Ettan Snus – salah satu jenama yang terbaik

Ettan Snus – salah satu jenama yang terbaik

Salah satu yang paling dikenali jenama snus Sweden, bersama-sama dengan Ketua, Skruf dan Offroad, Ettan yang snus telah diperkenalkan pada tahun 1822 di pasaran. Yang menguasai resipi produk yang menjadikan ia salah satu jenama paling tahan lama dalam industri ini Jacob Fredrik Ljunglöf. Walaupun sehingga hari ini, jenama ini mewakili lebih daripada separuh pasaran. Kerana ia adalah satu jenama yang kadar ia datang dalam bentuk kedua-dua: longgar dan bungkus. Produk Ettan: Bahagian Ettan, Ettan longgar dan bahagian putih Ettan.

Ettan produk yang dibuat hanya dari tembakau, air dan garam, tetapi mereka masih sangat berjaya di pasaran. Produk-produk ini tidak mempunyai apa-apa tambahan aroma dan tahap pengisar mereka adalah sederhana. Mungkin rasa tembakau yang kaya menjadikan ia begitu popular dan fakta bahawa ia menjadi simbol Sweden. Bahagian Ettan dan longgar Ettan mempunyai seorang unseasoned bau tembakau; rasa sedikit comot, tetapi mempunyai rasa penuh. Kedua-dua bahagian Ettan dan kehilangan Ettan mengandungi kira-kira 55% air dan kira-kira 8 mg/g. bahagian Ettan telah dilancarkan pada tahun 1990 dan bahagian putih Ettan dilancarkan pada 2006. Bahagian putih Ettan adalah kurang lembap daripada snus Ettan yang asal. Seperti semua lain snus jenama, produk-produk Ettan adalah satu alternatif kepada pengharaman rokok atau jadual Nikotin yang mengambil. Kerana kajian telah menunjukkan bahawa ia adalah benar-benar asap yang lebih berbahaya daripada Nikotin, pengilang-pengilang tembakau cuba untuk meningkatkan jualan produk-produk tembakau smokeless yang mempunyai tahap yang berbeza daripada Nikotin.

Memandangkan produk-produk Ettan adalah lambang tradisi snus Sweden dan banyak orang, kebanyakannya wanita bertukar kepada produk-produk tembakau lisan ini. Selain daripada manfaat yang jelas dapat mempunyai sebahagian atau sachet tembakau di bawah bibir di atas bila-bila masa anda mahu juga, undang-undang yang mengharamkan rokok awam membuat produk-produk ini lisan lebih dan lebih popular. Bukan sahaja bahawa mereka adalah sumber Nikotin, tetapi kajian menunjukkan bahawa tiada yang tiada sebarang hubungan antara jenis kanser yang berbeza dan penggunaan produk tanpa asap. Juga bungkus portioned yang mini yang hampir tidak kelihatan dan satu pun boleh minum sambil minum satu sachet di bawah bibir atas. Oleh itu lebih ramai orang, terutamanya wanita cenderung untuk beralih kepada produk ini kerana sebab-sebab kesihatan. Snus adalah kurang memudaratkan organisma kerana cara ia dihasilkan dan kerana ia mempunyai nitrosamines kurang dan lebih banyak aditif yang juga digunakan dalam makanan.

Negeri orang sebab-sebab yang cukup penting apabila menggunakan snus adalah bahawa mereka sedang bertimbang rasa kepada orang lain juga. Semua orang tahu asap daripada rokok yang menjejaskan perokok pasif yang kadang-kadang lebih daripada perokok aktif. Tembakau smokeless adalah cara Allah keluar rokok dan juga cara untuk menunjukkan kepada orang lain anda menghormati mereka. Pada mulanya tembakau jenis ini kebanyakannya bertujuan untuk golongan bekerja, terutama petani. Hujah di sebalik ia adalah bahawa mereka perlu mempunyai tangan mereka bebas dan mereka memerlukan produk tembakau yang baik yang mereka mampu. Walau bagaimanapun dari semasa ke semasa produk ini menjadi begitu popular kepada rakyat, yang menggunakan Ettan snus serta jenama lain yang berpendidikan, mempunyai pekerjaan yang bagus dan kedudukan sosial yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *