Dua alat bantuan membantu anda menurunkan lemak tambahan: Memakan 1MR Preworkout kecergasan tambahan dan minum teh hijau

Dua alat bantuan membantu anda menurunkan lemak tambahan: Memakan 1MR Preworkout kecergasan tambahan dan minum teh hijau

Tengah-tengah pertumbuhan tambahan latihan selama beberapa tahun, 1MR dibuat tersedia satu tambahan tempahan lebih baik untuk mendapatkan sesi senaman yang unggul. Tambahan preworkout ini datang dalam serbuk anda kacau dalam 4-6 auns cecair.

Satu fakta yang tidak dikenali adalah, anda boleh menggunakan makanan tambahan untuk menurunkan berat badan. Sebab utama mengapa anda perlu mengambil 1MR adalah untuk mencapai tahap baru dan meningkatkan tenaga anda. Walau bagaimanapun lebih rendah diketahui hakikatnya tambahan yang akan membantu anda membakar kalori yang berlebihan untuk boot.

Hampir semua 1MR Ulasan telah mengabaikan untuk menekankan keputusan kehilangan lemak. Bagaimana tambahan dan bahan perangsang CNS membantu anda untuk langsing turun? Ianya agak asas sebenarnya, 1MR mempunyai kafein. Kafein adalah bahan perangsang yang oleh alam semula jadi menyebabkan badan anda untuk membelanja tambahan kalori.

Satu isu yang amat tidak sihat ini, hampir semua minuman yang mengandungi kafein mengandungi “nilai sifar” tambahan kalori untuk memberikan rasa manis. Produk-produk yang preworkout, mirip 1MR, biasanya menggunakan pemanis buatan “sifar kalori” seperti Acesulfame K dan Sucralose.

Minuman tenaga, kopi dan soda tidak pernah bertujuan untuk membantu anda menumpahkan pound. Hanya kerana mereka sedang banjir sistem anda dengan gula dan lemak selain bahan kafein.

Ia adalah penting untuk menjelaskan bahawa 1MR menyampaikan tergesa-gesa tenaga besar dengan kandungan kafein pada 300 mg. Hasil perlu memaksa sistem anda untuk membelanja kalori tambahan tambahan 90-130 setiap hari iaitu lebih daripada 8 paun lemak setiap tahun. Jumlah itu adalah ketara lebih rendah daripada kalori dalam kapucino atau bekas minuman tenaga yang tipikal. Penting untuk diingati adalah 1MR bekerja juga sebagai satu “kekal berjaga-jaga” dan berat tambahan pengurangan tambahan untuk motivasi anda mempunyai latihan minda meniup.

Sekarang perangsangan CNS lagi dengan kualiti-kualiti lain yang bermanfaat adalah teh hijau. Satu perkara yang memberikan teh hijau kelebihan kehilangan berat badan adalah sebatian yang dipanggil epigallocatechin gallate, dikenali sebagai ECCG. ECCG di dalam teh hijau meningkatkan keberkesanan pengambilan kafein, membawa kepada jumlah yang lebih besar daripada kalori yang dibakar. Bersama-sama dengan kurang kalori yang terkandung dalam satu hidangan teh hijau berbanding soda biasa atau berperisa kopi, teh hijau cara boleh membantu anda menurunkan berat badan dalam dua cara.

Ia tidak boleh menekankan cukup bahawa teh hijau adalah hanya sebahagian penyelesaian dalam peperangan dalam menentang lemak. Jika anda kehilangan 80 kalori tambahan setiap hari, yang menambah sehingga hilang dalam satu tahun kira-kira 8 paun. Jika anda ingin menumpahkan pound cepat, teh hijau boleh membantu, tetapi ia bukanlah jawapan tunggal.

Berita baik minum teh hijau lebih daripada sekadar membantu anda menurunkan berat badan. Sebagai antioksidan, teh hijau menyediakan sejumlah manfaat untuk kesihatan kardiovaskular anda – ini bermakna teh hijau boleh membantu mengurangkan risiko masalah jantung. Teh hijau juga akan membantu meningkatkan metabolisma dan mengawal tahap kolesterol anda, dan beberapa tuntutan bahawa ia boleh membantu fokus anda mental, serta.

Menggantikan kopi berperisa harian atau tetap soda pengambilan anda dengan teh hijau boleh menjadi cara terbaik untuk membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan kesihatan umum. Anda menggantikan semua kalori dan bahan kimia yang ditemui dalam kopi dengan teh herba tulen. Perubahan ini boleh membuat anda berasa lebih sihat pada bulan-bulan, dan mengalami kesan penurunan berat badan yang teh hijau pada masa yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *