Donald Trump rangkaian pemasaran?

Donald Trump rangkaian pemasaran?

Review Rangkaian Trump

Apabila saya pertama kali mendengar Donald Trump adalah memulakan sebuah syarikat pemasaran berbilang tingkat saya berfikir, “di sini kita pergi lagi, Donald Trump akan menjadi mangsa pada sekumpulan orang naive yang mudah, yang akan membeli ke semua gembar-gembur dan mungkin akhirnya mendapatkan dibakar. Kita semua tahu Encik Trump suka untuk membuat “Wang, Wang, duit, duit!” Jadi, saya berfikir, Apakah rancangan beliau dengan pelancaran rangkaian Trump ini? Dia mesti akan hanya mempromosikan syarikat ini, atau membiarkan mereka menggunakan hak-hak ke atas namanya untuk tempoh tertentu masa untuk gaji besar, atau beberapa jenis royalti. Sedang beliau benar-benar memasuki dunia MLM??

Jawapannya ialah Ya mengejutkan. Sesiapa yang telah membaca semua Donald Trump pelbagai buku-buku atau telah untuk menghadiri majlis di mana beliau adalah penceramah, maka anda mungkin akan tahu bahawa beliau sentiasa admirer besar dalam pemasaran rangkaian. Beliau benar-benar telah memberi satu ucapan 5 tahun yang lalu dan seseorang dalam orang ramai bertanya kepadanya apa yang beliau akan lakukan jika dia terpaksa bermula sekali, dan beliau berkata “saya akan masuk ke dalam pemasaran rangkaian.” Sudah tentu yang dibawa beberapa chuckles dari orang ramai. Kemudian Adakah anda tahu apa yang dia katakan? “Sebahagian daripada anda mungkin ketawa, tapi kau tahu apa? Itulah sebabnya mengapa anda bawah sana dan saya di sini! ” Kisah benar.

Donald Trump pernah politik yang benar, dan dia juga tidak pernah seseorang yang dapat menunjukkan lewat. Beliau telah membuat banyak pergerakan yang berisiko selama ini yang telah mempunyai orang-orang yang cringing turun pada dia berfikir dia adalah gila. Tetapi pada akhirnya kebanyakan pergerakan beliau berakhir menjadikan beliau kelihatan seperti seorang yang bijak. Dia benar-benar telah membantu melangkaui kawasan New York City dengan beberapa pergerakan “berisiko” harta tanah itu, boleh dikatakan bandar yang paling berkuasa di dunia.

Selepas mendengar tentang Mr. Trump memasuki industri MLM saya melakukan sedikit penyelidikan dan mendapati bahawa dalam industri jualan langsung adalah industri yang $32 bilion di Amerika Syarikat, lebih daripada 100 bilion di seluruh dunia, dan tidak satu syarikat mempunyai lebih daripada 5% pasaran saham!! Tidak Amway! Apa maknanya? Ini bermakna bahawa terdapat peluang yang serius bagi syarikat yang datang dan mengambil alih sebahagian besar daripada pasaran. Di hampir setiap industri biasanya ada beberapa pemain utama yang menguasai pasaran dan membina halangan terhadap penyertaan bagi pertandingan yang. Terdapat Ford, GM dan Chrysler. Terdapat Nike, Adidas. Terdapat kilang-kilang besar, terdapat Proktor dan berjudi, ada Microsoft, Dell, Apple. Saya boleh pergi dan…

Satu perkara yang tidak pernah ada dalam dunia pemasaran rangkaian telah menjadi satu jenama. Sesiapa yang memahami pemasaran benar memahami bahawa penjenamaan adalah segala-GALANYA. Sebaik sahaja anda membina sebuah jenama yang berpengaruh, membawa produk-produk baru untuk pasaran adalah permainan yang benar-benar berbeza daripada syarikat yang tidak mempunyai bahawa “jenama.” Syarikat lain perlu menghabiskan lebih banyak wang dan masa mempromosikan produk baru atau perkhidmatan mereka untuk mempunyai satu pelancaran yang berjaya.

Saya tidak fikir sesiapa sahaja di dunia boleh menggerakkan industri pemasaran rangkaian, memberikan kredibiliti dan pendedahan yang dapat Donald Trump. Dalam industri MLM adalah satu industri yang sangat kompetitif dan itulah sebab utama mengapa terdapat begitu banyak Seluar buruk sana, tetapi apabila anda melihat dengan teliti, Semua syarikat-syarikat dalam MLM mempunyai produk yang berbeza atau perkhidmatan, tetapi mereka semua mempunyai satu persamaan: mereka akan mempromosikan peluang untuk mendapatkan pendapatan membina sebuah organisasi orang-orang yang menjual produk atau perkhidmatan Syarikat. Jadi yang lebih baik daripada Donald Trump untuk pemasaran peluang perniagaan baru bahawa sesiapa sahaja boleh mendapatkan terlibat dalam dan mempunyai potensi pendapatan tanpa had? Apabila anda benar-benar berfikir tentang syarikat MLM jual keupayaan untuk menjadi seorang usahawan dan memiliki perniagaan anda sendiri. Dan Donald Trump sebuah ikon dunia kapitalisme dan kanak-kanak poster seorang usahawan.

Saya tahu bahawa Donald Trump sangat perlindungan jenama beliau supaya saya akan bertaruh bahawa beliau melakukan beberapa siasatan yang serius sebelum mengambil lompatan ke dalam dunia MLM dan meletakkan jenama tersebut berisiko. Menurut beberapa Eksekutif ke atas di rangkaian Trump, Mr Trump dan pasukannya kelihatan rapat pada 26 Syarikat sebelum mereka memilih untuk bekerjasama dengan kesihatan yang Ideal dan melancar sebagai rangkaian Trump. Kesihatan yang ideal adalah sebuah syarikat yang berusia dua belas tahun yang khusus dalam satu barisan produk utama bagi sepuluh tahun: disesuaikan berdasarkan ujian fungsi metabolik nutracueticals. Mereka menggunakan makmal ujian fungsi metabolik yang utama di dunia, makmal Metametrix, berpangkalan di Atlanta, GA. Ya, mereka adalah syarikat kesihatan dan kesejahteraan yang lain, tetapi mereka mempunyai barisan produk yang benar-benar berharga jauh lebih rendah daripada anda boleh mendapatkannya melalui jalan yang semula jadi doktor atau pakar pemakanan yang unik. Pelan Induk ini adalah untuk melancarkan banyak terbaik baka produk sepanjang beberapa tahun akan datang yang jatuh ke dalam “Trump” kriteria kualiti.

Yang paling menarik sebab Walau bagaimanapun, saya percaya rangkaian Trump akan akhirnya mengambil beberapa bahagian pasaran ketara adalah kerana sistem baru ini kekayaan ciptaan mereka akan dilancarkan pada pertengahan Mei, 2010. Mereka telah mencipta satu sistem yang saya percaya akan mengubah industri pemasaran rangkaian selama-lamanya. Ini tidak akan menjadi industri di mana hanya orang yang boleh berjaya adalah orang yang mempunyai kuasa besar pengaruh dan/atau pangkalan data besar orang untuk meneroka. Bahagian yang paling sukar mengenai perniagaan ini sentiasa telah mendapat cukup rakyat terdedah kepada peluang anda, dan mampu untuk menjemput orang-orang untuk melihat betul pada perniagaan supaya mereka boleh membuat keputusan yang kukuh.

Donald Trump dan rangkaian Trump telah mencipta satu sistem yang dipanggil The sistem penciptaan kekayaan yang akan memberikan purata orang, mungkin tidak mempunyai rangkaian yang besar orang untuk bercakap tentang perniagaan, keupayaan untuk mendapatkan pendedahan secara besar-besaran – dan menjauh pendedahan tersebut ke dalam corong jualan yang profesional yang memberikan persembahan profesional dan palam pemasar baru dan pelanggan dalam platform latihan dan pendidikan lancar.

Sebab yang saya tahu sistem ini akan berfungsi dan akan meletup perniagaan rakyat adalah satu perkara dan satu perkara sahaja: The Trump jenama. Kerana sistem baru ini, mendapat didaftarkan dalam rangkaian Trump akan lebih seperti membeli menjadi anak, bukan bergolek di dadu dan menghabiskan masa dan tenaga dalam sebuah syarikat pemasaran rangkaian yang tipikal dengan tiada pengiktirafan jenama anda. Saya sendiri beberapa lokasi francais dengan dua berasingan berjaya francais sendiri, dan sebab yang kita dapat akan menguntungkan hak keluar dari pintu kerana kami mempunyai jenama tempatan yang kukuh telah ditubuhkan, jadi apabila kita membuka pintu kami orang-orang dikenali nama kami dan datang. Tetapi lebih penting lagi, apabila kita menghantar direct mail keping dan Jangan radio dan TV kempen, pelanggan potensi kami membuka mel, atau mendengar iklan kami, kerana mereka tahu siapa diri kita. Ini adalah mengapa beberapa “ibu dan meletup” telah menutup pintu mereka sekitar saya selama 6 tahun. Mereka tidak boleh bersaing.

Kebanyakan orang yang terlibat dalam industri rangkaian jualan pemasaran atau langsung tidak memahami kuasa penjenamaan dan pemasaran. Walaupun mereka telah berjaya dan mempunyai organisasi yang besar – mereka telah membina organisasi ini dengan serius dedikasi, kerja keras, dan banyak masa. Sebab-sebab yang saya telah digariskan di atas akan mengapa Syarikat ini akan menguasai dunia MLM dan menjadi powerhouse seorang-orang akan membina organisasi dalam masa satu hingga dua tahun yang mengambil masa beberapa tahun untuk membina dalam MLM lain. Adakah anda sedar berapa banyak masa dan wang yang telah dibelanjakan pada membuka negara-negara yang berbeza seperti yang lain-lain rangkaian pemasaran Syarikat ini telah antarabangsa? JUMLAH YANG BESAR-BESARAN. Rangkaian Trump mengembang ke dalam negara-negara lain, strategi-strategi pemasaran akan jadi mudah berbanding MLM lain ianya hampir yg menggelikan. Trump secara besar-besaran berjenama di 18 negara dan beliau adalah dihormati sebagai salah satu usahawan terhebat sepanjang zaman. Bilakah Syarikat ini keperingkat antarabangsa ke arah akhir tahun ini – permainan lebih. Saya hanya berharap semua orang luar sana yang pintar dan cerdas, tetapi mungkin tidak cukup lagi memahami kuasa penjenamaan dan pemasaran, Jangan ketinggalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *