DIY-12 x 16 menumpahkan pelan

DIY-12 x 16 menumpahkan pelan

Menggunakan menumpahkan 12 x 16 rancangan untuk membina sendiri akan menjadi satu idea yang baik untuk tiga sebab; menjimatkan wang, kualiti bahan, dan mudah dilakukan.

Menjimatkan wang

Anda boleh menyimpan seratus dolar dengan membina menumpahkan dalam diri anda. Dalam ekonomi hari ini, ini adalah satu faktor yang besar. Ramai orang boleh meletakkan kandang untuk kegunaan yang baik, tetapi sedikit yang mampu untuk pergi dan membeli yang pre-built. Menggunakan pelan menumpahkan 12 x 16 adalah pilihan yang hebat bagi mereka yang berjimat yang ketat.

Kualiti bahan-bahan

Kerana anda akan membeli bahan-bahan tersebut secara berasingan apabila menggunakan 12 x 16 menumpahkan pelan, anda boleh memilih kualiti mereka. Ini juga bermakna bahawa anda tidak perlu bimbang tentang hal itu, seperti yang anda lakukan apabila membeli kit, atau menjadi marah apabila anda membayar wang yang baik dan mendapat bahan-bahan yang buruk daripada perjanjian itu. Anda juga boleh membeli-belah dan bandingkan harga untuk mendapat tawaran yang lebih baik. Ia juga membolehkan anda untuk membeli mereka apabila anda mahu. Jika anda menunggu sehingga jatuh, ketika kebanyakan bahan binaan yang pergi jualan, anda akan mendapat harga yang lebih baik. Ini bermakna anda boleh menjimatkan lebih banyak wang. Melakukan hal ini tidak bermakna bahawa anda perlu membina menumpahkan yang tergesa-gesa, atau sejuk. Anda sentiasa boleh menyimpan kayu ini sehingga musim bunga.

Mudah dilakukan

Saya tahu apa yang anda berfikir, tetapi menggunakan pelan menumpahkan 12 x 16 tidak perlu menjadi sukar. Anda boleh mendapatkan rancangan sangat baik yang mudah untuk dibaca, dan mudah untuk diikuti. Ramai di antara mereka akan ditulis dalam Bahasa Inggeris, dan termasuk gambar rajah Keratan rentas yang menunjukkan setiap butiran yang anda akan perlu untuk membina menumpahkan anda. Banyak rancangan-rancangan ini juga termasuk langkah-langkah yang mudah-untuk-mengikuti. Aku tahu bahawa kadang-kadang rasanya seperti mereka anda melakukannya ke belakang. Saya tahu yang saya lakukan. Kemudian lepas, saya mendapat beberapa langkah dan segala-galanya hanya jatuh ke dalam tempat. Saya mendapati bahawa berikutan langkah-langkah menjimatkan masa dalam akhir. Rancangan menumpahkan 12 x 16 hendaklah menyediakan dengan cara yang sama; segala-galanya hanya akan jatuh ke dalam tempat pada akhir.

Kebanyakan rancangan ini juga akan disesuaikan untuk menggunakan alat-alat yang mudah. Anda akan memerlukan asas seperti tukul, melihat, dan pemutar skru. Anda tidak memerlukan apa-apa khusus untuk membina menumpahkan anda. Anda mungkin mahu mengambil tahap walaupun, jika anda tidak mempunyai satu. Ini adalah satu alat yang akan memberitahu anda bahawa Lembaga anda akan lurus dan membuat seluruh proses tolak mengecewakan. Ini tidak terlalu mahal untuk mengambil, dan ia boleh menjimatkan banyak kekecewaan di hujung. Dinding yang pergi bersama-sama lebih lancar apabila mereka semua dibina lurus.

Satu perkara yang tidak dinyatakan di atas adalah mampu untuk memperibadikan menumpahkan itu. Kerana anda tidak membeli kit, anda boleh menumpahkan yang melihat cara yang anda inginkan. Anda boleh mendapat Kayap yang akan dipadankan dengan rumah anda, atau cat untuk pergi dengan bangunan anda. Anda boleh juga trim ia keluar dengan cara yang anda mahu. Anda sendiri yang melakukannya bermakna bahawa anda mempunyai pemerintahan yang percuma untuk membuat ia kelihatan dengan cara yang anda mahu ia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *