Dengan kebenaran tentang “Salvia melekit”

Dengan kebenaran tentang “Salvia melekit”

Nota: Artikel ini bukanlah sekeping yang melanda pada ungu melekit. Mereka adalah sebuah syarikat yang dihormati dan merupakan pesaing yang layak, yang menawarkan banyak pilihan barangan kami tidak saham, seperti produk parti seks, kesihatan dan detox Formula, dll. Masalah kita sahaja adalah dengan cara mereka, dan banyak syarikat lain, pasaran mereka “salvia melekit”.

Purple apa?

Salah satu jenama yang paling popular Salvia Divinorum cabutan, biasanya dijual melalui ibu dan kedai-kedai pop asap, tetapi ditawarkan dalam talian serta adalah ungu Salvia melekit. Walaupun ungu melekit bermula sekitar masa yang sama yang kami lakukan, mereka menggabungkan pemasaran yang agresif dan lokasi mereka di California (juga dikenali dengan bilangan kedai asap yang besar) untuk menyebarkan produk dan nama jenama, mereka cepat.

Begitu berkesan mereka telah, yang secara literal beratus-ratus Kedai-kedai yang asap sekitar America sekarang stok Purple melekit Salvia cabutan. Bagaimana kita tahu? Kerana kami menyimpan Melibas pelanggan untuk membeli daripada kami sebaliknya! Bagaimana kita melakukannya? Hanya dengan mendidik kedai asap pemilik mengenai salvia ekstrak, bagaimana ia dihasilkan, apa yang mereka harus di ekstrak kualiti dan mengapa “melekit salvia” adalah salinan mereka buta.

Salvia Melekit

Pernahkah anda terfikir apa yang membuatkan “Melekit Salvia”… Nah, Melekit? Bagi sesiapa yang mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam kimia (dan Ya, kita punya kita), jawapannya adalah jelas. Pertama, Walau bagaimanapun, mari kita membaca bahan promosi ini melekit ungu menghantar kepada peruncit:

Sebut harga
Beberapa syarikat yang mendakwa menjual 10 x dan 20 x. Walau bagaimanapun, dengan salvia mentah hanya satu cabutan boleh dibuat berdasarkan kualiti dan kuantiti daun. Syarikat-syarikat ini menjual beberapa sebagai 10 x dan beberapa sebagai 20 x, berharap tiada sedar jumlah sebenar komponen aktif Salvinorin-A.

Salah satu boleh memberitahu yang 10 x dan yang 20 x, kerana warna Salvinorin-A hitam.

Sebagai contoh, 20 x perlu dua kali seperti gelap sebagai 10 x. Orang yang berpengetahuan dengan jelas dapat melihat perbezaan ini! Selain itu, atas deposit Salvinorin-A ke daun penuh semasa bebas-kegawatan, membezakan antara 5 x dan 10 x adalah sukar, kerana kepingan daun hijau mengaburi warna. Syarikat-syarikat yang menjual murah salvia ekstrak bergantung ini!

Pertama kita membaca ini, kami fikir ia adalah bahan jenaka. Untuk memulakan, Salvinorin-A adalah Kristal putih, seperti gula halus, tidak hitam! Ia tidak mempunyai warna. Ini bermakna tidak kira berapa banyak salvinorin-A anda Buang atas daun hijau, warna ekstrak harus tetap agak berterusan.

Malah, perubahan perceptable sahaja anda akan dapat melihat adalah kecil sedikit Kristal salvinorin-A cahaya yang mencerminkan luar permukaan daun, seperti beratus-ratus sparkles sedikit.

“Hitam” adalah buruk

Di mana ini “hitam” datang dari melekit ungu yang bercakap tentang? Ianya tidak Salvinorin-A, Jadi apakah ia? Apa itu hitam di daun? Tars semulajadi, damar dan lilin – untuk mendapatkan teknikal, lipid. Tars, resin, lilin… yang menerangkan mana yang “melekat” datang dari. jadi apa?

Well, biasanya, lipid ini akan ditapis dalam proses pengekstrakan. Sebagai contoh, di sini pada BHB kami menggunakan beberapa tahap penapisan yang berbeza untuk memisahkan lipid ini, bersama-sama dengan lain-lain kekotoran, untuk mengelakkan mereka daripada mencemarkan ekstrak kami.

Mengapa sedang mengalih keluar tars semulajadi dan lilin yang begitu penting ini? Kerana jika kita tidak mengalihkan mereka keluar, gunk hitam ini akan berakhir di dalam paru-paru anda! Badan anda membangkang akan batuk ia, jika anda bernasib baik, tetapi pada masa yang sama tars yang akan bertindak seperti yang toksin, larut lesap racun ke dalam aliran darah anda. Adalah bahawa apa yang anda mahu? Kami tidak fikir begitu.

Selain dari aspek Kesihatan, anda perlu melihat ini dari segi ekonomi yang juga. Katakan anda membeli 1 gram ekstrak. Baik, jika 20% daripada gram 1 ini adalah tars yang berbahaya dan lilin, anda sebenarnya membeli hanya 0.8grams ekstrak. Dalam erti kata lain, anda dibazirkan 20% dari wang anda! Oleh kering ekstrak untuk menyingkirkan bendasing ini, anda mendapat produk yang penuh nilai untuk wang anda.

Apa-apa cara anda melihat, hitam adalah BURUK!

Shmarketing pemasaran

Jadi, sekarang bahawa kita faham bahawa “hitam buruk”, mengapa akan melekit ungu memberitahu pelanggan mereka hitam tersebut adalah baik? Seperti yang kami tulis sebelum ini, sesiapa yang mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam kimia akan tahu hitam itu = lipid = tidak sihat. Dan di sini kami sampai ke baris bawah.

Melekit ungu tidak menapis ekstrak mereka untuk membuang kekotoran yang tidak sihat ini. Itulah sebabnya mengapa ekstrak mereka yang hitam dan melekit. Mengapa mereka tidak menapis ekstrak? Mungkin mereka tidak tahu bagaimana, atau mungkin mereka tidak mengambil berat mengenai kesihatan anda. Itulah soalan yang hanya mereka boleh menjawab. Bahagian yang terburuk, dari pandang kami, adalah bahawa mereka dan lain-lain syarikat sengaja MISLEAD pelanggan tentang apakah ekstrak berkualiti tinggi. Mereka cuba untuk mendakwa bahawa produk mereka adalah baik dengan berbohong tentang apa produk yang baik. Ini seperti sebuah syarikat arang batu yang mengatakan bahawa arang batu adalah bersih kerana semua ialah toksik yang mendapat smokestacked ke atmosfera adalah sebenarnya baik untuk kita. Dalam erti kata lain, mereka membayar pampasan bagi sesuatu produk yang miskin dengan pemasaran (mengelirukan) yang cemerlang.

Ini adalah satu tuduhan yang serius untuk membuat, tetapi kita berdiri olehnya. Dengan jumlah wang yang membuat ungu melekit, ada sebab mengapa mereka tidak mampu untuk membuat bersih, bermutu tinggi cabutan. Mereka skru pelanggannya ekstrak salvia, dan itulah the bottom line.

Pada BHB, anda tidak akan mendapatkan ekstrak Salvia yang “melekat”, “hitam”. Dengan kami, anda akan sentiasa mendapat cabutan terbaik yang kita tahu bagaimana untuk menghasilkan. Bagaimana anda boleh tahu? Lihatlah dengan teliti ekstrak kami di bawah cahaya. Anda lihat semua sparkles tersebut? Mereka adalah tulen salvinorin-A Kristal. Semakin tinggi kekuatan ekstrak (5 x, 10 x, 20 x, dll), Kristal lebih banyak anda akan melihat. Itulah bagaimana anda tahu ekstrak kualiti, dan bahawa kualiti adalah apa yang anda akan mendapatkan dari kami.

Kira-kira Blackhatbotanicals.com

Black Hat tumbuhan (BHB) telah menyediakan eksotik herba dan ekstrak herba sejak 2003. Dari Virginia ke California, Texas untuk Maine, produk kami telah muncul sebagai standard kualiti di kedai-kedai asap dan kedai serbaneka di seluruh Amerika Syarikat, dan pilih Laman Saudagar dalam talian.

Untuk maklumat lanjut, atau untuk membeli salvia, lawati www.blackhatbotanicals.com atau hubungi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *