Encik haiwan dalam talian kedai haiwan kesayangan – kesayangan kesihatan dan kebahagiaan pada harga yang berpatutan

Encik haiwan dalam talian kedai haiwan kesayangan – kesayangan kesihatan dan kebahagiaan pada harga yang berpatutan

Kita hanya sebagai khusus untuk kesihatan dan kebahagiaan haiwan kesayangan anda seperti yang anda – dan kerana itulah kami memberikan produk penjagaan haiwan kesayangan dengan harga yang berpatutan dengan cepat dan terus ke pintu anda-langkah.

Perkongsian kita

Dimiliki dan diuruskan oleh haiwan, kami komited untuk menyediakan pelanggan kami dengan khidmat pelanggan bercuti dan bekalan haiwan kesayangan kualiti tertinggi dan produk keluar di pasaran. Anda boleh mempercayai kami kerana kami peduli seberapa banyak yang anda lakukan.

Haiwan kesayangan Encik ditubuhkan oleh pakar bedah Veterinar amalan yang kerap menyaksikan haiwan menderita hanya kerana hari ini zaman ekonomi yang tidak menguntungkan, pemilik haiwan kesayangan tidak mampu rawatan yang berkesan di lambak dan cacing.

Harga yang berpatutan

Untuk meletakkan akhir penderitaan ini, haiwan peliharaan Encik mula membekalkan produk-produk berkualiti yang termasuk lender dan Drontal, di sebahagian kecil daripada high street dan harga haiwan. Kami hanya menjual produk-produk yang kami akan gunakan diri kita, dan elakkan murah, wang yang membuang rawatan lambak dan cacing yang sering ditemui di dalam pasar raya, dan terkenal kerana sebenarnya merbahaya kepada haiwan peliharaan.

Dalam usaha mencapai kebahagiaan haiwan kesayangan, kami hanya stok dipercayai, membawa jenama-jenama seperti lender, Drontal dan kelebihan. Dan kerana kita dihubungkan dengan rantaian amalan Veterinar yang berpangkalan di Midlands Barat, kita juga mampu untuk menyediakan ubat-ubatan preskripsi. Jadi jika haiwan kesayangan anda mempunyai satu masalah perubatan berterusan yang memerlukan rawatan yang biasa, kita pasti kita akan dapat menawarkan penyelesaian yang lebih kos efektif. Selain itu, bunyi nasihat Veterinar yang sentiasa dari salah satu ahli kakitangan terlatih sepenuhnya.

Di sini adalah untuk kesihatan dan kebahagiaan

Kerana kita tahu ada lebih kepada haiwan kesayangan dan kebahagiaan daripada Rang undang-undang kesihatan yang bersih, kita juga saham yang menyeronokkan dan industri haiwan mainan seperti Kong dan Nina Ottosson. Selain dari itu, mengekalkan senyuman pada muka haiwan kesayangan anda dan perutnya penuh dengan makanan yang berkhasiat, kami juga mempunyai pelbagai makanan dari Bukit-bukit, Royal Canin dan James Wellbeloved lazat.

Matlamat kami adalah untuk menawarkan semua yang anda inginkan kehidupan yang panjang dan sihat dengan teman kegemaran anda – tanpa melanggar bank. Jadi kenapa tidak layari laman web kami untuk mengambil rawatan lambak depan kucing, atau merawat anjing anda untuk sebuah mainan yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *