Dengan Chef Kasut dari pelbagai jenama

Dengan Chef Kasut dari pelbagai jenama

Pekerja dalam industri hospitaliti adalah sentiasa di jari kaki mereka. Terdapat banyak kedai-kedai dalam talian untuk menawarkan mereka kasut yang tahan lasak dan berkualiti. Kasut dengan Chef adalah satu keperluan penting apabila mereka berada di mereka tempat kerja, sibuk memasak sepanjang hari. Ini adalah pakar Kasut dengan kaki depan yang lebar dan luas binaan, jejari diperkukuh dan instep yang menokok-Tambah supaya Keselamatan dan keselesaan daylong terjamin. Kerana ini adalah untuk dipakai sepanjang hari, ada satu Kasut khas untuk menyerap peluh dan kasut yang diperbuat daripada kulit berkualiti yang membantu kaki bernafas. Russums membekalkan Kasut daripada jenama-jenama terkemuka seperti Toffeln, Birkenstock, Jallatte, Abeba dan Buaya. Kasut yang menyumbat adalah ideal untuk memastikan keselesaan di dapur. Kasut dengan Chef adalah tersedia dengan uppers kulit yang disalut dengan poliuretana telah menokok-Tambah insteps dan mereka mempunyai satu-satunya anti-slip yang fleksibel.

Toffeln Kasut: Kasut The Toffeln Tukang masak adalah kelas dalam diri mereka. Pertama sekali, Toffeln adalah perniagaan keluarga yang mantap, yang berpangkalan di UK dan mereka mempunyai forte yang khusus dalam membekalkan keselesaan Kasut seluruh dunia untuk penjagaan kesihatan dan industri-industri lain sejak tahun 1978. Kasut Toffeln menawarkan kasut yang bergaya, menyokong dan sangat selesa dan yang terlalu pada harga yang berpatutan. Kasut dengan chef julat luas Toffeln memenuhi keperluan sentiasa berubah di pasaran dengan teknologi terkini dan inovatif yang menunjukkan komitmen jenama agar kakitangan anda selesa sepanjang masa.

Abeba Kasut: Kasut pelindung-Chef Abeba menyediakan Kasut berkualiti tinggi untuk Chef sebagai ini dilengkapi dengan kualiti yang tinggi semata-mata dengan tali tetap tumit, cork kaki katil dan tunggal slip yang dilindungi. Jenama adalah salah satu yang terbesar dan paling moden di kalangan pengeluar Menggilap di benua. Produk Abeba boleh didapati di kedai-kedai tertentu dan dengan peniaga yang khusus. Russums adalah seorang peniaga yang menawarkan Abeba Kasut. Sebahagian daripada Kasut disediakan dengan diganti tapak yang memastikan kebebasan pergerakan permukaan licin atau kasar. Anda boleh mencuba kasut yang sesuai dengan keperluan anda di dapur tanpa mengambil risiko kejatuhan.

Kasut buaya: Buaya sangat sesuai untuk Chef kerana jenama ini menarik apabila pelbagai kasut yang telah dicipta pada asalnya untuk bot yang inovatif atau tujuan kolam dalam basah persekitaran dengan peluang yang tinggi untuk tergelincir. Satu-satunya adalah tahan slip dan penandaan. Hari ini, jenama adalah satu fenomena yang bona fide. Walaupun kejayaan pesat jenama, Kasut buaya masih mengekalkan nilai-nilai teras dan ini adalah mengapa ia dipaparkan di dalam kasut yang selesa, ringan, bergaya dan praktikal. Kasut disediakan pada kadar yang berpatutan dan dihantar segera. Kasut buaya yang dibuat daripada bahan revolusi yang dikenali sebagai Crocslite yang ringan resin yang fleksibel dan memupuk sendiri untuk bentuk semula jadi kaki anda.

Kasut dengan chef menawarkan tahap keselesaan yang hebat terutamanya untuk golongan yang berada di kaki mereka sepanjang hari. Kasut yang berkualiti, berjenama adalah bakteria dan bau tahan. Anda boleh mudah membersihkan Kasut ini dalam air dan peluntur. Tali tumit boleh diatur bagi memberi sokongan tambahan kepada buku lali. Kasut yang khusus telah dipertingkatkan lengkung menyokong untuk keselesaan sepanjang hari. Ini disediakan dengan tapak yang baru direka bentuk dan gaya profesional dan mereka menawarkan keselesaan muktamad bagi tempat kerja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *