Diskaun kejayaan Total Kesihatan Dr. Mercola & Bonus

Diskaun kejayaan Total Kesihatan Dr. Mercola & Bonus

Dr. Mercola buku akan membawa anda jalan kebelakang menggunakan 150 lazat, sihat, dan resipi tanpa bijirin. Koleksi ini adalah gabungan unik tambang yang klasik dan tradisional, Amerika Syarikat dan antarabangsa, dengan kedua-dua sihat gourmet dan pengaruh down-home. Resipi ini tidak hanya untuk memenuhi selera anda, tetapi juga akan menggalakkan anda untuk makan mengikut jenis pemakanan anda. Tidak ada pemisahan antara kesihatan fizikal dan mental anda. Untuk membantu anda untuk mendapatkan cara untuk berat badan optimum, Dr. Mercola juga menerangkan bagaimana untuk menyuburkan minda dan semangat, menangani halangan emosi, dan bagaimana untuk mendapatkan tekad untuk melawan ketagihan makanan dan ketagihan. Mengetahui pelbagai faedah kesihatan daripada meminum air yang tulen, dan mengetahui bahaya toksin, fluorida dan bahan kotoran lain dalam air. Belajar bagaimana untuk mewujudkan hubungan yang lama, berharga dengan senaman yang kerap, dan di mana untuk mula jika anda tidak pernah aktif sejak kebelakangan ini. Dalam buku beliau akan mengingatkan anda tentang kepentingan tidur, dan bagaimana ia boleh secara mendadak meningkatkan tenaga anda dan kualiti hidup. Industri yang multibillion telah dibina sekitar tambahan. Mengetahui apakah selamat dan orang-orang yang benar-benar bekerja, termasuk omega-3, probiotics dan penggantian makanan sihat!

Anda akan menemui perkara-perkara berikut

-Bagaimana kemarahan Diet rendah-karbohidrat Tempahan dipopularkan mengelakkan bijirin dan gula tetapi, namun berkesan dalam penurunan berat badan, tentu terlambat titik tentang keperluan karbohidrat kami!
-Apakah peranan sejarah pertanian mempunyai penemuan dan hasil pengambilan kanji, kentang dan gula.
-Bagaimana bijirin dan gula menjadikan lemak (dan ianya tidak pengambilan lemak!)
-Bagaimana makanan atau makanan ringan yang tinggi dalam karbohidrat daripada bijirin dan gula-gula menjejaskan pengeluaran insulin, yang boleh menggalakkan lemak dan menghalang pengeluaran otot dalam badan anda
-Mengapa anda perlu menjadi terakhir-pengawal terhadap jagung, “tidak dikenali bijian,” terutamanya dalam keadaan diproses!

Anda tidak perlu untuk menyelesaikan persamaan quadratic untuk menentukan jenis pemakanan anda. Program Kesihatan jumlah termasuk Ketua ujian untuk menentukan jenis pemakanan yang asas anda, dan anda akan teruja untuk mengetahui bahawa ia hanya mengambil masa 9 soalan! Dapatkan buku ini sekarang dan berhenti tekaan makanan apa yang anda perlu makan. Dapatkan newsletter percuma Mercola, juga, untuk maklumat lanjut mengenai ujian kesihatan penting ini! salah satu Tekaan saya betul dari awal, saya akan meminta anda untuk lakukan sendiri nikmat hari: longkang Diet fad dan berhenti mencari salah satu. Giliran anda ketika itu program penurunan berat badan, makanan tambahan dan mengubati jubah kerja menipu yang menekankan melaparkan haiwan dan kebuluran.

Dr. Mercola telah muncul di Papar, CNN, malam ABC di dunia berita ini dengan Peter Jennings, CBS, NBC dan ABC berita tempatan menunjukkan. Beliau juga telah diiktiraf dengan pelbagai anugerah, termasuk Kesihatan muktamad Huffington Post pengurup permainan bagi tahun 2009. Sejak tahun 1982, Dr. Joseph Mercola telah berlesen pakar perubatan dan pakar bedah dalam negeri Illinois. Pada tahun 1997, beliau memulakan Mercola.com, laman web di dunia #1 kedudukan Kesihatan semulajadi dengan lebih dari satu juta pelanggan surat berita sekarang. Bertujuan untuk mengubah paradigma perubatan semasa (yang beliau percaya bertanggungjawab membunuh berjuta-juta di Amerika Syarikat), Dr. Mercola yang percaya dalam mengoptimumkan kesihatan dan berat badan melalui pemakanan yang betul berserta senaman dan gaya hidup yang baik, jadi pilihan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *