Diamond pokok: Adakah ia satu penipuan?

Diamond pokok: Adakah ia satu penipuan?

Terdapat banyak buzz tentang Diamond pokok Global melalui Internet sejak kebelakangan ini. Diamond pokok telah dimulakan pada bulan Jun 2008 dengan Cho Kendall membimbing Syarikat untuk kejayaan. Kendall adalah bekas Ketua Pegawai Eksekutif Nikken, yang sama pelbagai peringkat pemasaran Syarikat. Dengan membawa Nikken Kendall mereka dijana lebih daripada 1 bilion dolar. Pokok Diamond lahir sehari di Hawaii manakala Kendall adalah mencerminkan tentang hidupnya sambil merenung ke laut.

Barisan produk Diamond pokok mempunyai pelbagai produk kesihatan yang merangkumi produk kulit, tonik semangat, mineral dan air yang beralkali. Pokok Diamond mengesahkan bahawa produk mereka telah tidak dikaji oleh USFDA atau oleh Kementerian Kesihatan Kanada. Mereka juga menyatakan bahawa produk mereka tidak bertujuan untuk mendiagnosis, mengubati atau merawat penyakit atau penyakit mana-mana.

Diamond pokok kelihatan menjadi sebuah syarikat yang kukuh dengan sesetengah produk yang sangat unik.

Satu kekecewaan, saya tidak dapat mencari adalah jenis latihan pengedar baru dapat. Secara purata, 97% daripada pengedar-pengedar mlm yang baru akan stumble dan berhenti dalam tahun pertama perniagaan. Saya mahu menjadi Kumpulan 3% yang berjaya. Adakah anda mahu berada dalam Kumpulan 3%? Saya telah belajar 3% yang berjaya dan biarlah saya memberitahu anda mereka menggunakan Internet untuk memandu merupakan sebahagian besar daripada perniagaan mereka. Pemasaran Internet merupakan salah satu kepingan teka-teki 97% yang tidak membuat yang hilang. Teknik “Old School” mengejar keluarga dan rakan-rakan, mengadakan mesyuarat hotel, sediakan perlantikan pada Denny di, membeli membawa dan lulus keluar kertas iklan akan teknik-teknik yang sangat sukar untuk melaksanakan dan boleh menjadi sangat mahal. Terdapat beberapa orang yang telah berjaya dengan cara old school tetapi tidak sangat banyak.

“Sekolah baru” menggunakan kuasa Internet untuk mendapatkan petunjuk untuk memanggil mereka tentang peluang mereka. Anda ingin menjadi seperti golongan atasan. Menggunakan semua video, sosial dan artikel pemasaran laman web. Menghantar kandungan yang berharga pada tapak-tapak dan menonton petunjuk yang menghubungi anda.

Pemasaran tarikan adalah prinsip yang digunakan oleh golongan atasan. Menggunakan pemasaran tarikan anda akan diletakkan sebagai peneraju dalam industri ini. Anda akan mempromosikan diri anda, bukan perniagaan anda. Anda baru sahaja belajar rahsia orang-orang di atas tidak mahu anda tahu.

Saya tidak tahu tentang anda tetapi saya suka menyemak komputer saya pada waktu pagi dan melihat semua petunjuk perlu panggil balik. Ia pasti dapat tandingi chasing keluarga dan rakan-rakan.

Terdapat banyak buku-buku yang ditulis pada pemasaran tarikan tetapi hanya ada satu, mungkin dua yang benar-benar mendedahkan kerja sebenar dalam pemasaran tarikan.

Perniagaan Diamond pokok anda tidak berkembang? Anda telah lakukan segala-galanya yang anda telah dilatih dengan tiada keputusan? Anda kehabisan Wang Tunai dan petunjuk? Anda telah memberi semua anda dan masih tidak mempunyai sesiapa di perniagaan anda? Kini, sudah tiba masanya untuk menukar taktik anda.
Ini adalah tidak kira laughing. Kehidupan dan perniagaan anda yang terletak di laluan anda telah menggunakan semua bakat, masa dan wang anda. Mungkin anda juga telah menggunakan kad kredit atau mendapatkan pinjaman harapan bahawa perniagaan ini akan mendapat lebih baik bulan depan. Anda tidak boleh terus lakukan teknik yang sama dan mengharapkan keputusan yang berbeza. Bangun dan mula emulating golongan yang utama dalam industri ini dan meletup perniagaan Diamond pokok anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *