Diet Acai Berry dan kematian awal – kebenaran yang mengejutkan diberitahu

Diet Acai Berry dan kematian awal – kebenaran yang mengejutkan diberitahu

Anda pernah pergi ke almari anda dan diperiksa di label pada produk makanan anda? Orang-orang hari ini sama ada terlalu sibuk atau terlalu malas untuk menyemak walaupun apa yang mereka makan diri sendiri dan anak-anak mereka. Mereka jujur percaya bahawa barangan perkilangan makanan tidak akan pernah meletakkan bahan-bahan “Sangat toksik” ke dalam makanan kami. Ini tidak mungkin lebih banyak daripada yang benar.

Orang-orang yang sama ini sentiasa mengalami sakit kepala, berat badan berlebihan atau obes, kemurungan, sembelit, kehilangan penglihatan, anemia, penyakit jantung, penyakit respitory dan banyak jenis kanser untuk menamakan adil beberapa.
Apa yang anda akan Baca di sini akan mengejutkan anda. Mudah-mudahan, ia akan mengubah cara anda makan selama-lamanya dan, jika anda menggunakan prinsip ini diet anda, ia harus mengelakkan kematian pramatang anda dan yang ahli-ahli keluarga dan rakan-rakan anda dalam tempoh 10 tahun akan datang.

Pada pemeriksaan lebih dekat label pada makanan di rumah anda, anda akan mendapati bahawa kebanyakan mempunyai minyak Canola atau minyak sayur-sayuran (iaitu 9 kali daripada 10 minyak Canola) pada senarai bahan-bahan mereka. Berikut adalah 10 fakta paling penting tentang minyak canola yang pernah anda baca di mana-mana.
1. Canola minyak adalah diubahsuai secara genetik rapeseed, minyak industri.

2. Minyak Rapeseed adalah pelincir minyak yang digunakan sebagai minyak menembusi industri. Ia sudah tentu tidak pernah bertujuan untuk dimakan oleh kita manusia.

3. Sebaik sahaja pengubahsuaian genetik adalah lengkap Kanada dibayar FDA Amerika Syarikat sebanyak sebanyak $50 juta untuk minyak rapeseed diubahsuai ini didaftarkan dan dikategorikan sebagai benar-benar selamat untuk manusia. (Ref: muda lagi dan lain-lain)

4. Semasa 1980-an di Eropah dan Inggeris di sebelah kiri alihan dari pengeluaran minyak rapeseed (apa adalah baki selepas minyak telah tercabut dari kilang) adalah diberi makan kepada lembu-Lembu tenusu, babi dan biri-biri sebagai sumber makanan yang murah. Kebanyakan haiwan-haiwan yang telah makan sisa toksik ini perlahan-lahan pergi buta dan dari semasa ke semasa mula menyerang orang. Serangan ini akhirnya dihentikan sebaik sahaja rapeseed yang tersingkir daripada makanan mereka.

5. Memang super murah untuk menanam dan menuai dan petani cinta berkembang kerana serangga tidak makan. (apa tidak yang memberitahu anda) Rapeseed/Canola telah membina kesan dalam badan kita mengambil kira-kira sepuluh tahun sehingga gejala-gejala kronik mula menunjukkan diri.

6. Ia menghalang metabolisme betul makanan dan menghalang fungsi enzim biasa kami. (Ini menyebabkan pertambahan berat badan)Canola adalah apa yang dikenali sebagai asid lemak Trans. Asid lemak trans ini kini telah terbukti mempunyai hubungan langsung dengan kanser. Asid lemak Trans secara umumnya datang berlabel sebagai minyak sayuran terhidroksida atau sebahagiannya terhidroksida. Mengelakkan mereka di semua kos ini tidak kira betapa murah mereka!

7. Nama betul minyak Canola adalah “Kosongkan” minyak (rogol Erucic asid rendah), biasanya dirujuk sebagai “rogol minyak”. Rogol minyak digunakan secara meluas sebagai satu Pelincir, bahan api, bahan sabun dan sebagai asas bagi getah sintetik. Ia juga digunakan sebagai agen glossing untuk menambah itu kelihatan berkilat licin untuk majalah-majalah yang anda baca. Ini adalah perindustrian minyak dan ia pasti mempunyai tiada tempat pun di dalam badan manusia.
8. Ia juga telah telah terbukti menyebabkan kanser paru-paru (Ref: Wall Street Journal: 6/7/95)

9. Rogol minyak (minyak Canola) digunakan secara meluas dalam beribu-ribu makanan diproses (semak label di dalam rumah anda) dengan kebenaran kerajaan kami bersedia.

10. Apabila ia dimakan dalam makanan, minyak Canola menekan sistem imun kita yang seterusnya menyebabkan ia kepada “Jatuh tidur”. Yang amat tinggi glycosides, minyak Canola menyebabkan pelbagai masalah kesihatan dengan menyekat dan menghalang fungsi enzim normal. Mungkin kesan penggunaan jangka panjang adalah pemusnahan lapisan pelindung yang mengelilingi kami saraf yang dipanggil myelin sarung keris. Setelah lapisan pelindung sarung keris ini dimusnahkan saraf kami pada asasnya litar pintas dan menyebabkan pergerakan yang tidak menentu dan tidak terkawal.

Dalam satu pusingan lengkap EPA kini telah menyatakan bahawa mereka secara rasmi telah dikelaskan minyak canola sebagai satu bio-racun, yang dikelaskan sebagai memiliki “keracunan kronik yang rendah”. Selain itu, mereka menyatakan bahawa tiada kajian telah dilakukan namun mengenai kesan toksik pada manusia. Tetapi dalam makanan kami ia kekal.
Ia agak membimbangkan untuk berfikir bahawa pihak berkuasa sendiri menyatakan ia adalah racun yang dan bahawa tidak ada sebarang kajian kerajaan dijalankan lagi. Ini dengan hakikat bahawa Canola makanan yang diubahsuai secara genetik, sepatutnya memberitahu anda bahawa ia adalah sesuatu yang anda tidak boleh meletakkan dalam badan anda.
Rogol/Canola merupakan sebahagian daripada keluarga sekarang fauna yang menjadi sumber untuk ejen kimia biologi yang kita semua tahu sebagai gas sekarang. Gas sekarang telah diharamkan selepas perang dunia satu sebab sebenarnya yang sama.

Jadi sila mula menyemak label “Segala-galanya” anda membeli dan jika ia menyatakan “Minyak Canola” atau “Minyak sayuran” Jangan beli ia!!! Mahukan produk-produk yang bebas daripada toksin ini. Ianya tidak sukar untuk dilakukan kerana terdapat banyak alternatif yang selamat sana seperti minyak zaitun dan minyak kacang tanah anda tetapi pastikan mereka tidak mempunyai telah dicampur dengan minyak Canola yang murah.

Ia adalah satu kemestian untuk memulakan penyingkiran toksin ini dari badan anda dan yang anda sayangi secepat mungkin. Acai Berry yang baru ditemui Amerika Selatan kini nombor satu dalam senarai planet kami makanan dan setakat ini merupakan pilihan terbaik bagi pembuangan sisa toksik ini. Beri Acai cepat menyahtoksin tubuh dan mengembalikan fungsi enzim normal. Ia juga mempercepatkan metabolisme anda dan mengawal paras kolesterol dalam badan anda. Ini akan membuat berat mana-mana lebihan yang dibawa benar-benar jatuh anda dan ia tidak akan kembali selagi anda kerap mengambil makanan tambahan Acai.

Beri Acai mempunyai sepuluh kali jumlah antioksidan daripada anggur merah dan kajian juga menunjukkan bahawa Acai Berry menyebabkan sel-sel kanser untuk benar-benar merosakkan diri sendiri. Ia adalah yang paling penting, orang ramai mungkin menjadi sedar ini bom masa yang tersembunyi dalam diet kita dan langkah-langkah yang perlu diambil. Ia adalah untuk sebab ini bahawa saya Sila meminta anda untuk bookmark, menerbitkan, blog dan email artikel ini kepada sesiapa sahaja dan setiap orang yang anda tahu. Itu dan hanya kemudian lakukan kita berpeluang memiliki produk ini beracun yang dikeluarkan daripada rak-rak pusat membeli-belah kami. Sila bantu dengan melakukan terbaik anda untuk memberi kesedaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *