Di sini yang Cankle, ada Cankle, di mana-mana satu buku lali Cankle!

Di sini yang Cankle, ada Cankle, di mana-mana satu buku lali Cankle!

Kita semua pernah mendengar istilah “cankle” tetapi Adakah kita benar-benar tahu apa yang dimaksudkan? Media harps cankles Hillary Clinton dan selebriti terkenal yang lain seperti Kelly Clarkson dan Katherine Hepburn. Cankle adalah satu perkataan slanga bukan perubatan untuk menggambarkan ketiadaan buku lali yang ditetapkan. Anak lembu itu seolah-olah diperluas Selat turun ke dalam kaki. Seolah-olah perkataan tidak mempunyai bahagian-bahagian badan yang cukup untuk lebih mengkritik, kita telah tidak berpindah ke obsess ke atas saiz dan rupa pergelangan kaki kami!

Cankle sebuah buku lali yang berfungsi sepenuhnya dan dipanggil “kecacatan” tiada kaitan perubatan selain daripada isu-isu harga diri. Punca cankles adalah semata-mata kerana dalam peningkatan tumpuan dalam tisu adipos atau lemak. Ia dengan itu sebahagian besarnya dikaitkan dengan individu-individu yang berlebihan berat badan, tetapi ia juga secara meluas dilihat dalam orang-orang yang sihat fizikal. Sentiasa ada satu bahagian badan anda yang benar-benar keras slim down. Manakala beberapa tumpuan abs, paha, dan lengan, sesetengah individu Olahraga telah menemui cankles mereka untuk menjadi kawasan masalah apabila cuba untuk slim down. Adakah ibu saya memberi saya cankles? Seolah-olah menjadi kecenderungan seseorang keluarga bagi Sindrom cankle. Hanya kerana sesetengah keluarga mempunyai hidung-tanya besar atau telinga yang lebar, sesetengah orang mempunyai gen bagi lemak pergelangan kaki. Terdapat tiada bukti perubatan yang menyokong ini tuntutan tetapi meminta mana-mana Sindrom cankle yang masih hidup dan mereka boleh memberitahu anda cerita hati yang dipenuhi mereka pada bagaimana cankles telah dilanda keluarga mereka memakai seluar panjang lebar berkaki.

Dengan hari cankle fenomena menyapu negara, gimnasium dan pakar bedah plastik telah membangunkan latihan dan rawatan untuk memaksimumkan penampilan buku lali anda. Silap mata tersebut dengan anda bekerja cankle anda adalah untuk membakar lemak dan sekali gus regimen kardiovaskular yang tinggi adalah penting dalam kerja-kerja daripada pelan. Di samping itu, mentakrifkan otot kaki anda akan juga mengurangkan penampilan buku lali besar. Ramai mengakui bahawa gimnasium tidak mendekatkan penampilan mereka mahu dan dengan itu telah mengambil jalan daripada liposuction.

Podiatrists, pakar bedah kaki dan pergelangan kaki, tidak mengiktiraf cankle sebagai istilah perubatan tetapi mengambil peningkatan saiz buku lali sebagai satu perkara yang sangat serius. Jika buku lali anda seolah-olah untuk meningkatkan saiz sepanjang hari atau anda berasa seolah-olah anda kaki bengkak, ini mungkin tanda-tanda mengalami keadaan yang lebih serius. Penyakit kardiovaskular, dan limfa boleh menyebabkan peningkatan yang bengkak di buku lali. Trauma atau kecederaan ligamen yang boleh bersama juga menyebabkan perubahan tempatan ke buku lali. Buku lali adalah amat berpengaruh bersama ambulation dan sakit di kawasan ini harus tidak diabaikan. Jika anda bimbang anda saiz buku lali adalah sekunder kepada isu yang lebih serius, mendapatkan perhatian perubatan bukanlah tidak berasas.

Ada cankles? Boleh mayakinkan bahawa terdapat berjuta-juta di seluruh dunia berjuang buku lali lemak. Walaupun anda mungkin berasa seperti gadis itu hanya di dunia yang adalah diri yang sedar tentang saiz pergelangan kaki beliau, anda adalah antara ramai yang mengelakkan skirt pendek, kasut tumit tinggi dan kurus seluar jeans. Anda mungkin ingin membincangkan sebab-sebab yang boleh didapati dari penyakit edema di extremities lebih rendah dengan doktor anda jika saiz buku lali anda semakin meningkat dari semasa ke semasa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *