Delhi yang mendapat keyakinan dalam pelancongan penjagaan kesihatan

Delhi yang mendapat keyakinan dalam pelancongan penjagaan kesihatan

Keperluan penginapan hotel berhampiran Hospital telah menjadi lazim kena dibayar kepada, yang beberapa bandar di India mula mengkelaskan diri mereka bagi pelancongan penjagaan kesihatan mereka. Bandar modal India menyaksikan ketara bilangan pelancong yang melawat untuk rawatan perubatan yang kos efektif. Bandar ini dikenali kerana sesetengah pusat perubatan yang terbaik dan berkualiti tinggi doktor.

Terdapat beberapa hotel di Delhi terletak berhampiran pusat penjagaan kesihatan yang menawarkan akses yang mudah ke IGI Lapangan Terbang dan Stesen Kereta Api. Terdapat banyak kelebihan daripada Hotel-hotel berhampiran Hospital untuk pesakit dan keluarga mereka yang datang dari jauh dan untuk rawatan di bandar modal India. Di hotel ini, anda boleh menjimatkan banyak masa perjalanan ke dan dari mana-mana institusi perubatan.

Apollo Hospital di bandar undian antara Pusat Perubatan terkemuka India. Hotel popular yang terletak di sekitar Hospital akan InterContinental, residensi Pichola, Eros itu, Crown Plaza Surya, Beau Fort Residency, Park Royal Intercontinental, Hotel Oberoi Intercontinental, Hyatt Regency, Grand Hyatt, Hotel Samrat, Hotel Ambassador, Hotel Taj Mansingh dll.

AIIMS Hospital di ibu kota adalah dikira di kalangan nama-nama yang paling dihormati dalam pendidikan perubatan dan rawatan. Penginapan yang disediakan berhampiran dengan penyelidikan perubatan India semua adalah Hyatt Regency, Hotel Vikram dan Hotel Grand Sartaj. Terdapat juga sebilangan besar bajet AIIMS seperti plasma Inn, Lexus Holiday Home and Family Inn.

Tiada Hospital di Delhi dikelilingi oleh sebilangan besar Hotel Delhi yang berbeza dalam mewah dan bajet, untuk memenuhi keperluan penginapan tetamu yang melawat bandar untuk tujuan perubatan. Pelancong boleh memilih hotel Delhi yang bergantung kepada keperluan dan bajet mereka. Bandar modal India mempunyai hotel bajet yang menyediakan kemudahan yang berguna untuk perubatan. Oleh itu, Delhi adalah mendapat pengiktirafan seluruh India bagi pelancongan penjagaan kesihatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *