Diperolehi kembali ke badan saya Pre-pregnancy kerana resipi Asia yang sihat

Diperolehi kembali ke badan saya Pre-pregnancy kerana resipi Asia yang sihat

Berat badan semasa hamil adalah semulajadi, dan saya tidak mempunyai sebarang masalah dengan itu. Walau bagaimanapun, mengurangkan berat badan semasa hamil cepat selepas melahirkan saya ingin, tetapi terbukti menjadi agak sukar. Menurut beberapa bacaan artikel saya ini, biasa jumlah berat wanita yang seharusnya mendapat semasa kehamilannya adalah sekitar 45 Kg…Saya mendapat satu kg 70 lebuhrayanya! Apabila saya melahirkan, hanya 12-14 kg dijatuhkan, saya ditinggalkan sekitar 56 kg berat badan berlebihan dan ini bukan hanya boleh diterima bagi saya. Anda mungkin berfikir bahawa saya tidak akan berfikir untuk penampilan saya apabila saya hanya dikurniakan seorang anak yang sihat, tetapi Masalahnya ialah bahawa profesion saya sebagai seorang penari yang diperlukan bagi saya untuk berat biasanya. Saya suka anak perempuan saya, beliau adalah cahaya dunia saya, tetapi jika saya tidak kembali ke menari, saya tidak dapat menyediakan keperluan beliau, terutama apabila saya seorang ibu tunggal.

Apabila saya mula mencari dalam talian untuk cara-cara bagaimana untuk menurunkan berat badan selepas bersalin, saya belajar bahawa ia adalah penting untuk seseorang yang hanya melahirkan perlahan-lahan memudahkan perjalanan ke sebuah program kecergasan, terutamanya jika dia tidak lakukan aktiviti yang banyak semasa mengandung beliau – yang sama kes dengan saya. Saya belajar bahawa saya tidak boleh memaksa diri saya untuk menurunkan berat badan dengan cepat, dan saya memerlukan rawatan tambahan apabila cuba untuk menurunkan berat badan bayi saya. Seperti berat badan semasa hamil, yang mana perlu dilakukan secara perlahan-lahan, prinsip yang sama perlu juga digunakan apabila kehilangan berat badan. Kerana kesihatan adalah satu isu jika saya akan cuba untuk langsing turun dengan cepat, ia tidak lagi menjadi satu pilihan untuk saya. Saya tidak mahu bayi saya kehilangan ibu beliau pada usia muda kerana kecuaian. Jadi saya bersumpah untuk mencari cara-cara bagaimana saya boleh mendapatkan badan pre-pregnancy saya kembali, satu kaedah yang selamat dan sihat.

Semasa menyemak imbas dalam talian, saya terserempak dengan Dina di Asia Diet, pemakanan dan kecergasan blog, dengan percuma Tips Kesihatan Asia di atasnya. Ia adalah di mana saya mendapati kira-kira diet Asia, bersama-sama dengan faedah kesihatan dan kehilangan berat badan. Datang ke think sudah ia, tiada kawan-kawan saya Asia adalah berlebihan berat badan, termasuk mereka yang mempunyai kulit yang hebat Cari. Sekarang saya tahu bahawa selain gen, Asia Resipi sihat yang membantu mereka kekal sihat dan mempunyai kulit yang sempurna. Saya mencari dalam talian dan disusun banyak Resipi sihat Asia yang saya dapati. Untuk membantu saya menyediakan mereka, saya dipanggil abang kawan baik saya, yang benar-benar seorang chef di sebuah restoran Cina berhampiran di mana saya tinggal. Saya makan hanya hidangan setiap hari, dan tidak lama selepas saya mula, saya melihat bagaimana berbeza saya merasakan – seperti saya lebih ringan dan lebih bertenaga. Yang mempunyai kesan yang besar pada saya menari; pergerakan saya telah lebih banyak cecair berbanding sebelum. Saya menjangkakan untuk diri sendiri untuk menurunkan berat badan secara beransur-ansur, tetapi kerana saya latihan menari, saya perlu melihat hasil yang besar dalam beberapa minggu selepas saya mula Diet. Ia telah tiga bulan, dan saya hanya beberapa kilogram dari berat ideal saya. Saya berhutang kepada resipi Asia sihat yang saya dapati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *