Doktor gigi di Overland Park, Ks menawarkan dengan harga yang berpatutan penjagaan bagi pesakit

Doktor gigi di Overland Park, Ks menawarkan dengan harga yang berpatutan penjagaan bagi pesakit

OVERLAND PARK, KS – Dr. Stephen Haake, doktor gigi di Overland Park, KS, mengalu-alukan pesakit untuk melawat Haake kosmetik dan keluarga pergigian untuk menerima penjagaan kesihatan gigi dengan harga yang berpatutan. Pesakit-pesakit tanpa insurans kesihatan pergigian kini boleh menerima peperiksaan dengan x-ray untuk hanya $17.

“Saya faham bahawa banyak orang mungkin mempunyai insurans gigi atas sebab-sebab yang pelbagai. Ada sebab mengapa pesakit tidak harus menerima pergigian dalam penjagaan yang mereka perlukan. Atas sebab ini saya gembira untuk menawarkan peperiksaan dan x-ray untuk harga diskaun,”kata Dr. Stephen Haake, doktor gigi Overland Park, KS.

Apabila menambah kering pergigian untuk peperiksaan, pesakit tanpa insurans akan membayar $ tambahan 32. Peperiksaan yang lengkap dan Kering, pesakit tanpa insurans akan membayar kadar diskaun $ 49, membolehkan lebih banyak penjagaan kesihatan pergigian yang berpatutan.

Selain itu, pesakit boleh menerima penilaian ClearCorrect percuma dengan sebutan Tambah. Dengan penilaian, pesakit juga akan mendapat diskaun $200 rawatan ClearCorrect mereka. ClearCorrect adalah aligner yang jelas yang digunakan sebagai alternatif kepada pendakap yang tradisional. Sama seperti lain-lain jenama aligner yang jelas, ClearCorrect straightens pesakit gigi yang menggunakan satu siri aligners jelas, ditempah khas dan boleh alih keluar yang secara beransur-ansur memindahkan gigi sedikit pada satu masa, akhirnya membetulkan gigi dan senyuman menghimpunkan baru, tertumpu melihat.

Dalam tempoh empat tahun yang lalu, Dr. Haake, doktor gigi kosmetik di Overland Park, telah hampir dua kali ganda jumlah yang diperlukan dalam pendidikan berterusan yang diperlukan dan masih avidly menghadiri kursus memberi pergigian kesihatan yang unggul. Beliau telah jauh melebihi keperluan untuk pendidikan berterusan bagi doktor gigi di Kansas dan Missouri.

Pada bulan Januari 2009, Dr. Haake, doktor gigi kosmetik Overland Park, mencapai satu matlamat yang kurang daripada 200 doktor gigi di dunia telah dicapai – lepasan Yayasan OBIRA untuk Bioesthetic pergigian. Kursus ini adalah kursus tiga tahun yang sengit yang direka bentuk untuk memberi pengetahuan untuk berjaya merawat pesakit-pesakit yang mempamerkan tanda-tanda dan gejala-gejala gangguan TMJ doktor gigi. Kursus ini melibatkan merawat pesakit secara klinikal, membentangkan kes-kes, dan mengkritik lebih dua puluh kes-kes yang berterusan.

Daripada pembersihan gigi kepada veneers di Overland Park, pesakit beralih kepada Dr. Stephen Haake penjagaan kesihatan pergigian kualiti yang boleh dipercayai. Pembuktian selanjutnya mengenai Dr. Haake komitmen yang berterusan untuk menyediakan rawatan yang terbaik dapat dilihat melalui kewujudan diskaun penjagaan gigi yang terbaik untuk pesakit-pesakit tanpa insurans dan kursus-kursus pendidikan berterusan beliau.

Kira-kira Haake kosmetik dan pergigian keluarga: Dr. Stephen Haake adalah pengamal solo bagi amalan pergigian yang lebih kecil yang ditubuhkan pada tahun 2003. Dr. Haake telah mengamalkan pergigian sejak tahun 2001, menyediakan pesakit dengan pelbagai perkhidmatan termasuk pemutihan gigi dan veneers, antara lain-lain Perkhidmatan. Pada tahun 2001, Dr. Haake telah menamatkan pengajian dari di Creighton Universiti Boyne sekolah pergigian Sains. Semasa di sana beliau menerima 2001 American Academy daripada estetika pergigian Anugerah Kecemerlangan. Dalam tempoh empat tahun yang lalu, Dr. Haake telah hampir dua kali ganda jumlah yang diperlukan dalam pendidikan berterusan yang diperlukan dan masih avidly menghadiri kursus memberi pergigian kesihatan yang unggul. Beliau telah jauh melebihi keperluan untuk pendidikan berterusan bagi doktor gigi di Kansas dan Missouri.

Media menghubungi:
Dr. Stephen Haake, PPD
[dot] com
4601 W. 109th Street Suite 112
Overland Park, KS 36693
(913) 381-664
[dot] com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *