Dunia terbaik berbual atas talian!

Dunia terbaik berbual atas talian!

Maaf mengecewakan, tetapi di “dunia terbaik berbual atas talian” sebenarnya tidak wujud. Sudah tentu senarai yang dicuba dan diuji tidak wujud bahawa kerja-kerja untuk semua orang. Ini adalah kerana pecah ais “berbual atas talian” semua sangat peribadi, dan anda telah mendapat dapat berhati-hati membaca situasi yang sangat berhati-hati sebelum anda “slip satu dalam”. Ini bermakna pengadilan mood beliau, suasana dan persekitaran anda dalam memastikan bahawa dia mendengar ia! Jika dia meminta anda untuk mengulangi baris kerana anda berada di tempat yang bising atau di sembang kumpulan yang di mana anda tidak menghukum “jurang” dalam perbualan dengan betul, ianya mucho malu untuk anda, termasuk liner besar hilang!

Pertimbangan yang lain adalah bahawa “sembang atas talian” mempunyai bunyi semulajadi kepada anda. Anda boleh mendapatkan buku besar liner dari dipanggil berpengalaman “berbual sehingga guru” dan mereka yang Bunyi seperti mereka boleh bekerja di halaman tersebut, tetapi jika anda katakan bentuk kata-kata anda tidak biasanya berkata, ia akan berbunyi luar tabii dan semata-mata tidak akan berfungsi.

Jadi apa yang membuatkan sembang besar atas talian untuk memecah ais dengan anda seorang wanita yang baru benar-benar anda mewah? Baik, yang terbaik adalah di mana anda memuji gadis itu, dan di mana anda boleh mengikuti dengan komen tulen.

Jika anda berkata, sebagai contoh: “Apakah tidak ia berasa seperti menjadi gadis yang paling cantik bilik ini?” Dia boleh membalas dengan semua bashful dan tidak benar-benar memberikan anda jawapan yang betul, tetapi apa kemudian jika anda susulan dengan melihat sekitar bar atau jalan di mana anda berada, dan benar-benar mencabar dia untuk menyatakan lebih baik mencari wanita! Ini benar-benar boleh bekerja baik, dan jika anda menunjukkan anda benar-benar dan benar-benar rasa dia amat menarik, anda akan mendapat lebih banyak “Mata teman lelaki” dan mendapat galakan amat yakin. Sudah tentu ini hanya berfungsi jika anda benar-benar “hanya mempunyai mata untuknya”. Ia adalah tidak baik jika anda sudah tentu akan leering pada setiap cinta Awek agar Kelab!

Hati-hati apabila memilih liner “memuji” anda, kerana anda tidak mahu menggunakan orang-orang yang benar-benar mawkish, cheesy. Liner seperti: “Jika anda berdiri di hadapan cermin dan diadakan sehingga 11 roses, anda akan lihat 12 perkara yang paling indah di dunia.” Atau “Allah mesti telah menunjukkan off apabila beliau dibuat anda”; atau bahkan: “Anda mesti menjadi seorang pencuri, kerana anda mencuri hati saya dari di seluruh bilik.” mungkin membuat gadis itu mahu muntah.

Sudah tentu, lebih atas berbual atas talian yang baik seperti ini apabila berkata ialah yang jelas, dan anda berdua tahu antara satu sama lain sedikit. Jika anda jenis orang yang boleh datang dengan keyakinan dan tanpa rasa malu, cuba ini: “Saya baru di bandar dan tidak dapat mencari jalan sekitar; eh, aku bisa arah ke tempat anda?” Ketawa, menjadi sejuk dan perkara seperti ini boleh bekerja dengan baik.

Berhati-hati anda tidak “menyeberangi garisan” dengan seorang gadis di mana berbual atas talian menganggap beliau adalah hanya tertarik untuk pergi ke katil dengan lelaki, seperti masa yang berbesar hati “Maafkan saya, katil saya rosak, Bolehkah kamu?”, atau “bagus tertinggi. Yang benar-benar padan karpet di lantai bilik tidur saya! “; dan pasti tidak: “Adakah anda mempunyai ladang ayam? Kerana aku yakin kau besar meningkatkan ayam sabung..” Elakkan berbual sehingga garisan jenis ini di semua kos kecuali anda 100% pasti gadis itu mempunyai rasa lucu ini zalim (dan lelaki)!

Dengan semua perkara ini dalam fikiran, ini adalah pilihan saya benar-benar diuji dan “waras” sembang atas talian yang anda boleh cuba selagi mereka sepadan dengan personaliti anda sendiri. Dengan semua ini, anda perlu menggunakannya dengan kemahiran. Mendengar bagaimana dia bertindak balas dan menonton pergerakan halus Bahasa badan yang bermakna beliau mungkin berminat. Jika dia adalah jelas pintar dan susses kata-kata anda sebagai berkatimumul sembang atas talian, mengakuinya, membuat jenaka tentang hal itu, dan hanya menjadi sejuk!

“Hello. Satu-satunya perkara yang mata anda belum memberitahu saya adalah nama.”

“Maafkan saya; Adakah anda mempunyai nombor telefon anda? Saya seolah-olah telah kehilangan saya.”

“Mesti ada sesuatu yang tidak kena dengan mata saya. (Menunggu jawapan) Ya, saya tidak boleh mengambil mereka dari anda.”

“Hello – (memegang telefon mudah alih anda seolah-olah anda hanya mempunyai panggilan) Cupid hanya memanggil saya. Katanya untuk memberitahu anda bahawa dia memerlukan hati saya kembali.”

“Adakah anda percaya pada cinta pandang pertama… atau perlu saya berjalan dengan anda sekali lagi?”
“Ia panas di sini atau ianya hanya anda?”
Sekali anda telah mempunyai sedikit perbualan dan anda bersedia untuk bergerak ke peringkat seterusnya:

“Anda kelihatan hampir sempurna… itu sahaja perkara yang saya dapat melihat yang salah bibir anda… mereka tidak menyentuh saya.”

“Bibir anda kelihatan begitu kesepian. Mereka ingin bertemu saya?”

Nasib baik dalam dating anda!

Peter Baker – merebut tarikh panas

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *