama untuk mengetahui Rockstar:

-Kandungan kafein tiruan: Rockstar mempunyai 160mg kafein yang dikilang setiap boleh. Untuk menempatkan dalam perspektif ini, dalam tin soda pop hanya membawa kira-kira 35mg kafein.

-Thistle susu: Tanggapan di sebalik komponen ini adalah bahawa ia mungkin boleh mengurangkan potensi hangovers melalui proses membenarkan hati untuk mencerna alkohol terlebih dahulu. Ia benar-benar adalah belum ditemui jika ini benar-benar berkesan. Thistle susu juga menawarkan sedikit antioksidan bernilai.

-Tinggi kandungan gula: Anda boleh mencari 140 kalori dan 31 gram gula boleh satu minuman tenaga Rockstar!

-Ginseng dan Ginkgo: herba mencetuskan tenaga. Reaksi alahan dan perut yang kecewa mungkin dengan herba ini, tetapi ini adalah selamat untuk ramai orang.

-Guarana: Popular dalam produk-produk penurunan berat badan, herba ini Amerika Selatan meningkatkan tenaga, tetapi boleh menyebabkan kesan-kesan sampingan yang besar jika diambil dalam kuantiti yang besar. Kesan-kesan sampingan boleh termasuk rasa loya, sakit kepala, Sawan, ritma jantung tidak teratur dan kebimbangan. Tidak mengambil dengan aspirin kerana ia mungkin boleh meningkatkan kebarangkalian pendarahan.

Minuman tenaga – Rockstar juga terdiri daripada bahan-bahan sintetik yang banyak.

Kerana kandungan kafein dan gula yang tinggi, Rockstar tidak selamat untuk minum kuantiti besar. Sekiranya anda mempunyai salah satu syarat-kencing manis, penyakit jantung, obesiti atau darah tinggi ini, minuman ini adalah benar-benar agak miskin untuk anda. Tenaga secara keseluruhan, nama jenama minuman di sepanjang baris Rockstar biasanya tidak berkhasiat cara menerima tenaga.

Minuman ini, dengan mereka yang teruk merangsang dan gula dalam dos yang lebih tinggi, mungkin boleh memberikan anda dengan tidak hanya “malu” apabila anda mengambil mereka, tetapi mereka juga mengelak akan mengakibatkan kemalangan dengan cepat selepas itu yang meninggalkan anda berasa lebih letih kemudian sebelum ini. Mengendalikan pengambilan kafein anda adalah pasti penting supaya anda Jangan bergantung kepada produk-produk ini. Ibu dan ayah: Sila sederhana minuman tenaga kafein yang remaja mengambil… Dengan pengharaman berterusan pada Red Bull di Norway, Denmark, Amerika Syarikat dan Iceland, kita perlu berhati-hati apa yang kita ambil dalam!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *