Doktor Sertai komprehensif alternatif perubatan Pusat

Doktor Sertai komprehensif alternatif perubatan Pusat

LifeWorks Pusat Kesihatan mengumumkan penambahan Dr. Dean Perak, sebuah Lembaga yang disahkan pakar perubatan dalaman dan kardiologi yang akan menjadi seorang doktor yang baru dalam pasukan perubatan LifeWorks. Menambah kepakaran Dr. Silver dalam banyak berbeza alternatif dan Komplementari modaliti, termasuk ubat-ubatan anti-penuaan, kanser, kencing manis, penyakit jantung, dan penggantian hormon semulajadi, membantu LifeWorks yang kekal salah satu yang paling maju, canggih alternatif penjagaan kesihatan klinik di seluruh negara.
Clearwater, FL 2 Ogos 2004–LifeWorks Pusat Kesihatan mengumumkan penambahan Dr. Dean Perak, sebuah Lembaga yang disahkan pakar perubatan dalaman dan kardiologi yang akan menjadi seorang doktor yang baru dalam pasukan perubatan LifeWorks. Menambah kepakaran Dr. Silver dalam banyak berbeza alternatif dan Komplementari modaliti, termasuk ubat-ubatan anti-penuaan, kanser, kencing manis, penyakit jantung, dan penggantian hormon semulajadi, membantu LifeWorks yang kekal salah satu yang paling maju, canggih alternatif penjagaan kesihatan klinik di seluruh negara.

Pesakit tiba dari seluruh negara untuk mendapat manfaat daripada set komprehensif LifeWorks’ alat-alat diagnostik yang kuat dan terapi. Kumpulan ini menyeluruh untuk menghilangkan terapi pesakit mudah sering mempunyai berlari-lari dari klinik ke klinik, atau yang disebut atau dihantar dari satu tempat ke satu lagi, kadang-kadang dengan nasihat dan falsafah yang bercanggah.

Pada LifeWorks, pesakit boleh melakukan rawatan bersepadu yang diterima di satu tempat. Strategi asas bagi merawat penyakit pada LifeWorks adalah untuk membetulkan semua sistem badan yang tidak berfungsi atau prestasi yang buruk. Kerana sistem badan semua akan dibawa ke dalam keadaan yang optimum, tubuh boleh semulajadi pulih dengan sendirinya. Perak Dr. menyelia semua yang berbeza kaedah/terapi dan menyelaras mereka secara berkesan untuk rawatan yang optimum.

Salah satu daripada banyak alat-alat diagnostik yang boleh didapati di LifeWorks adalah “Genetik ujian.” Diagnostik ini meneliti DNA anda untuk melihat jika mana-mana gen Kesihatan miskin mempunyai kemungkinan untuk meluahkan diri mereka sendiri, yang mungkin membawa kepada kanser, penyakit jantung, kencing manis, atau beberapa penyakit lain. Kemudian menggunakan ciri khusus fisiologi, biokimia, dan rawatan persekitaran dan strategi perniagaan, Dr. Silver membantu mengelakkan penyakit pesakit.

Dr. Perak adalah amat berminat untuk mengikuti kes-kes yang sukar, dan masalah kesihatan yang “unsolvable” tersebut bahawa pesakit telah dapat memulihkan di tempat lain. Kejayaan beliau yang banyak dalam bidang ini telah menjadikan dia dipandang tinggi dalam bidang perubatan konvensional dan alternatif.

Selepas memperoleh Ijazah Doktor Falsafah dalam bidang perubatan dari sekolah perubatan Universiti Temple, Dr. Silver siap untuk latihan dan mastautin dalam Perubatan Dalaman di Pusat Perubatan Albert Einstein. Beliau juga telah disiapkan dengan fellowship di cardiology Deborah jantung dan paru-paru Pusat.

Dr. Silver telah menerima latihan dalam anti-penuaan dan pemakanan ubat, pelengkap terapi kanser dan Terapi Potentiation Insulin, Hyperbaric terapi oksigen, detoksifikasi, terapi Chelation, keseimbangan hormon, pengimejan Thermographic dan banyak lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *