Dunia seorang pemula Warcraft Hunter panduan

Dunia seorang pemula Warcraft Hunter panduan

Pemburu di WoW (World of Warcraft) boleh menjadi golongan yang paling popular di seluruh permainan. Ini adalah kerana golongan ini semakin ke tahap, mudah untuk bermain, dan kemudian ada faktor kedinginan yang mempunyai mesin perang peribadi anda sendiri sebagai haiwan kesayangan.

Binatang kesayangan adalah apa yang mentakrifkan Hunter. Hampir mana-mana kelas boleh menggunakan panah atau senapang, dan Warlocks mendapat satu set tertentu setan-setan untuk dibuat, tetapi pemburu boleh meredakan dan bekerja dengan critter praktikal apa-apa dalam permainan. Kucing, Beruang, Babi hutan, ketam, Thunderhawks, Kelawar, burung hantu, dan banyak lagi, terdapat senarai panjang cukup critters untuk dibuat.

Manakala mana-mana critter mempunyai itu kelebihan, selain faktor kedinginan, saya akan cadangkan anda memilih dari Beruang, Babi hutan atau kucing. Beruang benar-benar boleh rendam kerosakan, kucing tidak Berendam juga, tetapi mereka pinggan keluar lebih baik, dan babi boleh mengambil beberapa hukuman dan mempunyai keupayaan bagus caj yang. Bahawa keupayaan caj mempunyai kegunaan tambahan dalam situasi tertentu, seperti laser PvP (pemain Vs pemain).

Apabila anda menekan jurulatih pemburu sentiasa pastikan anda memukul jurulatih haiwan kesayangan juga. Sentiasa menjaga kesihatan haiwan kesayangan anda, growl (jika ia telah menggeram), dan perisai maxed out. Kerana tahap haiwan peliharaan anda sehingga ia akan mendapat mata latihan yang anda boleh berbelanja meningkatkan kebolehan anak.

Juga, critters peringkat yang lebih tinggi mempunyai beberapa kebolehan yang lain, supaya anda akan mahu untuk menaik taraf haiwan kesayangan anda sekali-sekala. Contoh adalah kucing yang diam-diam dalam seribu jarum atau Stranglethorn Vale. Haiwan kesayangan anda semasa (klik kanan ikon kesayangan dan memilih “memecat” dari menu) memecat dan menjinakkan yang baru. Anda akhirnya akan mendapat apa-apa ciri-ciri istimewa haiwan kesayangan baru anda telah dan akan dapat melatih haiwan peliharaan yang lain dengan kebolehan mereka.

Setakat statistik anda pergi, anda akan mahu untuk mendapatkan ketangkasan seberapa banyak yang mungkin. Ia adalah anda stat nombor satu, memikirkan ke dalam kerosakan anda, Crit Bonus anda dan mengelak anda. Ia juga menambah perisai anda. Kerana anda tidak akan terlibat dalam pertempuran jarak dekat tempat yang penuh (atau tidak boleh, bagaimanapun) anda akan mempunyai tidak digunakan untuk kekuatan. Roh adalah sia-sia anda.

Pemburu menggunakan Mana, tetapi mereka tidak menggunakannya secepat caster yang (cth: ahli sihir) jadi walaupun sedikit Int (meningkatkan kolam mana anda) yang bagus, tidak mengorbankan berketerampilan untuk mendapatkannya. Stamina pergi langsung kepada Kesihatan, jadi lebih banyak Stamina sentiasa baik, tetapi anda tidak perlu sebanyak sebagai pejuang barisan hadapan (Rogues, sebagai contoh.) Melihat kelincahan yang pertama, maka Stamina, mungkin beberapa kecerdasan, kemudian Langkau yang lain.

Sesetengah gear dilengkapi dengan kebolehan-kebolehan istimewa seperti “Kuasa serangan” (AP.) faktor-faktor ini secara langsung ke dalam kerosakan anda berada dalam lingkungan jadi AP lebih banyak anda boleh mendapatkan lebih baik. Orang-orang baik yang lain untuk mendapatkan adalah bonus yang menambah ke “Crit Rating” beri mencecah Rating.

Sebaik sahaja anda mendapatkan haiwan kesayangan anda pada tahap 10 corak serangan yang biasa anda untuk seluruh kerjaya anda akan terutamanya: menghantar binatang kesayangan, biarkan ia merebut perhatian sasaran, dan kemudian mula menembak sasaran. Pemburu akan pejuang tempat yang penuh sangat lemah, walaupun dengan serangan tempat yang penuh khas mereka. Serangan tersebut adalah terutamanya untuk menjejaskan sasaran, membolehkan anda untuk kembali kepada menembak pelbagai. Haiwan kesayangan anda kerja adalah untuk mengendalikan semua pertempuran tempat yang penuh.

Kadang-kadang sasaran serangan anda akan mengabaikan haiwan kesayangan anda dan mengenakan anda sebaliknya. Pemain lain akan sentiasa melakukannya. Jika itulah keadaan maka perangkap pembekuan, sayap klip dan rakaman yang concussive akan membolehkan anda untuk mendapatkan sedikit ruang pernafasan. Feign kematian berfungsi dengan baik terhadap raksasa, tetapi ia tidak akan bekerja lebih daripada sekali terhadap pemain.

Setakat bakat pergi… baik, yang merupakan perkara kepada beberapa perbahasan yang menarik. Cadangan saya adalah untuk pergi ke bawah pokok penguasaan binatang terutamanya, dengan datang ahli menembak bakat bagi menampung bakat BM. Ideanya di sini adalah untuk akhirnya membuat haiwan kesayangan anda ke lean, min, Mesin kemusnahan. Segala-galanya dilakukan bagi menyokong matlamat tersebut.

Akhir sekali, kerja anda kekunci panas. Anda akan mahu untuk mengikat kebolehan anda Tempahan digunakan untuk sesetengah kekunci yang anda boleh dengan mudah mencapai sambil bergerak kira-kira. Cuba untuk membangunkan satu sistem di mana anda boleh melakukan pertempuran keseluruhan tanpa menggunakan tetikus untuk klik sasaran atau mengaktifkan kuasa.

Sebagai contoh, anda gunakan kekunci WASD untuk bergerak dan melihat sekeliling dengan tetikus. TAB akan mensasarkan lawan seterusnya. Mempertimbangkan menetapkan kekunci F menjadi serangan utama anda, mungkin pancutan sempadan. Saya menggunakan T saya auto serangan dan Shift + T serangan haiwan kesayangan saya.

Jika kekunci ini tidak bekerja untuk anda yang sejuk, datang dengan sistem yang lebih baik. Dengan tidak menggunakan tetikus untuk segala-galanya, tetapi menggunakan kekunci sebagai ganti, anda akan meningkatkan kecekapan tempur anda.

Pemburu adalah kelas yang cukup serba boleh, sebenarnya. Terdapat banyak pelbagai dalam haiwan peliharaan dan bakat dan banyak kombinasi yang satu boleh datang dengan agak berbaloi. Jangan takut untuk meneliti beberapa variasi dan apa perkara-perkara yang anda mungkin ingin menukar, terutama bagi laser PvP dan Raiding.

Memburu gembira!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *