Eiro kajian

Eiro kajian

Eiro adalah syarikat yang baru, yang, seperti beberapa MLMs lain, berhadapan dengan cabaran untuk membentangkan dan berjaya memasarkan jenama produk-produk pemakanan. Di laut Syarikat pengiklanan berbilang yang memberikan kesihatan yang setanding dan barang-barang Kesihatan, Eiro telah membuktikan dirinya tidak semata-mata sebagai pemasar yang cekap, tetapi sebagai pengeluar barangan terbaik. Kini barisan produk Eiro yang mengandungi EIRO, EIROfit, EIRO Lean, dan tulis EIRO.

EIRO adalah jus yang Syarikat mendakwa adalah antioksidan yang super. Ia terdiri daripada buah-buahan caja, acerola, camu camu, Delima dan acai. EIROfit adalah berat badan kehilangan dan Kesihatan sistem yang melibatkan campuran shake, jus EIRO dan pelan yang melibatkan cadangan diet dan senaman. EIRO Lean adalah benar-benar shake menggantikan makanan yang dicampur dengan susu tanpa lemak. Ciri-ciri Eiro produk yang terakhir adalah EIRO tulis. Dicadangkan oleh pihak Syarikat untuk menjadi digunakan bersama-sama dengan EIROfit mereka, membakar EIRO adalah sebuah kapsul dua kali sehari-yang mengandungi pelbagai bahan-bahan semulajadi untuk memuncak metabolisme seseorang.

Pendekatan pampasan untuk Eiro mengikut piawaian MLM. Strategi “Quinfinity” mengandungi komisyen jualan (tanpa memerlukan pengendalian mana-mana produk sendiri) bonus pelanggan keutamaan, bonus infiniti, cek bonus bersama-sama dengan penekanan dijangka team building yang sepadan. Objektifnya adalah untuk menyediakan syarikat-syarikat bersekutu dengan insentif untuk membina pasukan yang menggunakan “Mula pantas” dan “Suruhanjaya Unilevel.” Cepat mula akan menjadi pendekatan Suruhanjaya yang membayar peratusan melalui pendapatan syarikat-syarikat bersekutu yang baru dan ahli-ahli kumpulan mereka. Suruhanjaya Unilevel diperolehi dari jualan produk syarikat bersekutu setiap pasukan. Kejayaan Eiro dan semua syarikat-syarikat bersekutu adalah amat bergantung kepada idea team-building.

Eiro juga menawarkan produk-produk meluas kejurulatihan. Syarikat-syarikat bersekutu tidak ditinggalkan dalam gelap untuk menyara diri dengan spesifikasi produk atau perkhidmatan. Eiro menawarkan syarikat-syarikat bersekutu video dan mentor untuk membantu mereka membentangkan baris barangan. Syarikat-syarikat bersekutu juga memperoleh banyak maklumat mengenai barang sendiri, seperti Sains yang masuk ke dalam setiap item tunggal. Serta produk kejurulatihan mereka juga menerima pemasaran dan pengiklanan latihan mereka akan perlu untuk memasarkan produk. Kebanyakan syarikat-syarikat bersekutu kepakaran produk datang dari pertemuan mereka individu dalam persampelan mereka.

Eiro di ketuai dengan Ketua Pegawai Eksekutif, Chris Hausman yang telah membuktikan dirinya sebagai pelopor yang dan menggalakkan pakar dalam industri kesihatan dan kesejahteraan. Ketua Pegawai Kewangan Syarikat adalah Joe O’Connor yang membawa beliau tahun thirty-some pengetahuan kepimpinan untuk Eiro menjaga perkara-perkara yang berjalan dengan cekap dan menguntungkan. Ketua Pegawai Perubatan di Eiro adalah David Rahm, MD. Dr. Rahm kepakaran dalam Sains Pemakanan membantu mengekalkan Eiro tertumpu kepada Sains dan komited untuk mengekalkan kualiti nutrisi yang tertinggi bagi pengguna-pengguna yang penting di Syarikat.

Jika anda berfikir tentang menyertai Eiro, sila pastikan anda lakukan anda sewajarnya peribadi ketekunan. Satu faktor paling penting yang anda mahu tahu adalah bahawa ia tidak kira syarikat apa yang anda menyertai, pencapaian atau kegagalan anda bergantung sebahagian besarnya pada berkesan bagaimana anda boleh memasarkan. Jadi melakukan diri anda untuk menguasai pemasaran, sebelum melakukan mana-mana Syarikat, tanpa mengira bahkan daripada latihan yang boleh mereka berikan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *