Doktor gigi di Avondale membuat penjagaan gigi dengan harga yang lebih berpatutan dengan istimewa bulanan

Doktor gigi di Avondale membuat penjagaan gigi dengan harga yang lebih berpatutan dengan istimewa bulanan

AVONDALE, AZ – membawa doktor gigi di Avondale, Dr. Thihan Phan, dengan sukacitanya menawarkan istimewa bulanan bagi penjagaan gigi yang berpatutan. Istimewa dalam talian yang dicipta untuk mempertingkatkan amalan dan komitmen untuk para pesakit serta pesakit-pesakit baru yang menyediakan pengalaman yang unik, harga yang berpatutan gigi.

Apabila pesakit melawat laman web Palo Verde pergigian, mereka boleh mencapai Internet bulanan khas untuk maklumat lanjut. Pesakit kini mempunyai insentif yang lebih banyak berbanding sebelum mencapai kualiti penjagaan kesihatan pergigian daripada Dr. Phan ini, dan doktor gigi kosmetik di Avondale.

Dr. Thihan Phan, Avondale dan Goodyear doktor gigi, kini menawarkan baru pesakit pesakit baru $35 khas. Pesakit-pesakit baru akan menerima pembersihan yang, peperiksaan percuma, percuma x-ray, pendapat kedua yang percuma dan rundingan percuma untuk kadar yang rendah dari $35. Pesakit yang memerlukan penyokong gigi juga boleh menerima pendakap untuk serendah $59 sebulan atau $500 daripada jumlah harga. Pendakap yang khas termasuk ortodontik yang komprehensif, peperiksaan dan semua model diagnostik, x-ray dan gambar.

“Saya amat komited untuk mendapat kepercayaan dan hormat pesakit, profesion dan masyarakat saya. Menawarkan penjagaan gigi yang luar biasa dan dengan harga yang berpatutan adalah hanya satu cara yang saya boleh menyampaikan ini kualiti penjagaan. Amalan kami menggalakkan pesakit untuk menyemak laman web kami dari semasa ke semasa untuk menawarkan Tempahan yang disediakan setiap bulan,”kata Dr. Thihan Phan, doktor gigi di Goodyear dan Avondale.

Selain itu, pesakit dengan gigi palsu boleh mendapatkan gigi palsu mereka yang memberikan nafas baru secara percuma hanya dengan menelefon pejabat. Jika pesakit hilang beberapa gigi atau gigi yang mereka boleh menerima 20% daripada pakej lengkap implan. Pakej termasuk implan, bahagian implan dan Mahkota implan.

Bagi yang ingin mencerahkan senyuman mereka membosankan atau lusuh, pesakit boleh menerima pakej pemutihan dulang adat bagi $95 apabila mereka menulis Ulasan tentang pergigian Palo Verde dan Dr. Thihan Phan, dan doktor gigi kosmetik di Goodyear dan Avondale. Pakej pemutihan yang lengkap termasuk syringes 8 20% Opalescence PF pemutihan gel, sepasang (atas dan bawah) dulang adat dengan model, ubat gigi Opalescence yang, kes dulang, perjalanan kes dan poket, panduan penambahbaikan terendak lampu pemutihan dan picagari bonus daripada Opalescence desensitizing gel.

Berkhidmat kepada masyarakat Avondale, Litchfield Park, Goodyear, Lembah sawit dan El Mirage, Dr. Thihan Phan menawarkan pesakit, penjagaan gigi yang komprehensif dalam kemudahan satu lokasi yang menggunakan teknik-teknik tempahan dalam Pergigian kosmetik dan umum. Dr. Phan, doktor gigi di Goodyear, AZ, menekankan pencegahan seumur hidup serta mengekalkan rawatan pergigian yang unggul yang boleh didapati untuk semua pesakit. Lagi bukti komitmen beliau untuk menyediakan penjagaan kesihatan pergigian luar biasa, dengan harga yang berpatutan boleh dilihat melalui istimewa bulanan yang disediakan melalui laman web amalan tersebut.

Tentang pergigian Palo Verde: Sejak 2009, Palo Verde pergigian telah dimiliki dan dikendalikan oleh Dr. Thihan Phan. Asalnya dari San Diego, Dr. Phan menerima Ijazah Sarjana Muda di University of California, San Diego. Beliau kemudian telah menghadiri sekolah Universiti Creighton pergigian dan, selepas tamat pengajian, berkhidmat sebagai Kapten Corp pergigian dari tentera udara Amerika Syarikat di pangkalan tentera udara Sheppard di Texas. Ada dia mempunyai tambahan lanjutan latihan dalam semua bidang pergigian termasuk rekonstruktif, kosmetik, implan, pembedahan dan pergigian ortodontik. Selepas tentera udara beliau berpindah ke kawasan metro Phoenix di mana beliau kini terus memberi perkhidmatan pergigian yang berkualiti dalam suasana amalan peribadi. Selepas lebih 10 tahun dalam bidang pergigian, beliau menubuhkan Palo Verde pergigian dengan harapan memberi pendekatan baru untuk penjagaan pesakit yang profesional memberi ganjaran kepadanya dan peribadi memuaskan untuk pesakit-pesakit beliau.

Media menghubungi:
Dr. Thihan Phan
[dot] com
3400 N. Dysart Rd. G125
Avondale, AZ 85392
(623) 322-9215
[dot] com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *