Diet ikan Salmon salai adalah cara yang hebat untuk mengurangkan berat badan

Diet ikan Salmon salai adalah cara yang hebat untuk mengurangkan berat badan

Ia boleh menjadi sukar apabila anda sedang berdiet, untuk mencari makanan yang sihat yang anda benar-benar ingin makan. Pasti ada banyak makanan diet di pasaran, tetapi mereka tidak mahal, dan sering tidak rasa yang sangat baik. Dan anda tahu bahawa kerana mereka sudah dibungkus, tidak ada apa-apa yang baru tentang mereka. Anda tidak mahu hanya makan salad dan sayur-sayuran untuk sepanjang hayat anda, tetapi anda juga mahu makan diet yang sihat dan seimbang, jadi di mana patut anda berubah. Untuk menambah protein dan rasa, mengapa tidak mencuba diet ikan salmon salai?

Jika anda telah berdiet selama bertahun-tahun dengan sedikit atau tiada apa-apa untuk menunjukkan untuknya, ia adalah masa untuk mengambil langkah kembali dan reevaluate pelan anda. Diet yang banyak berbuat apa-apa untuk anda, kerana mereka adalah berdasarkan fesyen yang mempunyai sedikit bukti saintifik untuk menyokong mereka. Lain-lain bahkan menyebabkan anda untuk mendapatkan berat badan yang lebih! Diet ikan salmon salai adalah berbeza kerana ia tidak pelan, atau dengan rejim. Ia adalah semata-mata cara yang sihat untuk fokus anda makan yang berasaskan protein yang lazat dan hebat untuk anda, dan satu perubahan yang bagus dari ayam biasa yang lama atau tauhu. Bukan Proscription segala-galanya yang anda makan, anda sebaliknya diberi terjun sihat dari titik.

Ikan salmon salai adalah makanan yang hebat kerana banyak sebab, yang pertama yang ini, tentu saja, rasa. Perisa kaya dan merosot atau ikan salmon salai akan mengetuk anda sarung kaki luar, terutamanya selepas tahun kering dan tiruan untuk merasa makanan diet. Ia mempunyai rasa seperti ia adalah buruk bagi kamu, tetapi ia tidak! Malah, sebahagian tiga auns ikan salmon salai mempunyai kalori kurang daripada bahagian yang sama ayam! Ikan salmon salai juga penuh dengan asid lemak omega 3 penting untuk kesihatan jantung. Ini semua menambah sehingga merasa hebat diet ikan salmon salai.

Terdapat banyak resipi hebat yang anda boleh menikmati dengan diet ikan salmon salai. Mengapa tidak menggunakan kek beras daripada bagel bagi yang baru dan menarik twist pada kombinasi klasik lama bagel dan salai ikan salmon. Hanya mengambil kek nasi biasa, dan menutupnya dengan lapisan nipis lemak keju krim yang percuma. Di atas lapisan ini, letakkan sepotong tebal beefsteak tomato, dan sepotong nipis bawang. Anda juga mungkin mahu menambah sedikit capers untuk beberapa ditambah garam. Atas semua mimpi, menambah lapisan nipis salmon salai, dan anda telah selesai. Ia merupakan snek yang menarik dan yang pasti Sila!

Terdapat banyak pilihan makan malam juga, apabila anda sedang mengikuti diet ikan salmon salai. Memerlukan sesuatu dengan sekelip mata? Mengapa tidak dipanaskan Balut salai ikan salmon sekitar spears kukus asparagus. Ada lebih masa? Membuat beberapa gandum pasta pilihan anda, pakaian itu ringan dengan minyak dan direktor Tabur di dalam ketulan ikan salmon salai.

Diet ikan salmon salai merupakan cara terbaik untuk menurunkan berat badan tanpa perlu memberi makanan yang anda suka. Dengan menggunakan ikan salmon salai sebagai tumpuan anda, anda akan dapat di diet anda! Anda juga tidak akan ingat anda sedang berdiet dengan semua makanan lazat yang anda akan menikmati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *