Diskaun di atas 10 rahsia pekerja Kerajaan Persekutuan

Diskaun di atas 10 rahsia pekerja Kerajaan Persekutuan

Walaupun kerja kerajaan merupakan antara kerjaya yang paling stabil dalam ekonomi, kakitangan Persekutuan masih menonton akaun bank mereka dan cuba untuk menjimatkan wang. Berita baik adalah bahawa banyak syarikat menawarkan penjawat awam tawaran percutian, pakaian, telefon, beli insuran dan pembaikan rumah. Kami telah dikaji dan disusun senarai diskaun dalam Top 10 rahsia daripada Persekutuan kerajaan pekerja di.

1. Makanan

10 peratus diskaun ditawarkan kepada ahli-ahli tentera di BREDDEN, Denny di T.G.I Jumaat, Long John Perak dan di Hard Rock Cafe. Ini Applebee juga menawarkan diskaun 15 peratus di lokasi-lokasi terpilih.

2. Pakaian

10 peratus diskaun ditawarkan di Nautica dan New York and Co peminat lama tentera laut tahu Syarikat menawarkan diskaun untuk yang pertama setiap bulan. Diskaun ini juga boleh digunakan bersama-sama dengan kupon dan kaedah lain untuk menyelamatkan.

3. Auto bahagian
5 hingga 10 peratus ditawarkan di bahagian-bahagian Auto Kragen. Bahagian-Bahagian Auto Advance menawarkan ahli aktif dan pesara Tentera 10 peratus. AutoZone menawarkan diskaun tentera juga.

4. Insurans

Bergantung kepada keadaan, insurans Geico menawarkan antara 3 hingga 10 peratus daripada insurans automobil. Bersama kebebasan juga menawarkan diskaun insurans kereta.

5. Rumah

Lowes dan The Home Depot menawarkan diskaun 10 peratus di kebanyakan lokasi. Kerajaan juga menawarkan sehingga $1,500 dalam rebat cukai untuk memasang produk yang cekap tenaga. LongFenceandHome.com menawarkan diskaun kepada kakitangan Persekutuan dan anggota tentera pelbagai produk dan perkhidmatan.

6. Mata

Kumpulan kesihatan mata penjagaan menawarkan diskaun 20 peratus untuk cermin mata preskripsi atau cermin mata hitam. Di samping itu, terdapat tawaran yang sekali sebanyak 20 peratus pada kanta kenalan.

7. Gimnasium

Kelab Sukan Washington menawarkan diskaun 33 peratus yuran keahlian bulanan mereka.

8. Pelancongan

Apabila merancang perjalanan, Govarm.com adalah laman web kami yang disyorkan untuk percutian dan riadah. Walau bagaimanapun, sesetengah kerajaan yang dihormati pelancongan laman lain adalah: Club Quarters kerajaan percutian ganjaran, Holiday Inn Express, dan La Quinta Inns dan Suites.

9. Komunikasi dan teknologi

Verizon menawarkan diskaun 20 peratus telefon, memanggil pelan dan aksesori. Apabila melihat rumah komputer perisian dan perkakasan rujuk Dell. Mereka menawarkan sekurang-kurangnya 10 peratus apabila membeli produk mereka. Adakah anda lebih suka Macs? Apple Tempahan telah menawarkan pelbagai diskaun iPod dan komputer.

10. Fedsave.com dan RecGov.org

Ini adalah bahagian atas Lawatan Tapak bagi mencari diskaun kerajaan. Fedsave.com menawarkan langganan yang merangkumi newsletter percuma bulanan yang menonjolkan penjimatan dan tawaran istimewa pada segala-galanya yang dibincangkan di atas.

Kerajaan diskaun yang banyak, tetapi sering diabaikan. Dengan kajian yang cepat, anda mungkin mendapati diri anda menjimatkan wang yang banyak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *