Enam pek pendapat pintasan – kajian saya senaman Mike Chang

Enam pek pendapat pintasan – kajian saya senaman Mike Chang

Pintasan Pek 6 adalah satu manual yang benar-benar komprehensif untuk menjatuhkan berat badan dan membina otot.

Ia mengandungi banyak senaman mudah yang berbeza yang sering kali dilakukan berdasarkan setiap hari mensasarkan tisu otot tertentu dalam badan. Yang menunjukkan tajuk ‘6 pack’, anda akan menemui ab tepat latihan yang boleh dilaksanakan selepas perut yang rata telah dicapai juga.

Program ini adalah tidak mencadangkan menetapkan pantas dan memerlukan mencabar beroperasi dan dedikasi anda beroperasi melalui program minggu 12 1, lima hari setiap minggu. Latihan:

Pertama mewujudkan tambahan otot

Membakar lemak badan

Melakukan kerja ‘teras’

termasuk supersets dan trisets. Kaedah-kaedah menipu otot-otot supaya beroperasi lebih keras, tidak banyak masa.

Fakta pemakanan adalah bonus tambahan dengan program ini. Ia boleh menjadi pendekatan yang benar-benar sihat, tanpa kehendak yang perlu bagi makan pil tabiat atau suplemen yang mahal.

Hanya kerana panduan yang tiba dalam struktur gambar, ia boleh menjadi seperti mendapatkan jurulatih peribadi anda sendiri daripada harta. Ini berfungsi untuk meningkatkan proses dengan pantas, dan membuat senaman di satu pertemuan yang lebih menyeronokkan. Justeru itu, saya berhasrat latihan saya pada DVD untuk keselesaan. Hanya satu kritikan yang kecil!

Sekiranya anda datang untuk keputusan untuk mempertimbangkan sehingga program 6 pek, saya yakin anda boleh melihat kejayaan yang optimistik, tetapi hanya sekiranya anda beroperasi sukar dan melekat dengan menggunakan atur cara. Anda perlu mencapai peningkatan otot besar-besaran, peningkatan stamina, dan lebih kurang seluruh badan lebih lemak. Walau bagaimanapun, ini adalah hanya aspek positif sebenar. Anda diri sendiri julat yang keyakinan dan tenaga juga perlu meningkatkan,

Jika anda lebih pendek pada masanya, seperti saya, untuk melaksanakan kaedah Pintasan Pek enam di rumah anda, dengan keluar perlu mempunyai keahlian gimnasium berharga tinggi, saya akan mengesyorkan mendapatkan diri beberapa dumbbells, barbell dan bangku. Tarik sehingga peranti adalah Selain itu benar-benar membantu. Aku punya bar peribadi saya sendiri di rumah (saya mengambil satu manakala sesuai walaupun harus meningkatkan kemahiran DIY saya).

Saya berazam untuk membeli kaedah Pintasan Pek enam sejurus selepas Debat sangat banyak. Segera (pengampunan itu pun!) Saya sangat berpuas hati menggunakan item setakat ini. Saya tahu bahawa anda akan menemui beberapa benar-benar hebat Tiada kos filem di You Tube oleh Mike Chang yang aku cuba untuk beberapa waktu lebih awal daripada saya akhirnya bit kenyataan dan membeli 6 Pintasan Pek. Hal ini sering peringkat permulaan yang sangat bermanfaat, Namun demikian, tanpa program yang saya tidak kaedah yang konsisten dan regimen yang saya kini mempunyai oleh Pintasan Pek enam berikut. Mudah-mudahan ia akan hadir dengan menghasilkan berjaya. Ia bekerja untuk saya. Serta mengangkat bodyweight, sistem rintangan dan tarik sehingga latihan, saya juga benar-benar menikmati bahagian kardio. Ia benar-benar melihat M100s yang dapat saya ke program senaman ini dari yang pada mulanya tapak. Tanpa ragu-ragu anda benar-benar boleh tujahan diri anda ke arah brink di dalam lima minit. Saya pernah berada dalam sekumpulan sangat peluh.

6 pek pintasan adalah cara yang lebih komprehensif dan bermaklumat berbanding latihan berkaitan kediaman lain dalam bersih yang kita sebelum ini telah diperiksa. Bantuan tambahan dari Mike Chang dan bantuan kakitangan adalah juga agak baik.

Saya secara peribadi suka kombo yang melibatkan latihan sebenar dan maklumat pemakanan yang Mike Chang mendedahkan di dalam buku panduan utama Pintasan Pek enam dan saya rasa dalam beberapa bulan jaminan pendapatan-balik dari Mike Chang adalah sebenarnya yang benar menawarkan anda yang akan membolehkan sesiapa sahaja untuk cuba bahaya perisian ini secara percuma.

Saya biasanya tidak percaya bahawa senaman Pintasan Pek enam adalah sebenarnya ‘pintasan’ seperti ini jenis, seperti kritik lain mungkin mengisytiharkan bagi world-wide-web. Ia memerlukan kerja yang sukar dan dedikasi, walaupun begitu pada tahap ini dalam masa yang saya gembira dengan keputusan saya. Saya percaya bahawa dengan taktik betul ianya berkemungkinan untuk majoriti orang-orang yang menggunakan komitmen yang boleh dipercayai untuk mengetahui manfaat yang besar dalam benar-benar tahap singkat masa. Dalam mana-mana fungsi, bersama-sama dengan kejatuhan semula 100% wang kembali jaminan saya tidak akan merasa bahawa ada apa-apa pada semua untuk menggugurkan. Kita telah mencapai lean sangat baik mendapatkan otot, meningkatkan stamina, dan saya juga sekitar pendekatan kemenangan dengan program ini. Masih beroperasi kira-kira abs! Kelemahan utama saya adalah berpegang kepada yang sihat dan seimbang memakan.

Saya sekeping akhir bantuan adalah untuk menampung tabiat makan anda dengan whey protein shake dengan serta-merta selepas berat dan pemulihan penggubalan sebaik sahaja unsur-unsur kardio, untuk senaman Kelab intensif kediaman atau kesihatan mana-mana. Masa regangan dan pemulihan juga amat kritikal dan mungkin hanya akan terlepas pandang. Kalau hanya mengatakan saya telah belajar pelajaran saya dengan cara yang sukar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *