Ekstrak Tiram meningkatkan kesihatan seksual lelaki.

Ekstrak Tiram meningkatkan kesihatan seksual lelaki.

Sambungan Perancis!

Casanova dilaporkan beberapa dozen Tiram makan setiap hari dan dilaporkan Kekasih paling terkenal sepanjang zaman. Walaupun dia sebenarnya Itali kebanyakan orang fikir beliau adalah Bahasa Perancis. Beliau malah menghabiskan kebanyakan hidupnya di Perancis seducing ramai Monks di Mahkamah Diraja.

Maha Kuasa Aphrodite!

Selama berabad-abad kebanyakan telah dibahaskan sebagai mitos atau kebenaran fakta bahawa Tiram aphrodisiac untuk. Kekasih Tiram akan sentiasa bersetuju, pembenci Tiram akan sentiasa menafikan tuntutan tersebut. Masalah bagi Tiram lama yang miskin dalam mendakwa ia baik patut tajuk, adalah bahawa makan boleh agak disconcerting pengalaman untuk gourmet tidak begitu berpengalaman. Rasa dan tekstur adalah pasti untuk rasa diperoleh dan jika dimakan pada masa yang salah tahun Bilakah mereka akan sedikit cecair, pemakan Tiram dara tidak ingin mengulangi pengalaman.
Namun apabila dimakan pada musim dengan beberapa perasa untuk memudahkan pemula di atas kapal, mereka akan hanya pengalaman, yang sangat berfikir di mana, akan menyebabkan pemikir untuk salivate dengan semua gusto yang taring ravenous. Banyak gourmets sepanjang sejarah melaporkan mereka sebagai yang muktamad hors d’oeuvres dan makanan tidak boleh membandingkan kepada mereka untuk menetapkan jus gastrik yang mengalir.

Apakah alternatif?

OK, anda berkata, mereka masih kelihatan seperti sesuatu yang pesakit pusat yang coughed atas. Ada satu alternatif bagi orang yang mahu kesan tetapi hanya tidak dapat menahan sensasi lisan. Ianya serbuk ekstrak dipanggil Tiram dan ia boleh didapati di laman web yang berhampiran anda.

Jadi apakah ia dan apa yang ia lakukan?

Biasanya, tetapi tidak semestinya ianya daging kering Tiram, yang kemudian tepung dan masukkan ke dalam sebuah kapsul. Sesetengah jenama termasuk shell dan kualiti yang sangat diragui. Lain-lain yang berbentuk pil yang di mana setengah berat pil terdiri daripada pengikat dan excipients tiada nilai pemakanan. Walau bagaimanapun, beberapa dari sumber-sumber yang mempunyai reputasi yang sangat baik dan mengandungi semua bahan-bahan Tiram segar, tolak rasa dan tekstur sudah tentu.

Adakah semua jenama yang sama?

Sangat sedikit daripada Tiram yang ekstrak yang disediakan benar-benar mengukur sehingga Walau bagaimanapun dari segi potensi dan ini adalah kerana Tiram dituai pada masa-masa tahun apabila Tiram yang sangat penuh dengan kanji glycogen. Ini meninggalkan kepekatan mineral surih yang sangat rendah dan dengan itu mereka kekurangan potensi. Ini cenderung untuk jenama yang murah dari China, Jepun dan New Zealand. Orang lain mengiktiraf penuaian dan hakikat ini apabila unsur-unsur surih seperti zink pada maksimum mereka dan ekstrak Tiram ini adalah sangat kuat dan hampir dengan Tiram mentah berkuat kuasa.

Sesuaikan zink, Monsieur!

Ia adalah ini unsur-unsur surih yang memberi Tiram yang ia adalah potensi dan khususnya mengesan unsur zink. Tiram adalah sumber semulajadi yang tertinggi bagi zink dan mereka mengumpul kuantiti yang besar untuk membantu mengawal sesetengah fungsi fisiologi yang unik untuk Tiram itu. Sains yang masih kurang jelas tentang fungsi-fungsi yang tepat tetapi tahap zink yang tertentu.
Berkaitan dengan kesihatan seksual lelaki, zink adalah sangat penting untuk kesihatan testicular dan Kesihatan prostat. Kelenjar prostat mengandungi zink yang lebih banyak daripada mana-mana organ lain dalam badan. Zink tambahan telah ditunjukkan untuk meningkatkan tahap testosteron yang percuma di dalam darah yang meningkatkan libido, mengurangkan keletihan, memperbaiki keseluruhan kesihatan seksual. Lelaki kurang zink membangunkan satu keadaan yang dipanggil hypogonadism di mana betina mengecut dan kehilangan fungsi.
Satu lagi aspek menarik zink ini adalah bahawa sperma mengandungi zink tahap yang sangat tinggi, 700 kali lebih daripada dalam plasma darah. Sekali lagi sebab ini adalah tidak jelas tetapi dengan pancutan setiap lelaki dewasa yang hilang kelayakan kira-kira 0.7mg zink setiap ml air mani. Oleh itu setiap pancutan boleh menyebabkan kehilangan beberapa mg dan zink untuk lelaki dewasa. Kesan kumulatif adalah pengurangan keseluruhan libido jika penambahan sesuai zink tidak dipatuhi.
Jadi walaupun ia adalah tahap tinggi zink semulajadi yang boleh meningkatkan semangat dalam seks secara percuma testosteron, ia juga meningkatkan tahap kesihatan testicular dan prostat yang menyebabkan pancutan mani yang lebih lengkap yang akhirnya meningkatkan seksual yang baik.

Bagaimana Supplemen Kesihatan seksual yang lain?

Walaupun banyak makanan tambahan herba mengenai laporan pasaran seks meningkatkan manfaat tiada boleh membandingkan Tiram bagi nilai-nilai nutrien khusus untuk kesihatan seksual lelaki. Dan walaupun banyak seks sintetik yang meningkatkan ubat-ubatan dari Vxxx genre membuat tuntutan liar yang tiada boleh menggantikan nutrien yang hilang-kelayakan badan semasa persetubuhan.

Dunia adalah Tiram anda!

Ekstrak Tiram adalah cerah yang sangat jelas untuk menjadi makanan tambahan pilihan untuk mereka yang mencari kesihatan seksual yang baik. Memang dalam realiti keseluruhan makanan yang mengandungi asid amino, vitamin, minyak ikan omega 3 & 6 dan semua unsur-unsur surih 59 badan keperluan termasuk sangat tinggi, paling tinggi malah, tahap zink organik semulajadi yang dikenali di mana-mana bahan makanan.
Pastikan sumber jenama yang bereputasi dan asal-usul, dan kualiti yang menunjukkan rasa hormat dan pengetahuan peringkat mikro nutrien dalam ekstrak Tiram selesai. Fikir sebelum anda zink!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *