Diet Kesihatan prostat yang mengurangkan prostat dibesarkan

Diet Kesihatan prostat yang mengurangkan prostat dibesarkan

Terdapat enam belas suplemen yang berbeza yang anda boleh menambah diet Kesihatan prostat anda. Tetapi biarkan mula dengan orang-orang yang anda harus mula menggunakan serta-merta. Pertama anda perlu mula menggunakan adalah beta-sitosterol.

Beta-sitosterol

Beta-sitosterol adalah bahan aktif utama herba saw palmetto dan pygeum. Kedua-dua herba ini tidak mempunyai cukup beta-sitosterol supaya nilai-nilai yang sebenar dalam memberikan anda Kesihatan prostat. Sekarang, beta-sitosterol, yang boleh diperolehi daripada pulpa tebu, boleh dibeli di dos kapsul 300-600 mg, yang memberi anda dos yang berkesan untuk menghapuskan prostat anda diperbesarkan. Pygeum hanya boleh menyediakan kira-kira 30 mg dan anda perlu ke atas 600 mg setiap hari.

Pergi ke Internet untuk mencari beta – sitosterol harga dan kuantiti yang baik.

Biji flaks atau minyak ikan

Nutrien untuk menggunakan Diet Kesihatan prostat yang terbaik adalah minyak flaxseed. Minyak biji flaks mengandungi omega-3 lebih banyak daripada omega-6 dan jadi ia menjadikan ia sumber omega-3 yang baik. Penggunaan lebih omega-6, dari minyak zaitun dan minyak sayur-sayuran yang lain, lebih mudah anda akan kanser prostat. Ini bukan kes dengan minyak omega-3 dan ini telah disahkan melalui kajian klinikal.

Omega-3 melindungi sel-sel prostates dan mempunyai sifat-sifat anti-radang. Menggunakan ikan minyak juga boleh menjadi pilihan yang lebih baik daripada minyak biji flaks kerana badan anda digests ia lebih baik.

Guna 1-2 gram minyak flaks benih atau ikan setiap hari.

Soya Isoflavones

Soya Isoflavones telah ditunjukkan dalam kajian klinikal mempunyai kesan yang baik pada prostat anda dan perlu ditambah untuk diet Kesihatan prostat anda. Isoflavones ini flavones dan mengandungi photoestrogen tidak jadi mempunyai tiada kesan estrogen di dalam badan.

Bahan-bahan aktif di dalam isoflavones adalah genestein dan daidzein. Membeli sebuah jenama yang mempunyai sehingga 40 mg isoflavones penggunaan kuantiti ini setiap hari.

Mineral ionik

Prostat memerlukan mineral. Menambah ini diet Kesihatan prostat anda adalah penting. Anda tidak mempunyai Kesihatan prostat baik tanpa banyak mineral dan diet anda tetap tidak dapat membekal apa yang anda perlukan.

Menggunakan mineral ionik, iaitu cecair, tetapi tidak Koloidal mineral. Mineral ionik diserap dengan segera ke dalam aliran darah anda sebaik sahaja mereka memasuki mulut anda.

Selain mineral ionik ini, anda perlu pastikan anda mendapat banyak zink dan selenium. Prostat mempunyai zink yang lebih banyak daripada mana-mana bahagian lain tubuh. Jadi mengambil masa 15-20 mg setiap hari dan tidak melebihi 40 mg.

Vitamin D

Vitamin D adalah vitamin penting yang lain yang anda mahu untuk pastikan anda mendapat banyak. Jika anda berada di matahari banyak, maka anda tidak akan perlu untuk melengkapkan dengan vitamin ini. Jika tidak, gunakan sehingga 800 IU vitamin ini.

Vitamin E

Ini adalah Vitamin seterusnya yang paling penting yang anda perlu menambah dengan. Gunakan sehingga 400 mg sehari tocopherols bercampur yang semulajadi. Kajian klinikal telah menunjukkan bahawa vitamin E boleh mengurangkan dan menyekat sel-sel kanser prostat.

Ada anda mempunyai. Penggunaan, beta sitosterol, isoflavones, mineral, vitamin D, dan E vitamin dalam Kesihatan prostat anda diet dan melihat peningkatan gejala prostat dan kesihatan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *