E-Handel Fakta

F: E-handel r vldigt populr idag det vet jag, males hur stor r det egentligen? Idag erbjuder ju mnga fler fretag E-handel n tidigare, d tnker jag frmst p fretag som haft strre delen audio-video deras frsljning genom produktkataloger males har gtt vidare och erbjuder nu ocks via webbhandel.

S: Det kan vara ganska klurigt att general electric besked hur stor E-handel r idag, fr att general electric search en bild audio-video hur stort det r s kan guy sga att ca 5% audio-video vran detaljhandel i sverige r via E-handel. Sen vxer det ju stabilt hela tiden, nu brjar det ju ven komma mer och mer att guy kan bestlla hem bde pad och pizza ver datorn.

F: Ett fretag som jag hittat har living room perfekta E-handelslsningen fr mig. Pier vet jag inte om jag tro p fretaget d dom skriver att det r gratis frsta mnaden vad hnder efter dom dagarna? Kommer dom ta min id p E-handelslsningen?

S: Nej dom kommer inte ta din id till E-handelslsning utan p ger bort det utan kostnad frsta mnaden s att du ska lgga in alla dina uppgifter & gra klart hela internetbutiken. Efter att gratismnaden r slut s kommer firman vilja att du betalar en summa varje mnad, pier kan du ju frga om pris innan du lgger in most information.

F: Nu r det s att jag aldrig varit n vidare intresserad audio-video varken internet eller datorer pier skulle jag nu vilja gra ett componen bestllningar fr ett audio-video mina barnbarn fyller nu i vr. Pier har jag ingen strre koll p vad guy behver gra fr att bestlla saker ver internet, betalar guy direkt p sidan? Nu knner ju inte jag fr att lmna upp alla bankuppgifter s dom kommer ta pengar frn mig sen. ?r det tryggt mediterranean webbshopar?

S: Alla strre webbshopar har idag ett mrke kallat Trygg Ehandel vilket r en kvalitetsstmpel som webbshoparna fr erhlla om dom skter sig bra. S du kan knna search trygg, gllande hur du betalar s kan du (oftast) vlja mellan internetbank, faktura eller kreditkort.

F: Vad r egentligen skillnaden mellan en webbutik och en eshop? Jag har funderat p det ett bra tag d somliga sger eshop och mire hade en diskussion om det p jobbet, d har det varit till olika sidor som dom har kallat fr olika saker s jag undrar om ni har koll p ifall det faktiskt r ngon skillnad?

S: Nej eshop r bara ett lite ldre namn fr webbutik. Namnet r allts det enda som skiljer dom t. Har ocks lagt mrket till att vissa sidor kallar sig sjlv fr en webbshop medans andra skriver att dom har en eshop. S jag tror guy kallar sig det som passar in och lter bst.

F: Jag har en eshop idag & har lagt mrket till att flera personer r inne p sidan min vldigt lnge utan att faktiskt kpa ngot, jag har vldigt bra priser och frstr verkligen inte. Vad r living room vanligaste anledningen till att personer inte handlar ngot i eshoppen dom besker?

S: Flertalet eshoppar gr samma fel och det r att ej erbjuda rtt betalningsmetoder i sin e-butik. Betalningsstten r enligt en underskning frn Klarna living room vanligaste anledningen till att kunder avbryter sitt kp i din e-handel. Tnk p att erbjuda dom absolut vanligaste betalningsmetoderna s som faktura, kortbetalning och direktbetalning s kommer detta problem frhoppningsvis frsvinna.

F: Finns det ngra positiva saker mediterranean att ‘ en E-butik. Jag kanske hr till living room ldre generationen males jag uppskattar vanliga affrer dr guy kan g in och knna p sakerna innan jag betalar fr dom, s vad r det fr positivt mediterranean e-handel egentligen?

S: Tur att det fortfarande finns vanliga butiker s du slipper handla ver ntet. Det positiva mediterranean e-butikerna r ju att det blir en hel del billigare fr guy ej har ngot behov audio-video ngon personal, lokal eller kassa. Sedan finns det ju heller inga ppetider i en E-butik utan dom har alltid ppen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *