Diterbitkan suning “harga Surat kenaikan berusaha untuk” mengandungi udara harga – China Forklift

Diterbitkan suning “harga Surat kenaikan berusaha untuk” mengandungi udara harga – China Forklift

Utara China Zhijun kipas elektrik, Presiden Eksekutif ibu pejabat pengurusan, kata Su Ning minggu ini
Tidak menaikkan harga mereka.
06 Penyaman udara pasaran mengelirukan, dazzling sisi lain adalah harga kilang Penyaman udara mengambil angin melalui kenaikan harga bahan mentah, manakala diwakili oleh gergasi di perkakas Suning tawaran untuk menyekat harga Zhang penghawa dingin. 3 minggu yang lalu Suning pembukaan Festival Kebangsaan 9 penghawa dingin, Suning dicagarkan oleh empat inisiatif utama untuk membendung harga Penyaman udara boleh seminggu kemudian, Suning lagi 2 minggu selepas udara berkenaan dengan harga, mengikut ramalan Su Ning, bahawa minggu ini untuk tarikh akhir bagi Penyaman udara harga, harga yang benar-benar meningkat minggu iniSuning Penyaman udara adalah tidak kemudian? Ibu untuk tujuan ini, pengurusan panggilan Suning Utara China pejabat Presiden Zhijun kipas, kipas Zhijun, kata Su Ning, udara yang tidak menaikkan harga mereka minggu ini, walaupun banyak pengeluar harga Suning menerima notis, tetapi Suning bertentangan dengan pengeluar penghawa dingin setiap dikeluarkan sebuah “Surat meminta kenaikan harga,” yang jelas bermakna bahawa jika satu jenama, model yang harga meningkat, Suning Kedai-kedai akan pos semasa Suning belum menerima sebarang maklum balas daripada sebuah loji, bahawa jenama mereka untuk harga meningkat, jadi, tiada harga meningkat minggu ini, Suning Penyaman udara.
3 minggu yang lalu, harga jenama yang Suning akan diumumkan semalam (12), wartawan Suning Youxiang Tempahan mendedahkan beberapa harga pasaran jenama: peningkatan sebanyak 8% berbanding Hisense, Kelon meningkat 8% – 10%…… tetapi Su Ning berkata, Kelon, Hisense dan jenama lain tidak perlu kembali pada harga Suning Suning.
Suning yang dikeluarkan kepada pengilang, “harga rujuk Surat” mempunyai gaya semua kemenangan mereka sendiri. Bayangkan sebuah jenama apa itu sanggup menjadi jawatan kenaikan harga tersebut itu sendiri, walaupun harga tidak bersedia untuk “melepak”. Bilakah wartawan yang dipanggil kolam Qingdao Hisense pemasaran Co., Ltd. Pengurus Besar cawangan Beijing Peng Yu, Peng Yu-chih, apabila diterima Suning “harga yang berunding Surat”, Hisense untuk menghilangkan idea harga di Su Ning yang pertama, yang disediakan itu terlebih dahulu dengan menghantar kepada orang ramai? Hisense tidak mahu lakukan, “menonjol”, kita tunggu dan lihat jika terdapat kilang-kilang lain yang harga, kami akan Suning harga. Saya percaya idea pengeluar lain dengan Hisense adalah sama dengan mana-mana satu tumbuhan tidak bersedia untuk mengakui kenaikan harga pengguna. Bilakah para wartawan, Pengurus Besar kolam Beijing cawangan Kelon elektrik geng Tan, Tan dan Peng Yu hanya menyatakan kebimbangan sama.
Suning rasmi berkaitan juga mendedahkan kepada pemberita minggu ini, beberapa inisiatif harga Suning, 1300 yuan untuk jenama tempatan 1 P kesejahteraan Kesihatan tahan, tahan 1,699 yuan di P 1.5 jenama tempatan kesejahteraan Kesihatan, yuan 2,598 tempatan jenama 2P kesejahteraan Kesihatan Guiji, bersama-sama dengan Suning pengunderaitan tersuai penjimatan tenaga Penyaman udara kesihatan yang sangat baik, ia akan sepenuhnya tidak lain. Juga, jika anda membeli dua atau lebih set penghawa dingin, akan ada diskaun 100-500 ringgit.
Kipas Zhijun berkata bahawa televisyen bukanlah harga yang benar-benar meningkat? Perlu pasaran akhir.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *