Enam panduan untuk menubuhkan amalan peribadi yang

Enam panduan untuk menubuhkan amalan peribadi yang

Langkah-langkah untuk mewujudkan amalan peribadi yang dapat menakutkan dan terselit. Untuk mendapatkan amalan anda dari tanah, mendapatkan dana, mencari lokasi yang sesuai, menyertai persatuan, mengupah orang yang sewajarnya, mendapatkan teknologi yang mencukupi dan mengiklankan amalan anda dengan penuh minat.

Pilihan untuk keluar dan mulakan amalan peribadi anda sendiri adalah satu keputusan yang menakutkan dan seringkali sukar. Dengan semua pelbagai komponen untuk mengambil kira, ia tidaklah menghairankan mengapa hanya 15% profesional kesihatan telah pecah ke dalam amalan mereka sendiri.

Memperolehi pembiayaan

Sebelum anda memulakan amalan bebas sendiri, perkara pertama yang dapat adalah sumber-sumber kewangan yang sesuai. Sumber kewangan ini mestilah mencukupi untuk menampung kos overhed, kos operasi, kos Sewaan dan pembayaran down, serta amalan peribadi yang perbelanjaan pemasaran. Terdapat beberapa pilihan untuk di mana anda boleh mendapatkan sumber-sumber kewangan ini. Jika anda mantap dalam bidang anda, ia akan menjadi sangat mudah untuk mendapatkan pelabur atau pinjaman kewangan apabila memecahkan keluar sendiri. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai cukup disimpan untuk peribadi anda sendiri amalan, anda boleh mempunyai jumlah yang sedikit daripada simpanan kewangan anda.

Memilih lokasi yang tepat

Lokasi mengambil sebahagian besar dalam menyemak kejayaan atau kegagalan perniagaan. Sebelum memilih lokasi yang tertentu, anda perlu melakukan penyelidikan yang diperlukan di sekitar dan jiran perniagaan dan organisasi. Antara faktor-faktor yang anda harus Pertimbangkan Apabila memilih lokasi adalah untuk memastikan bahawa kawasan yang mudah didapati untuk pelanggan-pelanggan anda di masa hadapan. Selain itu, kos pajakan di kawasan mesti pergi dengan anda dirancang perbelanjaan bajet.

Menyertai persatuan

Antara cara terbaik yang banyak untuk membuat dan terus berhubung dengan rakan-rakan dalam bidang kerja anda akan menjadi ahli pertubuhan-pertubuhan profesional. Ini adalah satu kaedah yang sangat baik untuk bertemu orang-orang yang lebih banyak dan bergaul dengan sahabat yang berfikiran sama. Ia juga merupakan cara terbaik untuk mengiklankan diri dan penguasaan anda menawarkan. Anda juga boleh tukar tips antara satu sama lain dan memperolehi wawasan yang berharga ke dalam apa yang perlu mencari dan bagaimana perkara yang bekerja.

Menggunakan kakitangan terbaik

Perkara seterusnya yang anda perlu menjaga ialah anda tenaga buruh. Bila mengupah orang untuk menyertai amalan anda, memilih orang-orang yang berkongsi komitmen dan dedikasi dalam usaha di tangan anda. Kakitangan yang teruja dengan kerja mereka akan memberikan mereka yang terbaik dalam setiap situasi dan akan berguna setiap masa.

Mendapatkan teknologi yang berikut

Berdasarkan jenis amalan yang anda bercadang untuk pergi ke, anda akan perlu untuk mendapatkan teknologi yang diperlukan untuk perkara-perkara untuk berjalan dengan betul. Membeli peralatan akan mengambil sebahagian besar dari bajet perbelanjaan anda, oleh itu anda perlu merancang secara berhemat yang mana alat yang benar-benar wajib dan yang tidak. Anda juga mungkin mempertimbangkan mendapatkan pembiayaan untuk menampung sebahagian daripada peralatan anda.

Pasaran amalan anda dengan penuh minat

Pemasaran adalah salah satu aspek yang akan membantu kemajuan perniagaan anda. Anda akan perlu untuk mengupah pakar untuk membantu anda Bersurai perkataan dan juga datang dengan memenangi satu strategi pemasaran. Di samping itu, jika anda sudah mantap dengan banyak pelanggan, anda boleh memberitahu mereka tentang rancangan anda untuk membuka amalan anda sendiri dan sering kali, mereka akan datang bersama-sama dengan anda.

Apabila proses persediaan menjadi sukar, cara yang baik untuk terus menggalakkan diri sendiri adalah untuk cuba untuk terus Pastikan matlamat anda dapat dilihat. Jika anda mempunyai keghairahan untuk apa yang anda lakukan, anda akan dapat berani semua kemungkinan dan menjadikannya melalui.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *