Ed Ducoin: Hidupku

Ed Ducoin: Hidupku

Saya adalah seorang “anak tunggal” dengan adik-beradik lima. Dua adik saya dan adik-beradik tiga adalah dari tujuh hingga dua puluh satu tahun. Walaupun kita adalah sebuah keluarga yang sangat rapat, saya dibesarkan semasa saya remaja hampir sebagai kanak-kanak yang hanya.

Saya tidak pernah sunyi kerana saya mempunyai dua ibu-bapa yang indah. Mereka menghabiskan masa hidup mereka memastikan kita mempunyai segala-galanya yang kita diperlukan. Ibu bapa saya mempunyai perkara-perkara yang kekayaan tidak boleh membeli–Keluarga, rakan-rakan, kesihatan yang baik bagi sebahagian kehidupan mereka, dan mereka menjadi Datuk-nenek yang indah.

Walau bagaimanapun, ibu bapa saya tidak mempunyai banyak perkara yang wang boleh membeli.

Apabila tiga daripada kita duduk untuk makan malam, saya akan mendengar dengan teliti apa yang mereka katakan tentang wang. Tekanan di dalam suara mereka didengar, dan tahu bahawa seperti kebanyakan orang wang terjejas impian mereka banyak. Mereka ingin menyewa rumah motor dan pelancongan di seluruh negara. Saya berkata, “mengapa menyewa itu selama dua minggu? Beli satu dan mendapatkannya bila-bila masa yang anda mahu pergi.” Saya adalah anak yang pintar, tetapi begitu naive tentang bagaimana ketat isi rumah wang pelaburan itu disumbangkan.

Bapa saya bekerja kerja-kerja rencah untuk membawa masuk wang tambahan. Salah satu daripada pekerjaan ini adalah kertas dinding yang tergantung. Satu hari, Bilakah dia tidak tahu saya menonton, saya nampak dia menangis kerana dia adalah mengangkat tangga bahagian atas keretanya. Beliau kemudian menjelaskan, kerana dia berbaring di sofa dengan beg ais pada bahu kiri, bahawa gantung kertas radang otot-otot beliau. Ayah saya tidak mahu melakukan kerja tambahan di samping jawatan sepenuh masa sebagai seorang fomen, tetapi dia terpaksa. Selain itu, beliau adalah betul kembali pada selepas Gereja pada hari Ahad–menyediakan untuk keluarganya walaupun beliau sakit bahu.

Petunjuk, Petua dan tanda-tanda yang jelas bahawa wang adalah satu kebimbangan yang ditambah dalam kepala saya seperti menambah sekeping akhir teka-teki untuk membuat gambar lengkap. Kami tidak miskin, tetapi ibu bapa saya menjadi terhad dan sering ketepikan oleh bimbang konsisten ke atas wang.

Dua perkara berlaku hujung minggu kerana saya melihat bapa saya. Dengan sekelip mata, saya faham betapa hebatnya ibu-bapa saya adalah Apakah pengorbanan yang telah mereka dibuat mempunyai enam orang anak yang gembira. Tetapi apa yang lebih penting, saya bersumpah saya tidak akan membiarkan wang yang menjadi penghalang kepada impian saya.

Sebagai seorang mahasiswi tahun Kolej pertama di Camden County kolej, saya telah membuat komitmen untuk kejayaan yang bersenjatakan dua Hadiah yang menghormati ibu-bapa saya yang tertanam dalam kepala saya–bagi orang yang bekerja keras untuk menyediakan lain-lain (ayah) dan penyata “anda boleh mencapai apa-apa” (ibu).

Kini, upacara harian saya adalah untuk membaca matlamat saya dan bagaimana saya akan mencapai mereka. Saya selalu mula dengan kata-kata yang “Anda boleh” sama seperti kenyataan ibu saya pula.

“Anda boleh, dapatkan baik gred cukup pada kolej komuniti untuk memindahkan perniagaan di sekolah.”–saya lulus dari Sekolah Perniagaan Wharton, tiga tahun kemudian.

“Anda boleh memulakan perniagaan walaupun anda mempunyai sedikit wang.”–saya memulakan sebuah syarikat di bilik tidur yang ganti dengan kurang daripada $200 yang dalam tempoh sepuluh tahun dibuat dalam Inc 500 tiga tahun berturut-turut sebagai salah satu syarikat yang paling pesat berkembang di Amerika Syarikat.

“Anda, boleh anda syarikat awam.”–Syarikat saya bermula di rumah saya pergi awam Nasdaq pada tahun 1999.

Anda boleh menjadi satu perlumbaan kereta pemandu.”–saya dapat masuk ke kereta bangsa saya yang pertama pada usia 33 dan begitu buruk bahawa pengajar balik wang saya. Walau bagaimanapun, saya terjebak dengan dan berlumba dalam perlumbaan profesional pertama saya beberapa tahun kemudian.

“Anda boleh menjadi perunding yang dihormati dan yang di-Pertua.”–saya kini mempunyai peluang untuk bercakap di seluruh dunia dan bekerja secara langsung dengan perniagaan yang luar biasa.

“Anda boleh memiliki NASCAR satu pasukan.”–pada tahun 2004, sukan permotoran alur dilahirkan untuk perlumbaan dalam siri lori Craftsman dan Piala Nextel.

Pencapaian tidak pernah berlaku berdasarkan semata-mata kepada usaha. Saya atribut kejayaan saya untuk orang-orang hebat seperti keluarga saya, terutamanya abang saya yang merupakan rakan kongsi perniagaan saya, beribu-ribu pekerja yang hebat yang saya berkhidmat, dan disebabkan kepercayaan bahawa “Saya Can.”

Detik-detik yang dihargai tempahan dalam hidup saya boleh tidak telah dibeli, seperti bermain tangkap dengan anak saya, anak perempuan saya yang membuat permainan yang memenangi pukulan bola keranjang, dan perasaan aku yang memandu pusingan akhir perlumbaan profesional pertama saya menonton. Walau bagaimanapun, saya boleh katakan bahawa hidup tanpa perlu risau tentang kewangan ibu-bapa saya menawarkan saya sumber untuk mengejar dan mendapatkan kehidupan yang saya suka.

Satu-satunya perbezaan antara orang-orang yang mencapai matlamat tertentu dan mereka yang tidak adalah memakan semua kepercayaan bahawa ia boleh dilakukan. Anda boleh melakukannya, dan saya katakan akan melakukannya, hanya jika dan kerana anda percaya ia boleh dilakukan. “Itu” Adakah apa-apa. Ia adalah semua ada untuk anda. awak boleh.

+++++++++++++++++++++++

Bio Pengarang
Edward DuCoin merupakan seorang penceramah profesional, pemandu kereta dan penulis jualan terbaik. Pada tahun 1984, dengan kurang daripada satu pelaburan $500, Edward melancarkan pemasaran kesan dan syarikat kecil yang berkembang menjadi sebuah organisasi yang berkembang maju kemudian umum telah didagangkan di NASDAQ dan disenaraikan sebagai salah satu syarikat paling cepat berkembang selama tiga tahun berturut-turut oleh majalah Inc. Dialah yang diterbitkan pengarang penjual terbaik The kaca adalah separuh penuh dan sejuk beku pada Mei 2006. Beliau adalah jurulatih Bertauliah produktiviti dan telah mengajar teknik-teknik perniagaan dan falsafah, yang telah terbukti untuk meningkatkan produktiviti dan mencapai keputusan, selama lebih 15 tahun beliau. Untuk maklumat lanjut sila lihat www.newedventures.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *