Diet dengan keputusan yang terbukti secara saintifik!

Diet dengan keputusan yang terbukti secara saintifik!

Menggunakan Sains untuk menurunkan berat badan dengan mudah – dan menyimpannya!

Dunia kini semakin berat badan berlebihan, menyebabkan isu-isu kesihatan dengan kos mereka seterusnya, kedua-duanya dari segi fizikal dan kewangan.
Sejumlah besar orang di seluruh dunia sedang cuba sedaya upaya untuk Kurangkan berat dan dapatkan fit.

Jadi, apa masalahnya dengan itu?

Well, nampaknya semua orang cuba (dan Mari kita hadapi, Terdapat beratus-ratus jika tidak beribu-ribu cepat ‘penyelesaian’ di pasaran sekarang), gagal dalam masa beberapa minggu atau bahkan halangan pertama. Ini mengakibatkan berat cerucuk kembali lagi, kadang-kadang lebih daripada Bilakah mereka mula, dan kemudian dalam perancangan diet keseluruhan mahal (atau baru) perlu mulakan semula. Inilah yang mengecewakan dan benar-benar merendahkan martabat, dan ia tidaklah menghairankan bahawa orang hanya berputus asa.

Tetapi Kenapa?

Kebanyakan, jika tidak semua diet bergantung kepada orang-orang yang berpegang kepada pelan yang agak tegar kecil, rendah carb, makanan tinggi protin (saya panggil makanan Arnab ini), atau Yo-Yo pelan (mereka boleh tidak pernah bekerja jangka panjang), atau pil (ini tidak kelihatan semulajadi kepada saya) atau Supplement (ini boleh menjadi mahal), atau gimnasium lama sekadar latihan (Ya, betul.)

Orang lapar pada pilihan yang pertama, jadi mereka kemudian Makan snek antara hidangan. Keputusan: gagal!

Makan seberapa banyak yang anda suka dan kemudian kebuluran diri sendiri seli bukanlah satu idea yang baik. Keputusan: gagal!

Pil yang mengurangkan berat badan dengan tiada kawalan ke atas apa yang anda makan atau jika anda bersenam sekali? Yang membimbangkan saya.
Keputusan: Kegagalan atau lebih teruk – Kesihatan isu-isu!

Minum minuman susu yang chalky, tidak menyenangkan bagi menggantikan makanan sebenar dimatikan satu pusingan. Keputusan: Kegagalan (dan kekurangan wang!)

Latihan gimnasium. Berapa banyak niat baik mengakibatkan keahlian gimnasium mahal yang berakhir di Lawatan sekali atau dua kali setahun? Keputusan: seperti di atas!

Kita perlu menghadapi fakta di sini, kita tidak akan dapat menurunkan berat badan dengan mudah menggunakan mana-mana di atas ‘penyelesaian’, jauh kurang menyimpannya.

Jadi apa yang boleh kita lakukan?

Daripada beribu-ribu produk ‘Mengurangkan berat badan cepat’, ia akan menjadi baik untuk mendapatkan Sains untuk membantu kami, mendapatkan boffins yang terlibat dan mengetahui dengan tepat bagaimana badan kita bekerja berhubung kalori, lemak dan senaman.

Akhirnya para saintis telah memasuki arena dan meletakkan kemahiran mereka untuk menguji. Peliknya, mereka telah menemui fakta-fakta yang beberapa orang sedar sebelum, dan lebih penting lagi, bagaimana agak lurus ke hadapan ia adalah untuk menurunkan berat badan tanpa tekanan dan mengecewakan (tidak menyebut kebuluran) dengan ruang tamu dan makan yang baik.

Anda kini boleh mengikuti laporan ringkas 10 mata yang memperincikan secara tepat bagaimana penurunan berat badan ini boleh dicapai. Petua setiap menunjukkan penyelidikan di sebalik tuntutan, serta keputusan yang saintifik. Ini telah menjadi hanya apa dunia telah menunggu dan yang terbaik itu adalah bahawa ia tidak kos apa-apa!
Tiada lagi memikirkan tentang mesin-mesin Kecergasan, senaman Basikal (berapa banyak terdapat di loft atau garaj yang mengumpul habuk?) atau berat badan latihan untuk mendapatkan badan yang anda digunakan, dan kini ingin anda masih mempunyai.

Ia mudah, selamat dan kelebihan berat badan kekal mati! Tiada lagi membeli dua set pakaian untuk proses sebelum-selepas-repeat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *