Diet puasa berselang seli untuk jangka panjang pencapaian berat

Diet puasa berselang seli untuk jangka panjang pencapaian berat

Katakan saya berkata terdapat dengan jelas sistem diet yang dibenarkan anda untuk menumpahkan berat badan banyak lebih daripada jangka panjang tetapi bahawa anda tidak akan perlu obses makanan mengambil? Berpuasa berselang seli akan jawapannya. Jauh lebih penting lagi, rejim diet ini adalah jauh lebih mungkin untuk diikuti dalam tempoh jangka panjang daripada rejim diet rendah kalori ketat yang biasa. Berselang seli puasa melibatkan tempoh tidak mengambil (puasa) rahsia mempunyai tempoh masa makan. Tempoh berpuasa biasanya akan membenarkan air tetapi tiada penggunaan kalori.

Anda akan menemui pelbagai manfaat berpuasa berselang seli. Sesetengah tersebut mengandungi: lemak pengurangan, rintangan insulin, rangsangan HGH dan detoksifikasi. Kehilangan lemak sememangnya satu manfaat yang ketara. Puasa memaksa badan anda untuk bekerja dengan lemak sebagai satu cara untuk kuasa. Tambahan pula, dengan andaian anda tidak menebus yang pesat dengan makan berlebihan, kalori anda setiap minggu akan mengurangkan membolehkan sebarang penurunan dalam 1-2 paun setiap minggu.

Tahap insulin yang tinggi membawa kepada simpanan lemak. Berpuasa secara drastik mengurangkan tahap insulin yang membolehkan anda untuk menyimpan lemak kurang pasti. Puasa Selain itu telah menunjukkan untuk meningkatkan tahap HGH (hormon pertumbuhan manusia). Ini seterusnya mempercepatkan mengurangkan lemak manakala mengekalkan otot. Membantu detoksifikasi membersihkan program anda dan meningkatkan kesihatan secara keseluruhan.

Tidak seperti persepsi awam, berpuasa berselang seli akan menyebabkan kelembapan dalam metabolisme. Selain itu, anda boleh benar-benar memelihara, atau mungkin mendapatkan jisim otot semasa mengikuti diet yang baik berpuasa berselang seli pada dasarnya dengan melakukan penentangan kejurulatihan.

Beberapa pendekatan yang mengandungi puasa harian mengandungi segera-5 serta rejim Diet pahlawan. Makan berhenti makan menggalakkan puasa satu hari 1-2 hari seminggu. Selain kekerapan anda berpuasa, Terdapat satu perbezaan utama antara pendekatan tersebut. Di dalam setiap kaedah puasa satu hari, anda mengambil hari penuh harga kalori seluruh tingkap anda memakan. Dalam masa 24 / 7 kaedah berpuasa, anda makan hidangan bersaiz biasa awal daripada dan mengikuti anda dengan pantas, efisyen menghapuskan kalori daripada lumping mereka ke dalam satu selang 4-8 jam.

Mempunyai telah merawatnya melalui strategi bina badan makan enam hidangan setiap hari, saya perlahan-lahan diperbadankan yang berselang seli puasa makan pelan, terutamanya tertumpu pada Brad Pilon makan berhenti makan. Sejak saya menjadi makan enam kali sehari, saya pada mulanya dikehendaki untuk diri saya sendiri daripada kebergantungan memakan setiap 3 jam. 1st, saya dihapuskan makanan ringan pagi dan petang. Berikutan tidak lama lagi, saya dihapuskan saya lewat malam protein shake. Saya telah dingin diri saya untuk nibble pada setiap tiga jam itu cabaran terbesar yang saya hadapi adalah bahawa otak saya adalah ingin meyakinkan saya bahawa kami dikehendaki untuk makan.

Langkah seterusnya saya sehingga bersedia untuk berpuasa berselang seli adalah Langkau Sarapan Pagi 1-2 kes setiap minggu. Ini bermakna saya menjadi akan dari makan malam pada petang sebelum makan tengahari dalam semalaman dengan keluar makan (pada dasarnya sejam 18 dengan cepat). Ini agak kurang rumit daripada langkah pertama kerana saya biasanya paling sibuk di waktu pagi, dan fikiran saya adalah terlalu terganggu untuk nibble terakhir. Langkah akhir adalah ponteng Sarapan Pagi dan makan tengahari 1-2 hari setiap minggu. Manakala saya bergelut untuk membasmi makanan ringan, kaedah ini terbukti sukar untuk saya. Otak saya terus memberitahu saya bahawa saya perlu nibble pada makan tengahari. Walau bagaimanapun, berikutan kes 3-4, Rajah saya benar-benar disesuaikan untuk berpuasa.

Saya kini melakukan satu 24 jam dengan cepat pada setiap hari Isnin dan Jumaat dan juga merupakan 15-18 jam dengan cepat di Rabu. Ini membolehkan saya untuk mengurangkan lemak sambil masih menikmati beberapa “dosa” makanan secara sederhana: pizza, pasta, ais krim, dan lain-lain. Memakan yang sihat adalah penting tetapi menjadi mampu untuk “menipu” pada diet program adalah perkara yang membenarkan berselang seli puasa menjadi penyelesaian kehilangan berat badan jangka panjang.
Keputusan berpuasa berselang seli

Saya pada awalnya bermula dengan baik berselang seli puasa diet rejim kerana saya dikehendaki untuk menumpahkan beberapa paun lemak perut yang degil. Makan berhenti makan mengajar saya akan berjaya menurunkan berat itu tambahan dan mengurangkan pergantungan makanan saya. Saya Tiada lagi rasa sebagai hamba makan waktu makan. Saya makan semasa saya Lapar, bukan kerana hakikat saya berhawa anda boleh makan pada masa-masa tertentu.

Aku sangat peguambela yang cuba berpuasa berselang seli. Ia akan cuba mengambil sedikit usaha anda contoh beberapa yang awal, tetapi anda akan kehilangan berat badan. Di samping itu, dengan tiada sekatan makanan tertentu, ia adalah program diet yang boleh tidak menjejaskan gaya hidup anda, bermakna anda hanya perlu belum apa-apa masalah yang melekat dengan ini lebih besar daripada yang Luak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *