E-Shop Fakta

F: Nu har jag lnge undrat vad skillnaden egentligen r mellan en eshop och en webbutik? Jag har funderat p det ett bra tag d vissa personer sger eshop och andra sger webbutik, d har det varit till olika sidor som dom har kallat fr olika saker s jag undrar om ni har koll p ifall det faktiskt r ngon skillnad?

S: Faktiskt s r det ingen skillnad p dom utan webbutik r ett nyare utryck fr eshop bara. S det r ingen skillnad alls frutom p namnet. Har ocks lagt mrket till att vissa sidor kallar sig sjlv fr en eshop medans andra fr webbshop. Jag tror mer det handlar om vilket namn guy gillar bst sjlv.

F: En vn till mig berttade att du hittar firmor som levererar e-handelslsningar till personer och fretag som inte har kunskapen eller tiden att lra sig bygga webbshoppar sjlva. P lter som ett grymt alternativ fr mig & skulle grna nska veta mer om vilka fretag det r som tillhandahller e-handelslsningar.

S: Ja det r verkligen bra att du hittar fretag som tar hands om mnniskor som inte r allt fr tekniska. Anvnd search utav google och sk efter e-handelslsning s kommer du garanterat kunna hitta mycket information & vilka leverantrer som idag finns & vad andra tycker om dessa

F: Jag har lite funderingar kring hur guy gr fr att p riktigt starta-webbshop som ser bra ut. Nu har jag frskt lnge males fr inte till det mediterranean betalningsalternativen och p brjar knnas som om jag tog p mig lite mer n jag egentligen har kunskap till nr guy startade-webbshopen fr ett componen veckor sedan. Skulle ngon kunna frklara hur guy kan gra nr guy startat-webbshop?

S: Jtteskoj att du frsker starta-webbshop! Det jag skulle rekommendera r att ta kontakt mediterranean klarna, dom tillhandahller vldigt bra betalningsmetoder. Annars kan du ocks kontakta ett bolag som startar-webbshopen t search mediterranean alla funktioner.

F: Nu har jag lnge undrat vad skillnaden egentligen r mellan en eshop och en webbutik? Jag har funderat p det ett bra tag d somliga sger eshop och mire hade en diskussion om det p jobbet, d har det varit till olika sidor som dom har kallat fr olika saker s jag tnkte kolla ifall det r ngon skillnad p dom?

S: Nej eshop r bara ett lite ldre namn fr webbutik. S det r ingen skillnad alls frutom p namnet. Har ocks mrkt att vissa kallar sig sjlv fr en eshop medans andra fr webbshop. S jag tror guy kallar sig det som passar in och lter bst.

F: Nu skulle jag vilja starta-webbshop. Mire innehar bra kunskaper inom designen & jag har koll p vad som krvs fr att upprtthlla en webbshop. Males det r detta enormt jobb att starta-webbshop frn scratch s det r p som jag behver hjlp mediterranean.

S: Ok, det kan vara en frdel att ni har frstelse fr webbdesign I alla fall. Det jag skulle vilja rekommendera search r att kontakta ett bolag der kan general electric search support i att starta-webbshopen s du fr igng living room. Isdana fall fr du vlja ut ett skal p en webbshop eller ifall du har ngra speciella nskeml s fr du bestmma hur living room ska se ut sjlv, p ger search ocks support mediterranean betalningsalternativen.

F: Under hela min barndom har jag sysslat mediterranean design och uppbyggnad audio-video eshoppar, skolan r ntligen ver nu & tnkte se var jag br vnda mig fr att hitta kunder som vill ‘ antingen frdiggjorda hemsidor eller bara hjlp mediterranean underhll. Ngon mediterranean frslag?

S: Som det ser ut s har du 2 alternativ att vlja mellan. Antingen s ringer du en firma som redan idag gr detta till kunder och sger att du r kunnig och vill ‘ jobb, eller s skaffar du en F-skattesedel och berttar om kunskaperna dina p lite forum och skaffar dina egna kunder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *