Diet cacing pita kerja – mengapa?

Diet cacing pita kerja – mengapa?

Diet cacing pita yang tidak bekerja sebab mudah yang tapeworms seperti orang: mereka poop dan pee, dan kami membincangkan implikasi fungsi semulajadi ini di sini.

Menjual cacing pita untuk tujuan pemakanan adalah menyalahi undang-undang

Kerajaan AS telah diharamkan dagangan cacing pita – tapi mengapa? Mengapa mengharamkan tapeworms jika mereka tidak berfungsi? Adalah negara yang awash dengan tapeworms supaya import mereka mestilah terhad? Mungkin mereka adalah terlalu sukar untuk cukai, kerana besar awam Amerika mungkin tidak seperti bersetuju untuk tidak diimbas untuk cacing pita kerana mereka untuk disemak bagi bom.

Ia adalah satu perkara yang mendaftar untuk ubat-ubatan tetapi agak lain mempunyai pengesan cacing pita yang disumbat ke kerongkong anda atau sehingga dubur anda!

Kagak – terdapat sebab-sebab lain. Salah satu adalah bahawa diet cacing pita yang tidak berfungsi dan sebenarnya agak cerdik dan lain-lain adalah bahawa ia mungkin membunuh anda (yang akan membuat anda menurunkan berat badan) – jadi FDA melarang doktor dari tergelincir cacing pita ke tekak anda (atau apa-apa jua yang lain) atas sebab-sebab kesihatan. Ianya adalah haram untuk menjual cacing pita atau cacing pita pil diet di pasaran terbuka di Amerika Syarikat tetapi anda boleh Dapatkannya di Mexico atau di internet di mana apa-apa masalah.

Cacing pita Diet berfungsi?

Anda hanya tidak boleh mendapatkan preskripsi untuk cacing pita dan Bawalah ia ke farmasi tempatan anda dengan sebuah beg wriggly cacing yang anda boleh makan (mentah) dan juga anda tidak dapat membeli kadbod telur mereka. Ia tiada kena mengena dengan makanan – mereka tidak boleh dikelaskan sebagai makanan dan anda tidak berebut atau direbus telur ini – ia akan berhenti mereka bekerja.

Tetapi, andaikan anda boleh mendapatkan tangan anda pada sesetengah, akan mereka bekerja? Yang serius, Adakah ia berbaloi untuk anda semasa memandu ke Mexico, atau ke dalam talian dengan carian Google untuk telur cacing pita? Saya seorang saintis – ahli kimia yang berkelayakan dengan Ijazah Kepujian dalam kimia dari Universiti Edinburgh dan oleh itu saya mengetahui lebih lanjut mengenai cacing pita diet daripada orang-orang yang tahu kurang daripada saya boleh membuktikannya. Adakah inilah pendapat saya mengapa diet cacing pita yang gagal untuk bekerja.

Apakah Tapeworms?

Jika anda sengaja makan tahi, menelan makanan dicemari najis tanpa betul memasak atau makan daging mentah daripada haiwan tercemar atau ikan, kemudian anda boleh mengambil dalam segmen cacing pita atau telur. Pil juga disediakan atau anda boleh juga makan mereka hidup, atau sekurang-kurangnya sebagai segmen cacing pita (seperti segmen nenas) walaupun Elakkan memasak mereka – yang akan membunuh mereka).

Diet cacing pita: Bagaimana ia berfungsi

Teori di sebalik diet cacing pita adalah sangat mudah:

a) anda membuat diri anda mempunyai cacing pita.

b) anda makan makanan.

c) cacing pita dengan menggunakan makanan anda.

d) anda menurunkan berat badan.

Mengapa Diet cacing pita yang tidak berfungsi

1. Cacing pita tidak mungkin seperti bawang atau lemak, atau ia mungkin cacing veggie – atau walaupun vegan – supaya ia tidak makan makanan anda. Ia juga mungkin Diet jika ianya terlalu gemuk.

2. Cacing pita mempunyai sistem penghadaman dan metabolisme sama seperti anda mempunyai, begitu

3. Ia tumbuh selepas makan. Ia menjadi lebih besar dan meletakkan berat badan – oleh itu, jadi Adakah anda! Berapa banyak cacing pita 60 kaki yang berat? Tidak jauh dari setengah Tan saya akan bayangkan. Saya juga membaca kaki 168 satu.

4. Dengan najis juga diluluskan melalui rektum yang dan keluar dubur yang sama sebagai milik anda, dan ia kemudian poops dan pees hak di dalam usus anda!

5. Diet cacing pita itu menyumbang kepada berat badan anda dengan:

a) cacing pita yang bahawa bermula sebagai hanya satu-satunya segmen, atau bahkan sebagai telur untuk fattening. Kerana ia meletakkan berat badan kemudian jadi mesti anda.

b) pees cacing pita dan poops ke dalam usus anda, supaya anda akan mempunyai Pas yang bersama-sama dengan anda dan berapa berat poo sendiri, tanpa menambah satu tahi cacing pita 160 kaki. Yang perlu sekurang-kurangnya berat setengah dozen pizza! Sehingga anda lulus tapeworms yang anda akan lebih berat.

Mungkin sekarang anda boleh memahami mengapa Amerika Syarikat telah menjadikannya haram. Ia dikatakan bahawa beberapa ahli politik Amerika Syarikat dari segi kewangan berkaitan dengan sesetengah penanam makanan, dan bahawa mereka bertanggungjawab untuk menentang mana-mana bil yang dikemukakan itu mungkin bermaksud anda membeli makanan kurang. Kerana cacing pita tersebut dan najis yang berkesan bertindak sebagai bekalan makanan anda, cacing pita yang telah dilarang sehingga masa yang mereka membangunkan terikan yang menyediakan anda dengan hidangan percuma (tahi cacing pita).

Kesimpulan

Diet cacing pita yang secara berkesan tetapi tidak berkesan kerana ia boleh menjadi. Ia adalah satu cara yang cekap untuk mengurangkan berat badan, dan kerajaan Amerika Syarikat telah diiktiraf fakta ini.

Jadi untuk menutup semula: makanan cacing pita yang dihadam dan dimetabolismakan hanya kerana anda, dan akhirnya menjana tenaga (jadi cacing pita yang boleh wriggle), otot (kuat tapeworms), lemak (berat tapeworms) dan tahi. Di mana tidak tahi yang pergi – ke dalam saluran usus anda di mana gula yang diserap ke dalam darah – yang menjadikan sel lemak malah lebih lengkap.

Ianya di kitar semula! Ini bermakna bahawa cacing pita diet ini tidak berkesan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *