Empat langkah untuk mengambil sekarang untuk mengurangkan penyakit-penyakit persekitaran di rumah anda

Empat langkah untuk mengambil sekarang untuk mengurangkan penyakit-penyakit persekitaran di rumah anda

Bahaya alam sekitar di rumah anda, tempat kerja atau sekolah kanak-kanak anda boleh menjadi punca pelbagai masalah perubatan yang biasa serta punca banyak penyakit. Misteri sakit kepala yang hanya berlaku pada hujung minggu dan bleeds hidung, loya atau ruam yang berlaku selepas baru anjing dan anak kucing adalah membawa balik atau selepas berpindah ke rumah yang baru dibina boleh menjadi satu gejala penyakit persekitaran. Banyak masalah kesihatan keluarga semua hari dapat dikurangkan dengan menghapuskan toksin dari rumah kami. Ini termasuk hubungan dengan toksin di udara yang kita sedut, air yang kita minum, nutrien yang kita masukkan ke dalam badan kita dan perkara yang bersentuhan dengan kulit kita. Gejala-gejala penyakit persekitaran sukar untuk mendiagnosis dan sering disalah anggap sebagai lain-lain masalah perubatan. Pendekatan yang lebih holistik adalah untuk merawat keadaan ini, Mudah-mudahan mengelakkan keperluan perlu untuk merawat pesakit.

Berikut adalah empat cadangan langkah-langkah yang anda boleh ambil sekarang untuk melindungi keluarga anda:

1. Bersihkan udara anda. Gunakan pembersih udara. Anda perlu melayan semua tiga bidang pencemaran udara dalaman-partikel, bau/wasap dan permukaan microbials/acuan. Sistem Pengudaraan rumah, HEPA penapis dan bilik deodorizing dispenser tidak melakukannya. Plus, menghapuskan keperluan untuk penggantian mahal penapis atau dispenser dengan melayan udara lebih berkesan, secara elektronik.

2. Merawat air. Menggunakan penulen air. Kenapa beli air botol yang mahal jika anda boleh memasang sistem penulenan air yang berkesan, model terbaik keseluruhan-rumah atau kaunter. Sekali lagi, sistem penapisan ini tidak cukup. Anda mahu satu sistem yang boleh merawat air yang berkesan, tetapi murah, menghapuskan klorin, fluorida, tembaga, plumbum dan styrene (dari bekas air), kuman dan organisma serta perkara yang tergantung.

3. Gunakan semua nutrien semulajadi. Menggabungkan garis terbukti, dan perubatan diterima pemakanan tambahan yang semulajadi, berasaskan enzim dan yang mempunyai satu sistem penyampaian yang cekap bagi memastikan kesihatan dan kecergasan. Menggalakkan satu program senaman keluarga. Jika ahli keluarga adalah berlebihan berat badan, menggalakkan mereka menggunakan papan terbukti berat produk/program yang menyediakan sokongan emosi dan psikologi yang diperlukan, serta nutrisi yang telah disahkan.

4. Menghapuskan permukaan perengsa dan toksin. Syarat-syarat yang banyak selain mata dan kerengsaan kulit dan alahan boleh dihantar dengan datang dalam hubungan dengan kulit. Permaidani baru, kering penyelesaian, saki-baki bahan pencuci, teknik-teknik Perkhidmatan Dobi dan acuan serta microbials pada permukaan semua boleh menjadi punca sakit kepala, pening dan gejala-gejala seperti selsema. Kulit kita adalah poros dan akan menyerap toksin perlahan-lahan dari masa ke masa.

Anda boleh mengurangkan penyakit misteri keluarga dan Sindrom bangunan sakit. Merawat punca-mengelakkan penyakit. Menghapuskan penyakit persekitaran dalam rumah anda. Untuk maklumat lanjut layari www.freshair2u.info.

Bruce Bley adalah pengasas BCB Associates, pemasaran dan persekitaran perundingan firma yang berkaitan dengan isu-isu yang berkaitan dengan kesihatan keluarga dan Kesihatan dan menyediakan latihan kepimpinan kepada ahli gabungan. Beliau mempunyai sebuah BS Kejuruteraan Mekanikal dari Universiti Cornell dan Sarjana Pentadbiran Perniagaan daripada University of Hartford.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *