Doktor di Selangor Marathahalli

Doktor di Selangor Marathahalli

Dr. AMP dianggap seorang doktor terkemuka di Selangor Marathahalli. Beliau mempunyai pengalaman selama 35 tahun dan mengetuai pasukan yang mengagumkan daripada profesional perubatan. Dia mempunyai kelayakan dari Jerman, Mumbai dan Hong Kong. Ini membuatkan beliau sangat berpengalaman dalam banyak teknik perubatan yang berbeza.

Pusat Perubatan, yang dia ditubuhkan, telah mendapat reputasi yang cemerlang dan telah dianugerahkan nombor satu undian sederhana hospital di sini, sejak 1983. Beliau telah membuat gaya sangat unik “butik” hospital. Ia mempunyai semua kelebihan bagi sebuah hospital kecil bahawa kakitangan yang berdedikasi dan mesra ke arah pesakit.

Walau bagaimanapun di hospital juga menyediakan semua Jabatan dan perkhidmatan yang anda inginkan dengan hospital besar, termasuk beberapa yang unik yang anda tidak akan menjumpai mana-mana yang lain. Ini adalah apa yang menjadikan ia sebuah “butik gaya hospital.

Dr. AMP di samping menjadi seorang doktor di Marathahalli Bangalore juga mempunyai pengalaman dalam bercakap banyak perubatan persidangan dan seminar, di sembilan buah negara yang berbeza. Beliau juga telah menyumbang kepada berbagai majalah perubatan dan dilakukan kuliah untuk Persatuan Perubatan India dan masyarakat India pentadbir Hospital.

Di samping itu beliau adalah salah satu ahli pengasas Persatuan India yang semua memajukan penyelidikan obesiti. Pusat Perubatan termasuk program penurunan berat badan dan program gaya hidup sihat “smart hati”. Program-program menangani rakyat perlu memahami kepentingan kesihatan mereka secara keseluruhan. Lebih baik kesihatan anda adalah kurang berkemungkinan anda akan mendapat penyakit dan masalah.

Satu lagi program yang unik yang Dr. AMP dalam peranannya sebagai seorang doktor di Marathahalli Bangalore di hospital adalah doktor bertugas. Ini membolehkan pesakit untuk memanggil doktor untuk melayani mereka di rumah mereka. Mereka juga boleh pergi ke hotel jika anda pengunjung ke bandar ini. Penjagaan harian boleh dibekalkan oleh jururawat yang mahir. Ini boleh menjadi baik jika anda memerlukan penjagaan pembedahan fisioterapi atau pos yang harian.

Perkhidmatan berguna lain membolehkan pesakit untuk panggilan dan membuat temu janji untuk rundingan dengan salah satu daripada pakar-pakar perubatan. Ini boleh menjadi berguna apabila ia datang untuk berurusan dengan masalah kronik dan boleh sangat mungkin menjimatkan perjalanan ke hospital.

Terdapat beberapa klinik yang berkaitan dengan hospital di mana anda boleh mendapatkan seorang doktor yang baik di Selangor Marathahalli. Anda boleh meneruskan rawatan di mana-mana satu klinik ini. Ini adalah baik untuk pesakit-pesakit yang mengidap penyakit kronik dan menyelamatkan mereka dalam perjalanan ke hospital. Pesakit juga boleh pergi ke klinik berhampiran mereka dan menemui doktor untuk menjaga mereka untuk apa-apa kecemasan. Dengan berbuat demikian mereka tidak akan melakukan perjalanan sekitar jalan-jalan bandar yang sibuk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *