Elliptical Trainer yang membeli Tips bagi warga emas untuk mengikuti

Elliptical Trainer yang membeli Tips bagi warga emas untuk mengikuti

Untuk jurulatih elliptical boleh menjadi satu cara yang hebat untuk golongan tua untuk mendapatkan latihan mereka amat diperlukan. Terdapat beberapa sebab mengapa ini adalah begitu.

Pertama, dalam elliptical adalah berimpak rendah. Ini bermakna bahawa ia tidak meletakkan sebarang tekanan yang tidak perlu pada sendi lutut dan kaki anda.

Mesin seperti treadmill sangat kasar ke bahagian bawah badan anda selepas suatu tempoh masa. Walaupun berjalan di atas asfalt atau lambo boleh mengambil tol mereka nanti.

Orang seperti warga emas tidak memerlukan mana-mana lebih tekanan meletakkan sendi mereka. Ramai warga tua sudah mengalami artritis atau osteoporosis jadi tulang-tulang mereka dan sendi sudah sangat rapuh.

Ciri-ciri kesan rendah mesin ini boleh menjadi penglihatan yang indah untuk sakit sendi warga tua. Anda boleh mendapatkan senaman anda tanpa meletakkan kehidupan anda dalam bahaya.

Dalam elliptical juga adalah sebuah mesin yang mudah untuk memahami. Ramai senior yang takut teknologi kerana mereka berfikir bahawa ia adalah terlalu rumit dan bahawa mereka tidak akan dapat memikirkan.

Ini adalah tidak begitu dengan mesin jenis ini. Ia bertujuan untuk menjadi sebagai semulajadi yang mungkin supaya mana-mana orang yang lebih tua boleh melompat dan memahamkan ia sepantas mungkin.

Dua sebab ini membuat ia lebih mudah untuk melihat mengapa di elliptical boleh pembelian no gampang untuk warga tua orang-orang di luar sana. Ia merupakan salah satu karya terbaik peralatan kecergasan rumah yang boleh dibeli oleh mereka yang sudah bersara tetapi masih mahu aktif.

Jika anda adalah kanan dan di pasaran baru elliptical jurulatih, terdapat ciri-ciri tertentu yang boleh menjadi Tempahan bermanfaat kepada anda. Berikut adalah perkara-perkara yang harus anda Cari ketika anda melayari sekitar untuk mesin baru:

Antara muka yang mudah: perkara yang lepas bahawa orang tua yang mahu adalah sekeping peralatan yang kelihatan lebih bertindak seperti sebuah kapal roket daripada alat kecergasan. Terdapat banyak yang rumit yang mempunyai komputer yang disambung kepada mereka.

Ini mungkin mustahak bagi mereka yang muda, tetapi orang-orang yang lebih tua perlu mengelakkan daripada model-model ini.

Mencari model yang mempunyai antara muka yang sederhana dan mudah difahami. Juga mencari satu yang cukup besar untuk membaca dengan jelas.

Senior banyak mempunyai penglihatan yang buruk atau masalah lain dengan mata mereka yang menjadikan ia sukar untuk melihat perkara-perkara yang kecil. Perkara terbaik yang perlu dilakukan adalah untuk mencari satu paparan skrin yang cukup besar untuk anda untuk melihat dan mengikut.

Kestabilan: kebanyakan masa, apabila anda membeli sebuah mesin elliptical baru, soal kestabilan tidak akan menjadi masalah. Tetapi anda masih perlu berpengetahuan tentang potongan setiap peralatan baru yang anda lihat.

Anda mahu seorang jurulatih yang lancar dan semulajadi yang mungkin. Beberapa yang boleh mendakwa untuk menjadi yang baru, tetapi mereka akan dan menyentak dan tidak bergerak dengan lancar.

Jika anda membeli sekeping peralatan yang buruk seperti itu, maka ia akan meletakkan tekanan yang tidak perlu pada lutut dan bahagian lain, yang boleh membawa kepada masalah kesihatan yang lebih serius. Juga mencuba peralatan dan mendengar bunyi-bunyi yang kuat atau squeaks.

Jika anda mendengar mereka, anda boleh yakin bahawa ia bukan dalam mesin anda. Yang baik elliptical harus bergerak lancar dengan sedikit atau tiada bunyi.

Pedal nonslip: ini harus a no gampang untuk warga tua; terutamanya bagi mereka yang cenderung untuk tidak dapat Menjaga keseimbangan mereka dan jatuh.

Anda pasti tidak mahu bersenam pada pelatih yang licin pedal. Jika anda jatuh, badan anda akan atas kursus perlanggaran dengan sebahagian besar logam yang dapat melakukan banyak kerosakan tulang anda.

Mencari jurulatih yang sangat grippy pedal yang akan membantu anda kaki melekat ke mesin. Dengan berbuat demikian, anda boleh merasa lebih selamat melakukan rutin yang lebih keras dan lebih keras sering kali.

Ini adalah sebahagian daripada aspek-aspek yang paling penting seorang jurulatih untuk melihat apabila anda sedang mencari. Jika anda membeli kualiti jurulatih, anda akan berterima kasih kepada diri sendiri kemudian kerana anda akan dapat manfaat banyak dari alat senaman yang hebat ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *