Empat kuasa psikologi beruang

Empat kuasa psikologi beruang

Beruang adalah alat yang hebat untuk kesihatan psikologi. Lihat di sekitar rumah anda dan kawan-kawan anda. Hampir setiap rumah mempunyai teddy bear yang ditagih atau satu patung teddy bear. Apakah begitu kuat tentang seorang boneka beruang? Mengapa walaupun pemikiran boneka beruang yang membawa senyuman ke muka anda? Beruang akan dihargai, kebanyakan yang akan ditagih dan terdapat begitu banyak jenis yg suka diemong beruang ditagih. Ini dapat difahami apabila anda menyedari bahawa terdapat empat kesan psikologi berkuasa beruang.

Pertama, beruang adalah lambang tidak bersalah seperti kanak-kanak. Mereka Ingatkan kita sedang dipupuk dan dijaga oleh orang lain. Beruang adalah lambang detik-detik penjagaan percuma daripada zaman kanak-kanak apabila yang kebimbangan terbesar adalah masa Main yang akan datang. Kita semua berpegang kepada “batin anak kita” yang masih kekal dengan kita. Tidak kira apa tanggungjawab yang dewasa yang kami miliki, kita semua perlu mempunyai detik-detik untuk melarikan diri. Selain itu, terdapat kanak-kanak dalam kehidupan kita yang masih menerima kuota mereka Hadiah teddy bear.

Kedua, beruang mengingatkan kita seorang yang istimewa yang mengasihi kita dan membawa kita satu teddy bear. Beruang mengingatkan kita tentang kegembiraan yang disayangi. Beruang tidak simbol seks… mereka adalah lambang cinta! Mereka mengingatkan kita bahawa seseorang mengasihi kita dan Khazanah kita. Ujian penilaian psikologi telah membuktikan beruang mempunyai kesan yang positif terhadap emosi rakyat. Keperluan psikologi cinta dan prihatin adalah pusat kepada kehidupan manusia. Beruang akan digunakan oleh pegawai-pegawai polis dan Bomba pejuang untuk memberi keselesaan kepada keluarga yang mengalami kesukaran. Mereka adalah lambang sejagat penyayang.

Ketiga, beruang juga digunakan sebagai hadiah untuk mengingati Majlis-Majlis khas. Oleh itu, beruang akan dihargai untuk ingatan yang mereka wakili. Ia mungkin Khas teman lelaki atau teman wanita, atau boneka beruang dari golongan belia, atau boneka beruang yang dibeli untuk hari ibu. Saya mempunyai sebuah Khas teddy bear atas katil saya, yang diberikan kepada saya oleh anak saya pada hari ibu. Setiap kali saya melihat si Beruang, memegang hati, saya fikir anakku dan banjir perasaan hangat dalam hati saya. Nilai psikologi bertukar kenangan yang besar. Kenangan menyenangkan warna dunia kita dengan fikiran-fikiran yang gembira dan memberi keselesaan dalam masa yang sukar.

Impak psikologi berkuasa keempat adalah kuasa sentuhan lembut. Teddy bear yang huggable, serta sambutan hangat membawa keselesaan sentuh. Sentuhan adalah keperluan yang kuat antara manusia. Memegang sesuatu lembut memberi kita keselesaan psikologi yang besar.Keupayaan untuk memeluk sebuah objek yang lembut memberikan kombinasi yang menggoda. Memegang sebuah boneka beruang adalah itu memberikan kelegaan daripada tekanan. Untuk seketika dengan boneka beruang yang alat yang mudah untuk menurunkan tekanan darah anda, meletakkan Endorfin yang positif dalam badan anda, dan menyediakan masa keamanan.

Ia adalah menakjubkan untuk merealisasikan sebuah boneka beruang yang unik Hadiah peribadi dan khas boneka, dapat memberikan keselesaan itu. Beruang yang khas. Dalam dunia hari ini sibuk, sebuah boneka beruang adalah item yang selesa yang terbukti dengan faedah-faedah psikologi yang berbilang. Memeluk satu teddy bear hari ini!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *