E4e – pembekal perniagaan Global

E4e – pembekal perniagaan Global

e4e, sebuah syarikat perkhidmatan perniagaan global, menyediakan perkhidmatan terurus yang fleksibel dan diperbezakan untuk perusahaan melalui penggunaan inovatif teknologi dan pengalaman perniagaan khusus domain yang bukan sahaja mengakibatkan peningkatan prestasi dan ketersediaan perkhidmatan perniagaan mereka tetapi juga membantu mengurangkan kos operasi.

portfolio komprehensif di e4e atas permintaan perkhidmatan atau perkhidmatan paip ®, memberikan pelanggan keupayaan kepada kelebihan infrastruktur perniagaan manakala baki benar-benar fleksibel dan akhirnya mengurangkan kos operasi.

pengekalan pelanggan di e4e adalah antara yang terbaik dalam industri kerana kami sentiasa meningkatkan dan menambah portfolio Perkhidmatan berdasarkan pengetahuan perniagaan mereka, pasaran dan pesaing kami. Ini, banyak pelanggan, telah membawa kepada peluang-peluang penjanaan pendapatan tambahan.

portfolio Perkhidmatan e4e yang termasuk:
Menguruskan perkhidmatan:-

Untuk sokongan: E4e menyediakan sokongan teknikal enterprise dan sokongan teknikal pengguna yang merangkumi pelbagai terkemuka menyokong rangkaian, Keselamatan penjual sokongan, sokongan vendor perisian dan tentukan, sokongan elektronik pengguna dan sebagainya.

Sokongan teknikal
Sokongan pelanggan
Perkhidmatan premium

Untuk produk: E 4e produk diuruskan penyelesaian dan membantu Eksekutif produk untuk bersaing secara berkesan dalam suasana melalui yang komprehensif, digabungkan terurus penyelesaian yang bertemu keperluan kitaran pembangunan dan pengurusan produk keseluruhannya.

Pengurusan pengetahuan
Pengurusan lesen
Perkhidmatan premium
Penyetempatan
“Jualan sebagai Perkhidmatan”
Perkhidmatan ujian

Infrastruktur: Penyelesaian pengurusan infrastruktur e4e menyediakan penyenggaraan yang lengkap, diperbadankan dan menyokong menawarkan yang membantu anda dalam mencapai faedah perintah itu seolah-olah bercanggah mengurangkan kos dan meningkatkan kepuasan pelanggan.

Pelayan pengurusan
Pengurusan permohonan
Pengurusan Keselamatan
Pengurusan rangkaian
Pengurusan Menyimpan
Pengurusan desktop

Perkhidmatan hiburan interaktif:-Bahagian kualiti mutlak e4e adalah salah satu penyumbang terpenting di dunia pengujian, Perkhidmatan sokongan terurus dan perkhidmatan Penyetempatan kandungan kepada industri hiburan interaktif dan bekerja bersama-sama dengan 18 buah penerbit permainan atas 20 seluruh dunia.

Rujuk
Perkhidmatan penyelidikan pasaran

Melaksanakan
Fungsi ujian
Ujian keserasian
Compliancy ujian
Perkhidmatan Penyetempatan

Beroperasi
Sokongan berbilang bahasa pengguna
Perkhidmatan Keselamatan permainan dalam talian
Perkhidmatan generasi hasil
Perkhidmatan infrastruktur

Perkhidmatan penjagaan kesihatan:-

Bagi pengamal penjagaan kesihatan: E4e menyediakan penyelesaian yang terbaik bagi pengurusan prestasi kewangan amalan ini dengan menyediakan perkhidmatan pengurusan kitaran pendapatan, pengekodan perubatan, caj menangkap dan menghantar bayaran, dan lain-lain belum terima akaun.

Khidmat Pengurusan kitaran pendapatan
Pengekodan perubatan
Tangkap caj dan bayaran pos
Akaun belum terima

Bagi penjagaan kesihatan pembayar: Perkhidmatan Kesihatan e4e menyokong Kesihatan merancang dan pentadbir pihak ketiga dalam mengurangkan kos, memperbaiki kualiti dan meningkatkan skalabiliti yang oleh pilihan penuh penyumberan luar Perkhidmatan, melalui pendekatan berikut matahari.

Perkhidmatan pre-Adjudication
Perkhidmatan Post-Adjudication
Perkhidmatan tuntutan pembekal
Nilai ditambah Perkhidmatan

Untuk maklumat lanjut mengenai produk-produk di e4e, Perkhidmatan, dan pelanggan sila layari www.e4e.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *