Direktori katering yang membantu anda mencari katerer tempatan

Direktori katering yang membantu anda mencari katerer tempatan

Katering adalah satu perkhidmatan di mana anda akan memilih pembekal tempatan. Orang-orang yang sangat sedikit ingin membawa caterer yang dari beberapa negara yang lain dan risiko bencana parti. Pihak-pihak korporat mungkin pergi untuk organisasi katering yang khusus dan terkenal beribu pejabat di tempat lain. Walaupun mereka mungkin sering mendapati ia perlu untuk pergi untuk katerer tempatan apabila masa yang singkat.

Direktori katering secara amnya menumpukan kepada pengguna akhir, Penyenaraian pembekal mengikut kategori makanan seperti minuman chocolate fountain, buah-buahan, jus, dan sebagainya; dan mengikut kategori pembekal seperti pembekal makanan, katering, pembekal mudah alih, pihak Penganjur, Restoran, Kedai-kedai parti, dan sebagainya. Mungkin juga ada bahagian Keselamatan & kesihatan dan Catering Tips.

Direktori katering yang satu lagi mungkin menguruskan vendor mengikut kategori tersebut sebagai katerer tempat acara, Hiburan, fotografi, pengangkutan, perkahwinan, Perancang Majlis, orkidnya, dan sebagainya.

Semua akan memberi pilihan untuk mengecilkan senarai ke lokasi yang anda pilih, seperti bandar atau kawasan.

Sesetengah mungkin mengumpul maklumat seperti bilangan tetamu jenis acara, Perkhidmatan diperlukan (seperti makanan, pelayan, minuman keras, chocolate fountain, hiasan, Meja/kerusi, khemah, dll), tarikh dan masa, lokasi dan sebagainya, dan memberikan sebut harga berdasarkan keperluan anda.

Katering juga mungkin membantu anda pilih bergantung pada bajet anda satu orang atau satu tempat kejadian atau lain-lain perkara yang berkaitan dengan. Perkhidmatan yang ditawarkan boleh termasuk sit-in, Stesen makanan dan pilihan hidangan bufet jenis dan juga pelancong-up, drop off, Perkhidmatan hanya minuman, dan sebagainya.

Terperinci katering Kategori Direktori

Untuk melihat secara ringkas beberapa Kategori Direktori katering yang terperinci akan membantu anda memahami apa yang boleh anda harapkan. Pilihan yang disenaraikan di bawah:

* Katering korporat

* Peribadi Chef

* Jamuan Dewan

* Kapal layar/bot

* DJ

* Live muzik/Pancaragam

* Videographers

* Limousin

* Perkahwinan Perancang

* Perkahwinan pembiayaan

* Peralatan Sewa

Direktori katering tidak hanya bagi pihak tuan rumah

Direktori jenis katering yang lain memberi tumpuan kepada keperluan katering oleh pembekal memenuhi keperluan Penyenaraian. Senarai contoh berikut menyediakan melihat jenis keperluan katering biasanya mempunyai:

* Penyejukbekuan: Kabinet paparan sejuk, pembuat ais…

* Minuman: Kopi peralatan, jag minuman…

* Bekalan bar: langkah-langkah semangat, openers botol, pengisar,…

* Alat memasak: Pots & Pans, Tukang masak pisau, Chef pakaian,…

* Pinggan mangkuk: Kutleri, tuala, Tablemats…

* Perabot: Bar najis, Meja, perabot Luaran,…

* Dapur perancangan: menilai keperluan, rekabentuk, nasihat,…

Direktori serantau

Anda boleh mencari penyedia perkhidmatan katering berhampiran anda sama ada melalui direktori serantau, seperti direktori Chicago Caterer, atau melalui direktori negara yang menyenaraikan katerer oleh bandar-bandar dan kawasan-kawasan. Katering tempatan boleh diaturkan dengan cepat dan sesuai apabila anda masih kekurangan masa. Bagi pihak-pihak tempatan, katering tempatan akan menjadi pilihan yang lebih baik dalam kebanyakan kes.

Direktori katering tempatan seperti direktori katering Chicago mungkin menyenaraikan sumber-sumber tempatan sebagai Dewan bankuet, Perkhidmatan bufet, penganjur pihak korporat, dan sebagainya.

Kesimpulan

Direktori katering secara amnya tertumpu kepada pengguna perkhidmatan, katering Penyenaraian jenis katering oleh Perkhidmatan atau lokasi mereka. Oleh itu, anda dapat mencari penganjur perkahwinan yang dalam atau berhampiran bandar anda, atau sebuah restoran yang menawarkan masakan Cina di bandar yang anda bercadang untuk melawat.

Direktori katering lain memberi tumpuan kepada katerer, membantu mereka mencari memasak, pinggan mangkuk, perabot, peralatan penyejukan dan sebagainya. Sesetengah mungkin menawarkan dapur perancangan dan reka bentuk perkhidmatan dan lain-lain jenis perkhidmatan perundingan.

Artikel ini melihat jenis maklumat yang anda boleh mengharapkan untuk mencari dalam direktori katering.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *