Di farmasi di Sweden di bawah jenama Kasut but

Di farmasi di Sweden di bawah jenama Kasut but

Pada bulan Julai but Perikatan dan Farmacevtföretagarna menandatangani perjanjian usahasama perniagaan bersama di pasaran Sweden farmasi dengan farmasi pertama yang membuka tahun ini di bawah jenama Kasut but. Ini mengikut pelan but untuk mewujudkan satu jenama yang diiktiraf secara dalaman mewujudkan rantaian farmasi milik individu di seluruh negara.

Lennart Axelsson, CEO Farmacevtföretagarna mengulas bahawa dia adalah “sangat gembira bahawa kini kami menawar pelanggan Sweden pilihan farmasi yang menggabungkan kemahiran profesionalisme dan perniagaan farmasi individu dengan kuasa jenama farmasi terkemuka di Eropah”.

Ornella Barra, Ketua Eksekutif, bahagian borong farmaseutikal, but Perikatan, bertanggungjawab ke atas aktiviti-aktiviti Antarabangsa but, mengulas “but pakatan bertujuan untuk melancarkan but sebagai jenama farmasi yang kukuh dan dipercayai di Sweden, manakala sentiasa mencari cara-cara untuk menawarkan produk dan perkhidmatan inovatif kepada pesakit dan pengguna. Kami menjangka bahawa perkongsian ini dengan Farmacevtforetagarna akan membolehkan kita mencapai cita-cita ini juga menyokong keusahawanan bebas.

Perkongsian melihat 51% dimiliki oleh Perikatan but dan selebihnya dimiliki oleh Farmacevtföretagarna yang mewujudkan sebuah syarikat yang dikenali sebagai Farmacevtföretagarna but AB. Semua farmasi dalam rantaian akan sepenuhnya dimiliki oleh pengusaha individu. Perkongsian ini juga bermakna penubuhan sebuah pertubuhan yang dikenali sebagai Farmacevtföretagarna Ekonomisk Förening (Persatuan perniagaan usahawan farmasi) di mana usahawan bebas akan menyertai persatuan dan yang digabungkan akan mengawal Farmacevtföretagarna di bahagian Farmacevtföretagarna but AB.

Perkongsian dalam melihat perkembangan selanjutnya bagi Perikatan but untuk mencipta satu jenama dalaman dan memaksimumkan nilai membangunkan produk-produk baru dari produk-produk penjagaan kesihatan yang berjenama mereka dan membina reputasi mereka bukan sahaja untuk jenama tetapi untuk produk dan khidmat pelanggan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *