Ejen-ejen insurans kesihatan California menawarkan perlindungan Medigap

Ejen-ejen insurans kesihatan California menawarkan perlindungan Medigap

Enam puluh tujuh-tahun Evelyn Saguaro punya masalah yang sama yang ibunya lewat telah menghidap. Selain beliau pundi hempedu yang sebenar, dia telah telah dilahirkan dengan satu menengah vestigial batu tiga seperti cactus Karang, masing-masing kira-kira saiz suku, pakatan. Lewat dalam hidup, batu karang pundi hempedu vestigial telah mula bertindak. Sakit yang tajam akan erupt di bawah breastbone beliau sejurus selepas dia makan walaupun satu hidangan yang kecil terhadap apa-apa, dan kesakitan akut dibuat beliau sakit perut beliau. Apabila doktor mengarahkan ujian untuk mengenal pasti di mana gejala-gejala yang berasal dari, beliau memberitahu Evelyn bahawa hanya beliau Medicare pelan perlindungan beliau salur kencing yang asal, dan kerana batu-batu yang telah ditubuhkan pada satu vestigial, mana-mana prosidur untuk menghapuskan mereka dalam “beliau kes unik” menginap tidak dibayar balik. Doktor penjagaan primer beliau kidded dengan dia. “Saya cadangkan anda menahan diri dari makan,” katanya. “Adakah anda serius?” dia bertanya. “Tidak, idea yang lebih baik mungkin untuk mencari ejen insurans kesihatan California.”

Itulah apabila dia sedar dia telah dilakukan cuma, dua tahun sebelum ini. Adalah Medigaps beliau yang masih tambahan berkuat kuasa? Dia mengetuai atas beeline yang ke pejabat Visalia, di mana beliau telah membeli perlindungan Medigap. Adalah di Pejabat saya masih ada? Itu. Ejen sama, Glenda, adalah Meja biasa beliau. Semasa perbualan mereka sebelumnya, yang dia telah lupa entah bagaimana, Glenda telah dikongsi dengan kepadanya bahawa dia juga telah “pundi hempedu vestigial,” dengan gejala berkaitan tidak lagi jelas. Glenda telah walaupun kepunyaan organisasi dalam talian, Kumpulan sokongan tetap dipanggil VGB pesakit antarabangsa.”

“Glenda, saya begitu gembira melihat anda,” Evelyn bermula. “Adakah polisi Medigaps saya masih di kesan?”

“Mengapa ia tidak akan menjadi, dear? Biar saya periksa. ”

Evelyn menunggu penuh berharap. Tiba-tiba sakit batu hempedu beliau kembali dengan sebuah dendam. “Adakah ia? Dia bertanya, hampir gasping.

“Sudah tentu ia tidak, saya Saguaro Puan yang dihormati.”

Sebulan kemudian, Evelyn di pembedahan berjaya dan batu berbentuk cacti beliau telah dipaparkan mantle beliau, dan penghidap VGB di laman web sebagai foto digital – untuk melihat semua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *