Diet zakar – makan untuk kehidupan seks yang sihat

Diet zakar – makan untuk kehidupan seks yang sihat

Makan dengan makanan yang manis, manis, tinggi kalori diet yang boleh membawa kepada isu-isu kesihatan yang pelbagai, daripada obesiti kepada masalah jantung untuk kehilangan fungsi seksual. Tamping turun kalori adalah langkah yang sangat baik ke arah kesihatan zakar, bukan untuk menyebut Kesihatan umum; tetapi pindaan diet masih lagi boleh membawa seorang lelaki manfaat tambahan. Makanan Super makan dengan vitamin, mineral, minyak dan lemak yang sihat memerlukan seorang lelaki yang boleh membawa kepada organ yang hebat untuk melihat dan indah boleh. Makanan mesra zakar ini lima membuat tambahan yang sangat baik untuk diet mana-mana lelaki, dan sebagai sebahagian daripada program penjagaan zakar, faedah-faedah mereka adalah sukar untuk ditewaskan.

Makanan laut yang segar
Ikan salmon, mackerel dan sardin menghasilkan asid lemak omega-3, bahan-bahan yang boleh menurunkan paras kolesterol “buruk” dan mengurangkan keradangan. Makan makanan kaya dengan omega-3 dapat membantu seorang lelaki apabila dia memerlukannya, kerana mereka boleh meningkatkan tahap kesihatan keseluruhan sistem kardiovaskular. Apabila lelaki terangsang, sistem ini anjakan ke overdrive, alihan darah dan menyebabkan perubahan dramatik dalam saiz zakar yang terkenal.

Kacang
Pada tahun 2002, penyelidik di Johns Hopkins Medicine ditentukan bahawa pengeluaran nitrik adalah penting untuk ereksi berterusan. Apabila bahan ini ada di sini, kekerasan kekal. Apabila ia tidak tersedia, kelembutan menetapkan. Manakala para penyelidik mendapati bahawa sel-sel dalam sistem saraf yang dibuat nitrik oksida semasa ereksi, menambahkan diet dengan makanan ringan yang mengandungi molekul yang pasti tidak dapat menyakiti. Kekacang seperti badam, walnut dan pistachios mengandungi L-arginine, nitrik oksida atau salah satu daripada blok-blok bangunan nitrik oksida.

Buah-buahan dan beri
Beri berwarna gelap boleh bekerja seperti sedikit menyental tuala wanita di dalam sistem peredaran darah, arteri yang menenangkan dan membenarkan darah mengalir. Beri yang kecil juga menjadikan Snek pada pergi yang sangat baik, dan mereka cenderung lebih rendah kalori. Pilihan yang baik termasuklah:
• Ceri
• Raspberi
• Beri hitam
• Blueberry
• Strawberi

Beri tidak hanya buah-buahan yang boleh kuasa zakar. Pisang yang masak akan kaya dengan kalium, yang penting untuk jantung dan sistem peredaran darah. Kalium dalam pisang juga membantu untuk meminda paras natrium yang tinggi, yang membuat mereka Snek hebat apabila seorang lelaki yang binging pada Kerepek Ubi kebelakangan.

Wain merah
Segelas wain merah ini penuh antioksidan yang boleh membantu untuk membuka arteri yang dan membolehkan darah untuk bergerak bebas. Wain merah juga membantu meningkatkan pengeluaran nitrik oksida yang amat penting untuk ereksi. Terlalu banyak perkara yang baik boleh mempunyai kesan yang malap, Walau bagaimanapun, sebagai alkohol dalam boleh wain merah membuat rasa lelaki lembap, dan arak juga cenderung untuk kedudukan tinggi pada carta kalori. Segelas adalah mencukupi untuk manfaat kesihatan.

Daging tanpa lemak
Bahagian kambing atau daging lembu yang tinggi zink, mineral yang penting untuk sistem imun yang sihat. Zink juga mempunyai peranan yang penting dalam penampilan zakar, kerana unsur surih ini adalah penting untuk kulit yang sihat. Diet yang mengandungi jumlah protein tanpa lemak yang sederhana dapat membantu kulit zakar knit kembali bersama-sama dengan betul selepas kecederaan.

Melakukan lebih
Semua makanan yang disebut di atas mesti wend cara mereka melalui sistem penghadaman sebelum sampai ke zakar, dan pada bila-bila, badan mungkin memilih untuk mengalihkan mereka makanan dan menggunakannya di tempat lain. Bagi lelaki yang ingin lakukan tempahan untuk pemakanan zakar, crème Kesihatan zakar yang (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) boleh membuat semua perbezaan. Produk-produk ini secara terus dan diserap ke dalam tisu-tisu zakar, menyampaikan hak pemakanan di mana seorang lelaki yang mahu menggunakannya. Menambah produk seperti ini dapat membantu lelaki yang melihat hasil yang sebenar, tidak kira apa badan mereka mungkin melakukan dengan makanan yang mereka makan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *