Doktor gigi di Houston, Tx menggunakan Internet untuk menyebarkan kesedaran kesihatan pergigian

Doktor gigi di Houston, Tx menggunakan Internet untuk menyebarkan kesedaran kesihatan pergigian

HOUSTON, TX – gigi terkemuka di Houston, Dr. Ellen Lim, menambah maklumat Perpustakaan Pergigian untuk laman web. Pesakit kini boleh melayari laman web amalan tersebut untuk capaian mudah kepada sumber-sumber pendidikan, termasuk sebuah perpustakaan pergigian, laman Facebook dan Twitter, blog yang berinformasi dan video pendidikan.

Perpustakaan pendidikan mengandungi pelbagai topik penjagaan kesihatan pergigian yang disediakan dengan hanya klik tetikus. Apabila pesakit mempunyai soalan mengenai kesihatan oral mereka di luar waktu pejabat, mereka digalakkan untuk melawat amalan di laman web interaktif untuk akses kepada pelbagai maklumat kesihatan gigi. Sama ada pesakit mencari maklumat tentang veneers, pemutihan gigi atau implan gigi di Houston, mereka boleh berpaling kepada laman web Dr. Ellen Lim.

“Ia adalah penting bahawa pesakit saya akan dapat dengan mudah mengakses maklumat penjagaan kesihatan pergigian pada bila-bila masa pada waktu siang. Perpustakaan pendidikan membolehkan pesakit-pesakit saya untuk penyelidikan penyakit atau prosedur-prosedur yang mereka ingin tahu maklumat lanjut tentang bila-bila masa dan di mana-mana yang mereka perlukan,”kata Dr. Ellen Lim, Houston, TX doktor gigi.

Selain perpustakaan pendidikan, pesakit boleh lawati blog bermaklumat Dr. Lim untuk maklumat lanjut. Blog ini telah dicipta untuk Dr. Lim untuk memasukkan pelbagai maklumat berkaitan penjagaan kesihatan gigi. Topik termasuk soalan-soalan lazim, dan juga prosedur yang biasa dilakukan di Pejabat beliau. Penjagaan kesihatan pergigian adalah penting untuk kesejahteraan keseluruhan pesakit dan amalan di blog dicipta untuk berinformasi dan bermanfaat kepada kesihatan mulut.

Amalan di blog akan pastikan pesakit up-to-date dengan maklumat terkini dari bidang pergigian termasuk kemajuan dalam rawatan, prosedur-prosedur baru dan amalan kesihatan pergigian nasihat dari Dr. Lim dan kakitangan beliau. Pesakit boleh melawat blog ini untuk mendapatkan maklumat mengenai pelbagai topik-topik seperti veneers Houston, pemutihan, gigi dan implan gigi, serta beberapa topik-topik lain.

Bekerja bersama-sama dengan blog akan amalan di laman Facebook dan Twitter. Dengan lebih jutaan pengguna sudah, laman media sosial ini membuktikan untuk menjadi sumber yang berharga bagi kedua-dua pesakit dan doktor gigi. Pesakit boleh menyertai rangkaian sosial Dr. Lim untuk menerima maklumat terkini mengenai amalan, istimewa yang akan datang dan pelbagai prosedur. Pesakit juga mempunyai keupayaan untuk berinteraksi dengan Dr. Lim dan pesakit-pesakit lain.

Bagi pesakit yang inginkan yang terbaik dalam Perkhidmatan Pergigian yang berkualiti dan perkhidmatan, mereka beralih kepada Dr. Lim untuk penjagaan gigi yang boleh dipercayai. Dengan memperkenalkan sumber pendidikan yang baru, Dr. Ellen Lim, doktor gigi Houston, seterusnya menunjukkan komitmen beliau untuk menyediakan tahap tertinggi penjagaan gigi melalui pendidikan pesakit dan teknologi termaju.

Kira-kira Dr. Ellen Lim, PPD: Dr. Ellen Lim telah di firma guaman swasta sejak tahun 1990. Beliau merupakan seorang graduan program pergigian di Northwestern University di Chicago. Dr. Lim yang berusaha untuk sentiasa mendapatkan maklumat terkini dengan pendahuluan tempahan dalam Pergigian kosmetik dan Ketua pergigian, teknologi pergigian. Dia menyediakan perkhidmatan untuk pesakit-pesakit yang setiap era, termasuk implan gigi, veneers dan pemutihan gigi.

Media menghubungi:
Dr. Ellen Lim
[dot] com
Litar lumba kerbau 3700
Houston, TX 77098
(713) 850-9699
[dot] com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *