Duke Tubtim – Usana Mlm Superstar

Duke Tubtim – Usana Mlm Superstar

Siapakah Duke Tubtim? Pertama, beliau merupakan pemimpin yang menakjubkan di dalam kumpulan umur yang baru daripada usahawan-usahawan yang baru muncul di negara ini. Dalam tempoh 10 hingga 20 tahun akan datang, model perniagaan yang baru akan mula menguasai seluruh dunia (sekurang-kurangnya pada kadar pasukan di Duke seolah-olah akan memperluaskan). Ianya benar-benar sangat lama model perniagaan yang, tetapi yang, hari ini adalah secara besar-besaran berparut, dan amat salah faham.

Mengapa pula Duke terlibat dengan sebuah rip-off, menurut beberapa? Ajaran sesat? Apa dia berfikir? Berikut adalah sedikit latar belakang: beliau mengalami perjuangan awal dalam hidupnya apabila bapanya mengalami stoke yang dan ibunya telah menjadi sebagai Ketua dalam rumah tersebut. Beliau bekerja pekerjaan tradisional untuk menghulurkan bantuan, termasuk penghantaran pizza, tetapi menjadi kecewa dan mula mencari alternatif. Dia mahukan sesuatu yang mahu menyara keluarganya walaupun situasi yang lebih keras seperti yang telah dihadapi. Ini membawa beliau untuk memulakan perniagaan pemasaran rangkaian.

Sama seperti lain-lain yang banyak pengalaman, pendedahan beliau asal rangkaian pemasaran telah berakhir yang malang apabila Syarikat pergi daripada perniagaan. Beliau dianggap meninggalkan industri pada masa itu, tetapi kawan-kawannya dan keluarga ditekan dia mencari syarikat yang mereka boleh bergantung pada jangka panjang.

Duke mula menyiasat Syarikat-syarikat MLM. Apa yang dia akhirnya mendapati adalah sebuah syarikat yang kagum kepadanya kerana visi mereka mempengaruhi kesihatan di seluruh dunia, USANA Health Sciences. Selepas bermula, beliau mula melihat peningkatan dalam keadaan bapanya selepas menggunakan produk USANA dan ini cemented kepercayaan bahawa Syarikat adalah “sebenar.”

USANA telah menjadi kenderaan untuk keghairahan beliau dalam membantu keluarganya untuk memastikan perjuangan itu adalah satu perkara yang sebelum ini. Dan, bercakap tentang kenderaan, Duke juga mempunyai minat untuk Kereta, juga rakan sepasukan. Beliau menggantikan Toyota yang broken-down dengan satu 2006 Bentley Continental GT dan kini memiliki koleksi kereta yang besar, termasuk titanium sebuah 2003 Lamborghini dan beberapa perlumbaan kereta.

Sejak beliau menyertai USANA pada tahun 2004, Duke telah bertanggungjawab ke atas sekumpulan besar rakan-rakan generasi Y, mungkin lebih besar daripada mana-mana Syarikat MLM yang lain. Diberikan tumpuan produk USANA yang pesat ini, ini telah agak mengejutkan.

Duke adalah peneraju charasmatic. Beliau mendapati bahawa dengan pemasaran rangkaian, dengan meluaskan pembelajaran beliau beliau juga sejajar dengan itu boleh lebih besar pendapatan beliau. Beliau telah dididik pasukannya konsep-konsep yang telah didorong oleh pencapaian sendiri. Kini, banyak syarikat latihan sesi makan dengan pesat diajar oleh pemimpin generasi Y-Nya. Kumpulan beliau sentiasa mempunyai semangat kebanyakan amalan dan gaya “berpakaian untuk kejayaan” yang unik Syarikat.

Pada tahun ini 2009 International Convention, kumpulannya makan satu sisi seluruh Arena penyelesaian tenaga di Salt Lake City. Jadi Siapakah Duke Tubtim? Jawapan: Salah satu rangkaian paling menakjubkan pemasaran sensasi mungkin pernah muncul dan salah satu yang berada dalam kedudukan untuk mengubah segala-galanya tentang keusahawanan di negara ini.

Sebelum Konvensyen 2009, Duke berkembang kepada Pengarah Diamond 4-bintang, dengan isterinya yang baru Sheila. Sheila, dilaporkan mempunyai mentaliti penting “kerja” yang jadi “perkara rangkaian” ini telah cukup untuk pelarasan untuknya. Pencapaian bertaraf 4 bintang hari adalah hanya di mana perkara-perkara bermula bagi pasangan ini, kerana semangat mereka bertukar untuk membantu orang-orang terdahulu pasukan mereka dan membina impian yang lebih besar. Rangkaian maketing dan terus jualan mempunyai masa depan yang hebat jika pasangan ini mempunyai apa-apa kaitan dengannya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *