Detoksifikasi yang menggunakan pendekatan klinikal

Detoksifikasi yang menggunakan pendekatan klinikal

Sally Joseph pakar pemakanan klinikal yang berkelayakan dan sekali pakar kecederaan sukan yang mana bidang kepakaran termasuk menggunakan pemakanan perubatan untuk merawat sistem penghadaman, serta mendidik orang ramai tentang kepentingan mencapai keseimbangan sinergi antara fizikal, emosi dan rohani itu, melalui mengamalkan diet makanan berkhasiat seluruh.

Sally juga menawarkan ceramah siri topik kesejahteraan, bertujuan untuk mendidik dan motivasi peserta, mengenai bagaimana mereka boleh mengambil pendekatan pencegahan untuk diet mereka untuk mencapai potensi diri dalam hubungan, kerja dan rekreasi melalui perasaan seperti yang sihat kerana mereka boleh merasa mereka.

Perbezaan pendekatan Sally, Tempahan mendalam & unik adalah keupayaannya untuk menyasarkan punca-punca asas masalah kesihatan umum dan merawat di tahap selular, dan bukannya hanya merawat simptom, yang sering gagal untuk memberikan penyelesaian jangka panjang.
Apakah detoksifikasi?

Pelan rekaan detox secara semula jadi akan mempercepatkan hati dan usus untuk menghapuskan sisa terkumpul dan toksin dari badan kita, akibat tabiat makan yang miskin, ubat-ubatan, alkohol, rokok dan pencemaran alam sekitar.

Detoksifikasi adalah salah satu rejim Kesihatan Pencegahan yang paling berharga yang kita boleh melaksanakan, untuk membersihkan badan dan ambil semula dan usmaintain kesihatan yang ideal kami. Detoksifikasi harus menjadi asas mana-mana program penjagaan kesihatan, tidak kira apa keadaan kesihatan anda.

Mengapa perlu memilih program detoksifikasi DETOXNOW?
Program DETOXNOW ini adalah program detoksifikasi yang paling berkesan dan lengkap di pasaran, disokong oleh pakar pemakanan klinikal berpengalaman, Sally Joseph.

Kejayaan program Detox sekarang datang dari maklumat di dalam buku 50 Laman disertakan. Maklumat ini akan mendidik anda bagaimana untuk makan untuk hidup, dan nutrien penting yang diperlukan untuk menjaga berat badan yang untuk hidup dan menikmati daya hidup yang benar dan tenaga, setiap hari.

Mendapat begitu banyak program-program detox yang lain di pasaran memberikan cepat tetapi program-program ini hanya menyebabkan berat badan jangka panjang dan tabiat makan yang miskin, melalui tidak makan untuk menurunkan berat badan dengan cepat pada mulanya.

DETOXNOW program telah diuji oleh pakar pemakanan klinikal Sally Joseph pada 1000’s pesakit, membuktikan akan detox paling berkesan lagi.

Tidak seperti program-program detox yang lain, DETOXNOW menyediakan pilihan untuk profesional dalam talian atau sokongan telefon, melalui rundingan dengan pakar pemakanan klinikal kami layak.

Program detoksifikasi yang adalah terbaik untuk saya? Ini bergantung kepada loton satu matlamat Kesihatan pilihan anda.

Sesetengah orang mungkin tidak diilhamkan untuk melakukan detox lengkap dan boleh memberi manfaat dalam detox mini, mulakan dengan, tetapi penuh ke atas jarak sistem penghadaman anda dan kesan yang lebih besar, memilih detox menyeluruh, yang merangkumi Laman 50 panduan sihat makan untuk hidup, termasuk resipi yang lazat dan senarai membeli-belah.

Apa yang boleh dijangkakan semasa proses detoksifikasi-
Pada permulaan program detoksifikasi yang anda mungkin akan mengalami kelesuan beberapa sederhana atau sakit kepala sebagai badan anda menghapuskan toksin terkumpul.

Sesetengah orang mengalami perubahan mood yang ringan dan gerakan usus meningkat, sederhana bersama atau sakit otot.
Bukan semua orang merasakan kesan-kesan sampingan dan keterukan gejala-gejala biasanya ditentukan oleh tahap keracunan dalam badan anda.

Selepas minggu 1-2, anda perlu mula mengalami lebih merancakkan, dan gejala-gejala yang sedia ada sebelum sebarang kesan sampingan detox harus bermula untuk memudahkan. Dalam kes-kes yang lebih rumit, ini mungkin mengambil masa lebih lama.

Apa yang akan saya mengalami selepas tamat program detoksifikasi?

Selepas anda telah melengkapkan program DETOXNOW yang anda pasti akan merasa perkara-perkara berikut:

o Meningkatkan tenaga dan Kecergasan
o kehilangan berat badan yang sihat, lebih kekal
o kulit lebih jelas
o lebih mendalam tidur manakala bangun rasa lebih segar
berjaya o meningkatkan ditelan dan penghapusan makanan
o metabolisme yang lebih cekap
o fungsi kognitif Improved dan mood.
kitaran haid yang tetap o
o imuniti yang kuat untuk selesema dan selesema

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *